Annons
15 posts / 0 new
Last post
#1 2016, November 22 - 18:50
anonym (not verified)
anonym's picture

Olika stora bröst 2 veckor gamla

Hej idag va det 2 veckor sedan jag bytte mina implantat på Bellakliniken.
Men nu börjar jag bli nervös för jag ser att dom är olika i storleken... Visst det ena va lite större från början men jag sa till Johan (kirurgen) att jag ville gärna få dom lite mer jämna även om dom nödvändigtvis inte behöver va identiska och han sa att han förstod vad jag mena.
Jag är jättenöjd med storleken på implantaten och ärrena ser jättefina ut måste ja säga, mkt finare än dom gamla.
Men jag är nervös över att dom blir helt skeva..... Jag kan ju ändå tycka att han borde isåfall ha sagt att vi skulle ta olika storlekar på brösten för att försäkra oss om att få dom jämna om han inte är säker på att få dom jämnare med samma strlk.
Självklart vet jag att har man olikheter så blir dom ju samma som innan men på honom lät det som att han skulle sy till dom så att det ena blir mer likt det andra.... Fixa fickorna osv.
Nu är det fortfarande väldigt tidigt så allt kan ju hända... Och idag har jag skickat iväg bilder för första kollen (mail återbesök) och jag skrev just att jag blir lite nervös för att det ändå inte blir någon skillnad som han pratade om att han skulle justera.
Men jag har inte fått något svar ännu från dom.. Så jag hoppas på något svar imorgon. Jag skrev även att om det inte blir någon bättring i slutändan så får vi korrigera ena bröstet så gott det går iallafall.
Jag är som sagt inte ute efter exakta bröst men då vi ändå pratade om just detta så hade jag hoppats på att han skulle justera dom lite mer.... Segt när man läser att han är en suris när man kommer med klagomål bara... Men ja håller tummarna att andra bröstet hänger till sig mera....
Nån som vet hur pass tidigt man brukar göra en korr efter operation?

Annons
2016, November 23 - 06:05
fannah
fannah's picture
Offline
Last seen: 3 years 7 months ago
Silver
Joined: 2012-06-17 17:16

Mina bröst skiljer sig i storlek, men de blir sakta men säkert bättre och bättre, var 7 veckor sedan operationen nu och det går åt rätt håll. Håller tummarna att det går åt rätt håll för dig med!

21 år, Gjort läppfiller - teosyal, revanesse
Konsultation Patrik höijer LE
Op 1 okt-2016: 425 HP motiva + bröstlyft Patrik Höijer, laser o estetik
Op 2 Jan-2018: nytt bröstlyft Patrik höijer, nordiska kliniken

Konsultation 8 Dec 2018: näsoperation, Emre Ilhan, turkiet
Planerad operation 11 dec 2018.

2016, November 23 - 08:59
Trollunge81 (not verified)
anonym's picture

Tack.... Ja de hoppas jag med att dom blir, även om dom som sagt inte behöver vara identiska men gärna mer än nu.... Blir ju nervös när man plötsligt börjar läsa om alla som försökt ha en dialog med kirurgen om deras olika missnöjen och han bara flippar... Har inte läst ett enda dåligt inlägg om honom innan operationen konstigt nog även fast ja sökt på namn osv innan.. Och nu plötsligt börjar det komma fram fler å fler som har haft problem med honom och deras resultat... Hade ju hoppats på att detta skulle va sista operationen och inget mer innan man den dagen bestämmer sig för att ta bort dom framöver... Men nu har jag bara en dålig magkänsla... Och känner mig lite dum men de borde ju ändå varit hans jobb att isåfall informera mig om olika alternativ... Man antar ju att säger han inget om olika sätt så vet han hur han kan lösa problemet.... Men ja hoppas som sagt att det blir bättre!

2016, November 23 - 13:12
Trollunge81 (not verified)
anonym's picture

Idag fick jag samtal från Erica på Bellakliniken hon hade tittat på mina bilder och visat Johan. Han hade föreslagit att jag skulle klippa ur tyget nu i bhn och bara ha dom fria i bygeln så att säga i 2 veckor.
Sen ska jag skicka in nya bilder och höra av mig om de är något som jag funderar på eller oroa mig sa hon.
Så nu går jag med en porr bh känns de som hahha... Nu får man ju köra dubbla lager med kläder istället... Annars tuttfräs... ;)
Nä men jag hoppas verkligen att det högra släpper efter lite mer och kommer ner mer i höjd med det andra.. Annars vet jag inte vad man gör åt det... Hon sa att man får vänta tills sista återbesöket annars och se vad man isåfall tar för åtgärder.. Men som sagt.. Johan verkar ju sådär lätt att be om korrigering med..... Slutar väl med att man ändå sitter med två olika bröst ett som hänger mer och ett som sitter högre...

Annons
2016, November 24 - 14:39
xxfinxx
xxfinxx's picture
Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Silver
Joined: 2014-06-29 18:14

Skulle du klippa ur behån på båda? Eller bara den som sitter högre upp?

