Annons

Bröstförstoring (implantat) 20150325 - Polarkliniken - Umeå Anders Nilsson

memlan's picture
memlan

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 25 March, 2015

Nu är det min tur att dela med mig av min op-story! yes

Jag opades i onsdags och är idag inne på dag nr 5.
Hade med mig en av mina bästa vänner på op dagen som även hon har gjort sina bröst tidigare hos anders på polarkliniken, så när vi kom in på kliniken var jag inte alldeles för nervös mer förväntansfull och pirrig. Vi fick börja med att instalera oss i "mitt" uppvaksrum där jag även fick testa lika olika storlekar. Hade redan ångrat mig helt ifrån anatomiska och bestämt mig för runda och valde mellan 400-425.. efter lite provande bestämde jag mig för 400 då jag inte vill ha förstora. Jag kommer nu hamna runt en 65F nu ungefär :) Fick ta några tabletter och göra bort den sista betalningen för att sedan kissa en sista gång och följa med in till operations rummet. Sen helt plötsligt liggen man där med armarna utsträckta och världens bästa narkossköterska som pratar lugnande men en medans man somnar in. Hon tipsade mig om att tänka på nått fint så skulle jag sova lugnt, och vipps så vaknade jag och var så glad över att ha badat på bali. haha. När jag vaknade var jag superpigg och glad och inte alls trött som de flesta verkar vara. När min vän kom in till mig var jag helt klar men kanske lite surrigare än vanligt, vi fikade och sen gick vi till hotellrummet (tyckte det kändes onödigt åka rullstol så jag var såpigg) kände ett väldgit tryck över bröstet men inte så mycket smärta.
 
väl på hotellrummet kunder jag absolut inte sova utan låg i sängen och kollade på tv och åt godis/mat, tror jag inte somnade förren midnatt och sov då bara nån timme innan det var dags för tabletter. Hade inte speciell ont förutom i ryggen då hotellsängen var så mjuk. Dagen efter var det dags för koll och lite information för hemgång osv, och jag fick se dom för första gången. wow, vilken känsla! där är mina bröst fast sjukt mycket snyggare ;) fick beröm av dom på kliniken som sa att dom redan såg så himla fina ut för att bara vara ett dygn gamla.
 
Har nu i 5 dagar mest legat hemma och tagi det lungt, hade som mest ont dag 3 och 4. Idag känner jag mig dock mycket rörligare och har diskat,städat, och plockat lite här hemma i snigelfart. Har ont bara under det ena bröset, där känns det som att det ligger ett rakblad och vrider sig.. så förutom just den punkten känns det jättebra. Fortsätter med mina smärtstillande lite till. Duschade för första gången igår och ska byta tejpen om två dagar. Brösten är lite svulna men inte blåa.
 
tror jag har fått med mig det mesta jag kan komma på om op dagen  nu men om någon har några frågor, fråga på. Jag är verkligen så himla nöjd med polarkliniken och dess personal. Kände mig så  lugn och omhänderatagen där!! smiley Nu hoppas jag bara att allt ska läka som det ska och att smärtan ska minska!
2015, April 5 - 06:07
Räven
Räven's picture
Offline
Last seen: 9 years 3 weeks ago
Brons
Joined: 2015-04-05 04:16

Hur kom det sig att du ändrade dig angående vilka inlägg du valde? smiley

2015, April 12 - 16:34
memlan
memlan's picture
Offline
Last seen: 8 years 12 months ago
Brons
Joined: 2015-01-23 23:40

tittade mycke på bilder och tänke helt enkel att det skulle bli för mycket skidbacke med de anaomiska. Jag drogs mer till bilder på runda så då kändes de mer jag :)

Annons
Annons
Annons