Annons

Bröstförstoring maj 2015 - KKAB - Kosmetisk Kirurgi AB - Falköping Ivan Letterfors - Isabell87

Isabell87's picture
Isabell87

2 barn, 28 år, 167 cm, 55 kg
Storl. Före operation: 75 A
Storl. Efter operation: 75 C
Konsultation 17/2 Claes Lauritzen - Akademikliniken
Konsultation 24/2 Åsa - KKAB Göteborg
Konsultation 5/3 Dan Fagrell - GPC
Konsultation 17/3 Ivan Letterfors - K

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 19 May, 2015

Måndagen den 18 maj.
Jag och mamma åkte till Falköping så att vi var där kl 20, som vi kommit överens om med kliniken. Det tar ett tag att åka från där jag bor så vi skulle sova över natten innan också, för att vara på plats på op-dagen.
Vi möttes av nattsköterskan och fick en liten rundtur innan vi blev visade till vårt rum. Jag kände mig lugnare än vad jag hade förväntat mig men funderade samtidigt lite på vad i hela friden jag hade gett mig in på ;p

Fick lov att äta till kl 00, så det gjorde jag. Godis och bullar hela kvällen och avslutade sedan med yoghurt innan dusch i hibiskrub, eller vad det heter. Jag somnade ganska sent men sov förvånansvärt bra den natten.

Tisdagen den 19 maj.
Jag hade satt klockan på 6.45 för jag ville vara vaken innan sköterskan kom för väckning kl 7. Så åt mamma frukost medan jag duschade igen. Jag är absolut ingen frukostmänniska så att hoppa över frukosten var inga problem alls.

Sedan fick jag träffa Ivan. Han är så lugn och harmonisk! Supertrevlig och kunnig, man känner sig otroligt trygg med honom! Vi kom fram till att 450 hp skulle passa bäst och han mätte och ritade på mig. Berättade för honom att jag har en bindvävsknuta i vänstra bröstet o då frågade han om han skulle ta bort den. Och det fick han ju gärna såklart. Så frågade han ifall han skulle ta bort pigmentfläcken jag har mellan brösten Med, och jag tackade så hemskt mycket för det också!
Efter det gick jag för att betala.

Jag var först ut för operation så jag fick tabletter av narkossköterskan ganska snart och det dröjde inte länge innan jag blev hämtad för operation. Kissade innan och väl i op-dagen fick jag varma goa täcken på mig. Dom kollade mitt blodtryck mm, sen fick jag något insprutat i armen o sen 3 andetag i masken -så var jag borta ;p

Minns att jag hörde röster, dom frågade om jag var vaken. "Ja" sa jag men kunde inte öppna ögonen :D tog mig, med hjälp, iaf till mig säng. Försökte vara vaken så mycket som möjligt men sov till och från. Var uppe och kissade 3 ggr innan kvällen i alla fall och jag kände mig väldigt yr så fort jag lyfte huvudet bara. Brösten och kroppen kändes bra och sålänge jag låg ner så kände jag mig hyfsat pigg.
Jag sov ganska bra och vaknade strax efter fem och tyckte att jag hade sovit klart. Då hade jag ganska ont och väckte mamma halv sex och ringde sedan på sköterskan som kom med smärtstillande.

Efter ett tag kom Åsa och visade hur jag skulle massera brösten o sa att dom var väldigt fina och jag fick titta i spegeln, jag fick tid till återbesök hos henne i Göteborg, fick veta vilka mediciner jag skulle ta och när. Och jag fick en salva att smörja på blåmärkena.

Sen kom Ivan och tittade till mig och brösten. Han sa att det såg fantastiskt fint ut för att vara så nytt. Då blev jag så glad! Så sa han att jag kunde äta frukost :) och sedan packade vi ihop oss och "checkade ut".

Första dagen hemma var helt ok. Dag 3 var lite värre och jag hade ganska ont. Men dag 4 var bättre igen. Jag var ganska stel den första veckan men jag känner att stretching och massage har definitivt hjälpt och idag, dag 8, känns det över förväntan. Jag trodde helt klart att smärtan skulle vara mer påtaglig och att jag inte skulle vara såhär rörlig.
Har kanske en ganska hög smärttröskel, då jag har 2 barn varav första förlossningen inte gick så bra och andra därför blev ett planerat kejsarsnitt. Så visst har jag "varit med förr".

Jag har försökt hålla igång lagom mycket och idag är det inte lika stramt mellan brösten som innan. Bröstmusklerna har slappat av lite och det känns bra!

Än så länge är jag supernöjd med mina nya bröst, samt val av klinik och kirurg :D

2015, May 25 - 16:19
solrosen84
solrosen84's picture
Offline
Last seen: 8 months 3 weeks ago
Silver
Joined: 2014-08-13 16:38

Hur har det gått?

2015, May 27 - 21:33
Isabell87
Isabell87's picture
Offline
Last seen: 8 years 4 months ago
Silver
Joined: 2015-02-06 22:10

Det har gått över förväntan verkligen :D har uppdaterat op-berättelsen nu och tror jag har fått med det mesta. Tack snälla för att du frågade! :)

Annons
Annons
Annons