2016, November 24 - 20:24
Trollunge81 (not verified)
anonym's picture

På båda konstigt nog! Först fick jag för mig att det bara va på det bröstet som sitter högre men sen förstod jag att de va på båda! Så när jag skickade in bilden på hur jag klippt som sköterskan bad mig göra så skrev hon tillbaka "perfekt" så uppenbarligen va de på båda.. Men nu i efterhand känns de lite konstigt att jag ska ha båda hängandes... Risken finns ju att det andra blir mer hängande..... Ja ska fråga nästa gång om Johan kan svara på varför han inte gjorde någon justering på det större som jag bad om?! Bara för att se vad reaktionen blir... Känns så jävla pissigt med allt... Jag får mer å mer ångest för varje dag nu för att jag trodde på allt jag läste om honom innan, att jag inte valde min förra klinik istället... Då hade jag kanske aldrig suttit här nu med två skeva bröst utan kanske fått mer jämna bröst istället! Å sen tanken på att återigen behöva vänta 6 månader tills dom är "färdiga" innan man isåfall kanske kan göra en justering när jag hade hoppats på att detta skulle bli positivt istället! Jag har ju redan gått i flera år å haft ångest över brösten dels pga sladdriga implantat (mentor) och dels för att dom varit lite skeva och sen för att de redan efter första graviditeten tappade form å ännu mer efter sista graviditeten..... Men visst... Ja har gärna mer ångest ytterligare pga en kirurg som tydligen inte lyssnade på vad jag sa till honom att jag hade för önskemål!! "Ja ska se till att du blir nöjd" .... Ja de är bäst för dig, skoja ja med honom till svar... Å vi skratta innan jag tackade och sa hejdå på konsultationen.... Yeah right!

2016, November 26 - 13:15
xxfinxx
xxfinxx's picture
Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Silver
Joined: 2014-06-29 18:14

Åhh jag förstår dig Trollunge <3 Jobbigt att ha ångest och "försöka vara stark" som det heter. Ja du borde absolut fråga honom hur han tänkte korrigera det där. Kanske finns ett bra svar?

Jag trodde också att det skulle vara bara den sidan som sitter högre upp som ska klippas upp...? Jag frågar för att jag också fick dom instruktionerna efter min förra op. Och visst hängde dom mer sen (t o m för mycket). Men båda sjönk ju samtidigt så ena fortsatte att vara högre upp än andra hela tiden.

Annons
2016, November 26 - 14:16
Trollunge81 (not verified)
anonym's picture

Ja visst är de konstigt? Först tänkte jag inte så mycket på det, jag reagerade på att jag skulle klippa båda men det va först senare som jag verkligen började fundera på om det verkligen är logiskt att "hänga till" båda när det ena redan hänger lite mer?!
Jag funderar nästan på att köpa en ny bh & bara klippa ur det som sitter högre... Men de är ju oxå surt att köpa en ny å lägga pengar på bara för att sen klippa sönder direkt...
Och ang den sk korrigeringen som han skulle hjälpa mig med måste ja verkligen fråga nästa gång vad som hände! Jag är redan förberedd på att jag kommer få be om en korr framöver... Lika bra att ha det i åtanke... Sen vart jag ska vända mig om han vägrar är ju en annan sak...

2016, November 27 - 23:51
xxfinxx
xxfinxx's picture
Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Silver
Joined: 2014-06-29 18:14

Ja... fråga dom om det verkligen är meningen att båda ska vara urklippta. Om inte kanske dom ska skicka en ny till dig?
Ja viktigt att tänka igenom om man vill ha korr på samma ställe som misslyckades med det en gång. Lycka till:)

2016, December 6 - 11:26
Trollunge81 (not verified)
anonym's picture

Tänkte uppdatera läget lite... Har mailat med kliniken om att jag oroar mig för att dom ändå sitter i olika höjd. Jag skrev dessutom att detta va något som jag sa till Johan att jag ville få ordning på och att jag undrar om det va något som han glömde bort ev?!
Fick svaret att jag ska fortsätta med den utklippta bhn i 2 veckor till sen skicka nya bilder.
Och jag undrade även vad som sker om brösten fortfarande är skeva på slutkontrollen, om en korrigering är möjlig eller om det är något som jag isåfall får bekosta själv?
Där fick jag svaret att en korrigering ingår om det anses behövas men att det är något som jag med största sannolikhet inte kommer att behöva skrev sköterskan..... På frågan om Johan glömt vad jag sa om att fixa till dom lite mer så att dom ska va mer lika, fick jag inget svar på.....
Sååå... Jag får väl se hur allt utvecklar sig... Det högra sitter fortfarande högre upp och det känns som muskeln stramar mer på den sidan... Jag försöker stretcha lite och se om jag kan mjuka upp den så implantatet sjunker ner mer i jämnhöjd..
Sjukt störigt iallafall är de... Men i övrigt är dom fina, snyggare form och mellanrum än innan. Det säger min sambo oxå :) men han ser ju oxå skillnaden på dom och han tycker det är lite konstigt att det inte verkar ha gjorts något åt det då jag bad om det på konsultationen...
Så jag får ge det 2 veckor till och skicka nya bilder igen å se vad som sägs....

Annons
2016, December 8 - 22:56
xxfinxx
xxfinxx's picture
Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Silver
Joined: 2014-06-29 18:14

Tack för uppdatering. Verkar ju som att det är urklippt på båda kuporna som gäller..(?)
Följer.

Annons
Annons
Annons