Annons
1 post / 0 new
#1 2015, April 9 - 00:06
Gothmodel
Gothmodel's picture
Offline
Last seen: 8 years 1 month ago
Brons
Joined: 2014-06-23 22:43

Korr/implantatbyte/vårtgårdsförminskning TIPS, råd, support, tack!

Hallå! 

 

Gjorde en förstorning på Laser & Estetik i Stockholm förra året, Juli.

Varit väldigt nöjd! :D Tills... Att jag insåg att jag får dragningar i brösten när jag spänner bröstmusklerna samt även att mitt gamla bröstveck blivit synligt. Syns särskilt väl i vissa vinklar. Typiskt. 

Var på återbesök/konsultation någon vecka sedan ang. detta och en korr av muskeln måste göras, kommer inte kunna flytta fram implantaten för har alldeles för tunn hud och Patrik sa att man skulle känna implantaten/se kant mycket tydligt. Så det var inte diskuterbart. 

 

Då till nästa problem, vecket... Irriterar mig på det tillräckligt mycket för att jag inte ska känna mig nöjd. Jag ammade innan och hade så mycket mjölk att brösten höll på att sprängas, skämt åsido men dem var verkligen stora. Tänkte att då jag ändå valde 505cc så skulle allt fyllas ut, men nehepp. 

 

En möjlighet var att jag kan låta honom snitta upp mig under brösten och sen strama åt allt och sy igen, men ärret skulle bli mycket längre. Så vi kom in på ett ämne jag tog upp innan min första operation, vårtgårdsförminskning. 

Låter jag honom strama åt huden och sy ihop nertill kommer jag aldrig kunna göra en vårtgårdsförminskning någonsin, finns helt enkelt inte tillräckligt mycket hud. Och känner jag mig själv rätt, kommer jag ångra detta sen. 

 

Är det någon av er som gjort en vårtgårdsförminskning? Hur är det med smärta efter Op? Känsel? samt ärren..? 

 

Patrik  tyckte iallfall att vårtgårdsförminskningen skulle vara ett mycket bra val för mig, och sist men inte minst. Implantatbyte. 

 

Jag har nu HI profile på mina och fanns inga garantier på att jag inte skulle få några veck i framtiden med enbart vårtgårdsförminskingen så är nu inne på att byta till Xtra high profile och gå upp från 505cc till 625cc. 

Inte så orolig över storleken egentligen, har svårt att hitta bh:ar som det är. Så att gå från 65G till 65H/65I är nog inte så illa. 

 

Tankar om detta? 

Jag har op bokad i Augusti så en tid kvar men ville gärna hinna ventilera mig om detta innan så att jag verkligen gör rätt! Vill inte behöva göra om allt en 3dje gång om jag inte blir nöjd nu i Augusti. 

1 barn, 23år,
172 cm, 57 kg
Strl före op: 70A/B
Strl efter op: 65H

Juli 2014 - Patrik Höijer, Laser & Estetik
Silimed runda, High Profile 505cc delvis bakom.

Augusti 2015 - Patrik Höijer, Laser & Estetik
Korr tightning av hud (lyftsnitt utan a

Annons
Annons
Annons
Annons