Annons

Oya Kocabalkan

Mer information: 

Återbesök efter 1 vecka.

Tog av mig.
Klippte av knutarna på stygnen, fick en sport-bh (350:-) i stl 80d (hade 75b innan op) men den är rätt stor runtom, men skönt när det inte skaver ^^
Fick även ett bröstband som jag dock inte fick instruktioner på.
Bh-n på i en månad, gärna två. Ingen bygel på tre månader.

Nästa återbesök om 6 månader, vilket man bokar själv.
Avslutades med en kram.


Bröstförstoring maj 2018 - Strandkliniken - Stockholm Oya Kocabalkan - Tiillaan

2018-05-07

Nervös som jag alltid är, så sov jag dåligt natten till idag. Skulle vara vid kliniken i Danderyd klockan 09:00, men läste att flera blivit tillsagda att vara en timma tidigare, så jag kom också tidigare. Var väldigt dåligt skyltat när man kom via bottenplan.

Tog på mig skoskydd och klev in, hann kanske sätta mig ner i 2 minuter tills oya gick förbi mig, höll om mig om midjan och tog med mig till ett omklädningsrum med eget skåp som man låste. Ta gärna med mobilen och annat du behöver efter op.

Mer information: 

Nervös som jag alltid är, så sov jag dåligt natten till idag. Skulle vara vid kliniken i Danderyd klockan 09:00, men läste att flera blivit tillsagda att vara en timma tidigare, så jag kom också tidigare. Var väldigt dåligt skyltat när man kom via bottenplan.

Tog på mig skoskydd och klev in, hann kanske sätta mig ner i 2 minuter tills oya gick förbi mig, höll om mig om midjan och tog med mig till ett omklädningsrum med eget skåp som man låste. Ta gärna med mobilen och annat du behöver efter op.

Oya hämtade mig och tilldelade mig en säng i sal. Fick fylla i lite papper och om närmsta anhörig. Fick infart. Oya hämtade mig för att ritas, fotas och bestämma implantaten helt och vad jag ville ha för resultat. Sedan ut till min säng igen.

Väntade ett litet tag och en tjej kommit från operation och jag blev hämtad efter att dom gjort rent salen.
Tig av mig morgonrocken och la mig på britsen och fick ett täcke.

Narkosläkaren kom och var ganska hårdhänt så jag sa det till honom och då blev han mjukare. Efter lite pratande och preppad med medel så var det dags att somna.
Vips! Så var jag klarvaken. Ville bara hem, hade hunnit komma två nya tjejer under tiden.

Det gjorde ont, som träningsvärk i brösten och ryggen känns som msn lyft på fel sett och sträckt sig. Jag fick morfin, det gjorde så ont att det komm några tårar.
Till slut hjälpte det och jag började att försöka röra armarna, fick två mackor, vatten och smoothie samt te.

Nu hade jag dock så ont när jag rörde mig istället så fick inte upp handen till munnen. Så var ju bara att försöka för man får inte åka utan att äta och kissabb

Lyckades äta upp, men glasen kändes så tunga så fick använda två händer mellan varven.
Blev bättre efter att jag käkat. Så var det dags att resa sig. Och hur reser man sig utan bröstmuskler? Precis. Typ omöjligt så det orsakade väldigt mycket smärta.
Väl uppe och många tårar fattigare så var det dags att kissa, och hur drar man ner ett par trosor utan bröstmusklerna? Samma grej här. Helt hopplöst!
Dags att lindas och försöka få på sig en bh över huvudet som stöd då började jag fälla några tårar också, gjorde sjukt ont, fick en annan smärtlindring fort.

Sen fick jag piller, schema, återkontroll-tid och hjälp till omklädningsrummet, där hämtade hon min sambo så att han skulle få klä på mig, vi gick ut och åkte hem.

Alla var supersnälla och jag förstår inte var ni pratar om när ni säger att Oya är lite speciell, hon mötte mig alltid med ett leende och tog verkligen hand om en.


Mer information: 

Var på konsultation angående min mage inför en ev bukplastik. Vi bestämde att jag skulle gå hem och fundera om jag ville göra det nu eller i slutet av året när jag gått ned de sista kilona och jag bestämde mig för att vänta. Pratade även om ett lipödem jag har på låret samt fettsugning/celluliter på låren.


Bild för mammamedmage
mammamedmageJag har nu tagit tag i mig själv och har efter 2 graviditeter då jag gått upp och ned väldigt mycket (var på 120kg 2 månader efter senaste barnets födsel). Jag är på 85kg nu men räknar med att ha gått ned 10 till innan jag tänkt operera mig i december i år.

Jag var hos Dr Oya på Strandkliniken på konsultation och det kändes väldigt bra men ville kika om någon faktiskt gjort en bukplastik hos henne och hur det känns efteråt?
Har en liten fundering ang. Piercings under operation. Har fyra stycken, tre av dom tar jag mer än gärna ut, men min smiley (strängen i överläppen precis ovanför tänderna) vill jag helst inte ta ut då den är lite bökig.

Hur behövde ni göra?Mer information: 

Jag ringde personligen och bokade tid både för konsultation och operation samtidigt, för att slippa vänta (skitivrig och impulsstyrd så var lika bra)
Jag krånglade ett par gånger för att jag inte kunde bestämma rätt dag då jag har sonen varannan vecka och ville få lite extra rehab efter.
Tjejen i luren skrattade gott och skämtade med mig i telefonen, väldigt avslappnat.

Konsultationsdagen.
Dundrade in ca 15 minuter före min tid.
Träffade dr oya som var väldigt gästvänlig och gullig.
Mitt i allt blev vi ombedda att gå ut och titta på den kungliga paraden (eftersom jag nämnde att vi inte var från Sthlm) sen in igen, jag fick berätta mina förväntningar. Ta av mig, hon klämde lite snabbt och vi testade ut implantat genom att nypa tag i implantatet högst upp och hänga dom över brösten. Skulle betalat för en 3D nu i efterhand, kan jag säga.

Testade 300cc men såg ingen skillnad, testade 400 och 450 på varsitt bröst och valde 450, dr oya tyckte det såg bra ut. Övervägde dock att stoppa in mindre i ena eftersom dom är lite ojämna, men jsg litade på dr oya som sa att det skulle funka med 450 i båda ändå.
Dags att få papper och en tid till operation.
Tog i hand och hejdå.

Ut till kassan där ingen satt, fick ropa efter att få betala och valde att betala hela operationen på en gång. Extremt trevliga tjejer och jag kunde inte vara mer nöjd med valet av kirurg so far.


Bröstförstoring jan 2018 - Landsting/Sjukhus/Lasarett Oya Kocabalkan - Campari

2018-01-09

Hej alla, måste berätta att min op är det bästa som jag har bestämt mig för. Trots min ålder( känner att de flesta är mycket yngre) har jag fått ny energi. Jag kan äntligen ha fina klänningar, köpa fina behåar och känna mig kvinnlig. Från platta bröst med en massa häng till hög höjd så jag kan köpa halterneckklänningar.. jag är en väldigt fysisk person som gillar vackra kläder är detta min värld..
japp detta vill jag bara delge.. tveka inte att göra det ni vill, det är Aldrig för sent ” smily”

Annons
Annons

POF-feedback