Annons

Fettransplantation, Innerlårplastik, Rumplyft - Brazilian Buttlift jan 2018 - Art Clinic - Uppsala * - Alex74

Alex74's picture
Alex74

Alex74

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 30 January, 2018

Jag har gjort en full lårplastik samt fettsugning av ytterlår och fetttransplantation till rumpan.
Jag träffade Dr Lindahl för en konsultation av mina lår. Jag har gått upp i vikt flera gånger i mitt liv och hade nu när jag hållt vikten flera år fått ett överskott av hud med fett som inte gick att träna bort.
Dr. Lindahl kändes otroligt kunnig och trygg samt mycket professionell . Jag hade valt ut 5 kliniker för konsultation då jag behövde en kunnig kirurg med en hand och ett öga för det estetiska. Dr Lindahl visade mig hur vi skulle gå till väga men även vad som skulle göra ett bättre helhetsintryck. Han talade om och visade på mina bilder vi tog att jag skulle se mer proportionerlig om vi förutom gjorde lårplastik även fettsög yttersida av låren och använde det fettet till att göra en mindre brazilian buttlift.
Jag förstod precis vad han menade och kände mig väl omhändertagen på min konsultation. Operationen gjorde jag 6 mån senare . Operationen gick väldigt bra! Dr Lindahl fettsög mycket fett från insida lår och skar bort överflödig hud från insidan av knäna upp till ljumskarna. Stygnen satt precis på insidan av helab låren. Han fettsög ridbyxlåren och renade fettet och sprutade in det i min övre del av rumpan. Där man med åren tappar volym och börjar se ut som om man har hängig rumpa. Jag lyssnade noga på alla instruktioner om hur jag skulle ta hand om mina sår. Jag fick ett fantastiskt resultat! Låren läkte jätte fint och jag har idag knappt synliga är. Idag har jag jätte fina lår och att fettsuga ridbyxlåren gjorde en så otrolig skillnad. Rumpan ser mycket fylligare ut och kläderna sitter så bra idag.
Jag är så nöjd med Dr Lindahl! Nu snart ska jag göra min andra operation hos Dr Lindahl på hans egna klinik CAROVIVA.
Har varit på en ny konsultation och känner mig så trygg. Har noga frågat om tillvägagångsättet på min operation och han förklarar fördelar och risker. Han har ett super professionellt anastesiologteam som för mig är A och O.
Kommer att ta ut mina Motiva implantat som sjunkit ner och tjöt ut min hud. Ska sätta in nya implantat som kommer fästa bättre på bröstkorgen. Kommer även göra ett stusslyft, dvs skära bort överflödig hud på baksida .Den överflödiga hud gör att min rumpa hänger mer än den ska.
Operationen gör jag i Mars 2020 på CAROVIVA. Har länge (20år) läst på och pratat med olika kirurger om mitt utgångsläge och vad man kan göra. Dr Lindahl är den jag känner har ingett stort förtroende och är så skicklig och behandlar en på största allvar och tar varje operation på 100% allvar. Nu ser jag fram emot min nästa operation och uppdaterar när jag gjort den.

2020, January 4 - 14:18
Zeena1
Zeena1's picture
Offline
Last seen: 9 months 4 weeks ago
Silver
Joined: 2019-12-14 16:01

Tack för din story.
Du har inga bilder på dina lår. Ska göra insidan av låren men kanske oxå behöver ta utsidan lår o stjärt.
Med vänlig hälsning, S

Annons
Annons
Annons