Annons

Bröstoperation aug 2014 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - feliicia

feliicia's picture
feliicia

163cm, 54 kg
Operation 1: Allergan soft touch 560g - Patrik Höijer L&E
Operation 2: Motiva Round Silksurface+ 925cc - Patrik Höijer L&E

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 8 August, 2014

Nu är det äntligen min tur att få skriva en op-story, mycket tidigare än tänkt då jag egentligen hade tid den 3 Oktober men efter en avbokning fick jag tid den 8/8 istället, toppen!

 
Jag bestämde mig tidigt för att gå till Proforma för en konsultation men fick sedan upp ögonen för L&E efter att ha läst här på forumet. Min plan var att gå till båda klinikerna men då jag har över 100 mil till Stockholm gick det inte att få tider hos båda på samma dag.
Jag valde då att enbart satsa och chansa på L&E och Patrik Höijer!
 
På morgonen den 8 vaknade jag tidigt, kunde sova bra under natten då jag inte riktigt förstått vad som var på gång. Jag och sambon hade kommit till Stockholm dagen innan och bodde på hotell. Vi var på bio kvällen innan vilket var toppen, då fanns det ingen tid för tankar. Han tog även lite bilder på mina bröst för att ha sen.
Jag hoppade i duschen direkt jag vaknade på morgonen och tvättade mig med descutanet, DÅ började jag inse vad som var på gång. Efter duschen la jag mig i sängen ett tag till och försökte tänka på något annat.
Vid 07.10 började jag och sambon att gå mot kliniken som låg typ 600m från hotellet, väldigt skönt!
Fick ett varmt mottagande och skrev under lite papper samt betalade för bh (tog en vit och en svart) och försäkringen. Därefter fick vi gå till omklädningsrummet för att vänta på Ove, narkosläkaren, och byta om till morgonrock och tofflor. När jag bytt om slog nervositeten till på riktigt men Ove kom efter bara 10 minuter vilket var skönt. Han gick igenom narkosprocessen och gav mig tabletter, han var superbra och jag kände mig så trygg. 5 minuter efter att han gått kom Patrik och vi fick följa med in till ett rum där han ritade och tog bilder. Är så glad att jag fick ha min kära med mig hela tiden, det uppskattas! Patrik var som vanligt jättelugn och trevlig. När det var klart fick jag pussa killen hejdå och följa med Patrik in till operationssalen där Ove och sköterskan från innan väntade. Jag la mig på bordet med morgonrocken som ett täcke över mig och dom började jobba supersnabbt, den ena kollade blodtrycket på ena armen medans Ove satte nålen på andra armen. Allt gick verkligen snabbt och plötsligt sa Ove "Snart börjar du känna dig trött" och vips så sov jag. Var där inne kanske 2 minuter innan jag sov.
Jag vaknade av att någon lååång bort sa " Nu är du klar". Jag var då inne på uppvaket och vaknade långsamt till liv igen. Minns inte så jättemycket från just det men försökte verkligen hålla ögonen öppna. En jättebra manlig sköterska (som jag tyvärr glömt namnet på) satt bredvid mig tills jag var vaken, han gick sen för att hämta min telefon. Jag ringde min kille och mamma för att säga att det gått bra. Hade ganska ont redan ifrån början, fick mycket smärtstillande men det hjälpte liksom inte.. Värst var smärtan i det vänstra brösten vilket också oroade både Patrik och sköterskan, dom kom ofta för att kolla om den blivit mer svullen. Fick även fika efter ett tag och det var det bästa jag någonsin ätit, mackorna och kaffet var oslagbart, haha. Allt kändes förutom smärtan bra, tyckte dock att brösten såg små ut. Jag fick gå upp och kissa vilket var kämpigt pga smärtan.. Tillbaka i sängen igen fick jag mer kaffe och bara njöt, det var så skönt att bli ompysslad, längtar nästan tillbaka ibland. Vi var 4 tjejer samtidigt i rummet. Trots att jag opererades först fick jag gå senare än 2 av dom andra som var efter mig. Patrik kom in vid 12-1 tiden och sa att han skulle in på operation och att han ville komma efteråt för att kolla till mitt onda bröst. Den operationen skulle ta 2 timmar.
Han kom lite tidigare än väntat och sa att det såg okej ut, han frågade också om jag skulle vara kvar i Stockholm över natten vilket jag också skulle och då fick jag gå hem. Tror dom var oroliga för blödning eftersom att jag hade såpass ont.. Jag ringde killen och sa att han kunde komma och sköterskan hade gennomgång med mig om vad som gällde tiden efteråt, superbra! Vi gick sen till ett rum där jag fick se mina nya kompisar och HERREGUD, dom var gigantiska och helt perfekta! Man blir verkligen lurad av bhn, kom ihåg det alla. Alldeles överlycklig fick jag gå till omklädningsrummet för att klä på mig och krama min älskade. Det roliga var att jag fått en starkt smärtstillande tablett just innan och den slog till medans jag bytte kläder, ville prompt sova en stund på en stol som fanns där men som tur var tvingade killen med mig ut, haha.
Vinkade hejdå till sköterskorna och påbörjade den hemska promenaden till hotellet efter en proppfull drottninggata, puh!
Dygnen efter var HEMSKA, hade så förbannat ont och det har varit hemskt rent ut sagt.. Men nu började det äntligen släppa och jag är så nöjd man bara kan bli, har skitsnygga bröst!
Är så tacksam och glad över att jag valde L&E och Patrik, helt underbara allihopa :)
Blev en lång text men hoppas ni orkat läsa igenom den. Tack för mig.
2014, August 17 - 23:23
Imsdal
Imsdal's picture
Offline
Last seen: 9 years 2 months ago
Silver
Joined: 2013-05-28 20:34

Vilken bra upplevelse du verkar haft ändå, blivit bra omhändertagen! Hoppas på det jag med

2014, August 28 - 10:33
time2change
time2change's picture
Offline
Last seen: 7 years 5 months ago
Silver
Joined: 2014-01-10 09:06

 

Jag ska också operera mig där i oktober :) hur mycket la du in och vilket märke?

2014, August 28 - 10:47
feliicia
feliicia's picture
Offline
Last seen: 1 year 3 months ago
Silver
Joined: 2014-03-15 21:44

time2change wrote:

 

Jag ska också operera mig där i oktober :) hur mycket la du in och vilket märke?

 
Va roligt :)
Jag la in Allergan soft touch bakom muskeln, texturerade, 560gram vilket motsvarar 600cc. Extra hög profil.
Hade en del egen vävnad innan. 
 
Annons
Annons
Annons
Annons