Annons

Bröstoperation feb 2015 - Strandkliniken - Stockholm Oya Kocabalkan - silizzz

silizzz's picture
silizzz

2 barn, 33 år, 157 cm, 64 kg
Strl innan barn 80D
Strl efter barn 80B
Konsultation 23/1 Örjan Gribbe, Proforma
Konsultation 24/1 Patrik Höijer, Laser & Estetik
Konsultation 27/1 Dr Oya, Strandkiniken
Snabb konsultation Marcus Ehrström, Plastikkirurgi

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 17 February, 2015

Bytte läkare en vecka innan Op. Fick nått ryck å ångrar inte det.
Gick och la mig den 16:e utan nervositet. Sov bra. Barnen vaknade dock 6 så vart inte så lång sömn. Kl 10:30 skulle jag vara på Strandkliniken. Lämnar barnen hos min syster och vi har gott om tid för att hitta parkering mm. Fortfarande inte nervös. Allt gick så snabbt å va så efterlängtat. Kändes overkligt att jag snart skulle slippa gömma mina fula bröst. Kommer in på kliniken och dem är sååå trevliga. Småpratar lite innan de e dax för min man att lämna mig. Han e supernervös å jag e ascoolt. Väl inne får jag skriva på några papper och byta om. Sen kommer Dr Oya för att rita på brösten och bestämma det sista. Hon e så avslappnad och vi småpratar lite medan hon ritar. Sen får jag några lugnande tabletter. Fortfarande inte nervös. Märkligt tycker jag. Men allt kändes så självklart.
Får komma in på operationssalen där dem förbereder. Blir lite kallt när dem sprutar in narkosen genom handen sen blir jag bara lugn och somnar in.
Vaknar upp lite dåsig. Lyfter direkt på täcket och stor ler. Allt verkar ha gått bra. Jag känner mig ok. Gjorde ont när jag fick på mig läkbh bara. Gjorde inte så ont som jag trodde att vakna upp med två tuttar. Jag va dock skithungrig. Fick en god macka och te samt gå på toa. Sen va det dags att åka hem. Fortfarande overkligt. Fortfarande överlycklig :-)

2015, March 9 - 22:17
Mingel
Mingel's picture
Offline
Last seen: 9 years 4 weeks ago
Brons
Joined: 2015-03-02 00:06

Hej! Är du fortfarande överlycklig? Jag har en inbokad konsultationstid för bröstlyft på Standkliniken och Dr. Oya. Är nyfiken att höra hur du känner nu när det gått ett tag. Är du nöjd med Dr. Oya och dina nya bröst? Läktes såren bra och ärren fina? Hur lång tid tog det innan du kunde återgå till ditt jobb eller normala liv? Har du något annat att dela med dig vore det kul att höra.

2015, March 10 - 08:05
silizzz
silizzz's picture
Offline
Last seen: 7 years 5 months ago
Silver
Joined: 2015-02-04 20:30

Hej. Jag är jättenöjd. Hade nog velat ha lite större men de ville inte hon. Men åt andra sidan så hade jag kanske tyckt att dem blir för stora sen med bh om jag hade gjort större. Supernöjd med all bemötande. Personalen e astrevligt. Du får direktnr till Oya efter operation. Bra smärtstillande jämfört med andra kliniker. Det ända jag e osäker för är att bröstvårtorna inte blir likadana men jag har oxå gjort två olika Op på brösten. En är bara implantat å den andra är med lyft å förminskning av bröstvårta. Pratade dock med hudterapeuter där som sa att man kunde tatuera på ärren sen för att matcha den naturliga vårtgården. Vi har lämnat det öppet för korrigering även ifall dem inte synkar tillräckligt. Ärren e jättefina. Hon syr på ett viss sätt som gör dem bulliga första tiden. Svårt att förklara på skrift. Min mamma har oxå gjort hos en annan läkare med samma typ av sömn å även han sa att de blir snyggaste ärren. Dock e mitt ärr på bröstvecket längre än mammas men jag har större implantat. Vet inte om de påvärkar. Vart inte helt frälst på min första konsultation dock. Det vart på den andra som jag fastnade för henne. Hon e även lite billigare än andra plus att kapselförsäkring ingår. Nu vart de ett långt inlägg men hoppas det hjälper :-)

2015, March 10 - 08:12
silizzz
silizzz's picture
Offline
Last seen: 7 years 5 months ago
Silver
Joined: 2015-02-04 20:30

Angående jobb så fick jag 1 månads sjukskrivning men hade planerat att vara hemma två bara. Jobbar som personlig assistent å efter två veckor var jag inte redo. Oya ansåg inte att jag kunde börja jobba ännu så jag tog hela månaden. Man har ändå spenderat en slant så de e viktigt att ta det lugnt. Du ska veta dock att hon inte lägger framför muskeln. Om man får muskelpåvärka finns det andra sätt att korrigera på enligt henne. Hon har även vart tvungen att betala ett stort skadestånd till en pacient men vet inte vad de va om.

Annons
2018, January 30 - 17:26
Nacka80
Nacka80's picture
Offline
Last seen: 1 year 3 months ago
Silver
Joined: 2017-10-23 21:18

Har ni någon uppfattning om varför hon inte lägger framför? Ifall muskelpåverkan blir ett stort problem, vet ni hur hon skulle lösa det?

Annons
Annons
Annons