Annons

Hyaluronsyra (Restylane/Perlane), Hårborttagning med IPL dec 2014 - Klinik 34 - Göteborg * - Trollunge

Trollunge's picture
Trollunge

0 barn, 25år, 155 cm, 50 kg

läppförstoring hos klinik 34 den 17/12 av constantina

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 17 December, 2014

Jag fick en väldigt bra upplevelse av besöket hos klinik 34. Väldigt fina lokaler det första jag fick göra var att sätta mig ner med kontoristen som fyllde i uppgifter om mig så som adress mm. Sen fick jag sitta ner i deras fåtöljer på ett bord fanns en massa olika broschyrer man kunde läsa i om dem ingrepp de fanns att välja mellan.

Constantina - sjuksköterskan som utförde min läppfiller injektuon hämtade mig och vi gick in i ett behandlingsrum. Constantina frågade en del frågor om förväntningar önskemål varför jag vill göra denna behandling allergier mm jag svara på dessa frågor.

Constantina fråga om jag var redo att börja och jag svara ja! Constantina berättade om hur behandlingen kommer att utföras. Constantina började med att ta fram en tub som hon berättade va en bedövnings salva och förklara att läpparna kan börja pirra och kännas svullna och obehags känsla i läpparna kan uppstå hon berätta att bedövnings salvan är mycket effektiv men kan även smaka illa. När hon kletat detta på mina läppar sa hon att jag ska ligga med detta en liten stund och sa att hon snart kommer tillbaka när hon gick ut startade en mysig chill musik i rummet jag låg i. Efter ca 10 min kom constantina tillbaka och fråga hur de kändes jag svara svullet och bedövat.hon torka bort och spritade mins läppar.

Constantina berättade att hon kommer använda sig utav en pixel teknik och att de innebär att dem går via mungiporna upp i överläppen loch ner i underläppen utan att göra mer än två stick ett i varje mungipa. Hon började ta en nål och sticka i vänstra mungipan de kändes ingenting sen la hon bort nålen och tog sprutan istället och förde in kanylen i de lilla hålet som blev efter nålen. Hon började gå upp i överläppen med kanylen det kändes ingenting och pressa in kanylen drog sakta ut den och rikta om nålen detta upprepades ett par gånger sedan drog hon nästan ut kanylen helt för att rikta om den till underläppen och gjorde samma sak där nere sedan började hon om med nålsticket mm i högra sidan av läppen

när hon va klar bad hon mig ligga stilla och frågade om jag ville ha en spegel att kolla i självklart ville jag det. När jag kolla så såg jag att helt plötsligt hade jag nu en överläpp! Inte stor men jag hade en! Constantina förklara att de krävs 2-3 besök innan en stor slillnad syns då man måste bugga upp en överläpp på mig sen så kände och massera constantina ut mina läppar och gick och hämta lite is jag fick ligga med på läppen. Sen betala jag i receptionen och kunde gå hem :)

Annons
Annons
Annons