Annons
1 post / 0 new
#1 2020, September 23 - 15:16
z.fran
z.fran's picture
Offline
Last seen: 3 years 6 months ago
Silver
Joined: 2020-01-09 12:47

Polytech anatomiska eller Motiva Ergonomix? Någon som har erfarenhet?

Okej allihopa, här kommer jag med ännu mer frågor! Tusen tack i förhand till er som kan/vill svara♥️

Efter att ha drömt om det här så länge som helst kommer jag äntligen göra bröstförstoring, har även bokat op tiden (9 november !!!) med Paolo Montemurro hos AK. Jag tycker sina resultat är otroligt vackra och naturliga, och känner mig helt trygg med honom. Perfekt! Bara ett problem kvar: måste vela mellan Polytech anatomiska implantat och Motiva Ergonomix.
Så! Jag vill fråga er som har erfarenhet med en eller båda implantat typerna. Hur känns de?

Paolo rekommenderade Polytech anatomiska för mig därför jag är ute efter ett naturligt look. Jag tycker de ser jättefina ut, men jag vill också att de känner så naturliga som möjligt, och är lite rädd att de kommer vara lite för hårda. Jag vet att nya Polytech är ju mjukare än många andra anatomiska implantat, men är fortfarande osäkert. Jag också vill inte att mina bröst sitter så fast på bröstkorgen. Och jag har hört att ofta anatomiska är ganska fast, och står upp på bröstkorgen när man ligger.
Ni som har Polytech, hur känns de efter man har läkt? Verkar det som om de rör sig lite med kroppen, lite som riktiga bröst? Eller känns de mer fast på dig? Är de mjuka?

Jag fick rekommenderat Motiva Ergonomix av en tjej här som har och älskar de. Jag pratade med Paolo och han sa de skulle också funka jättebra för mig fast med lite mer överpol än jag kanske ville. Jag är intresserad för jag har hört att de är lite som en hybrid, super mjuka som runda implantat men kan vara droppformad när man står, och även ändra formen när man rör sig. Det låter som riktiga bröst, nästan för bra att vara sankt? de låter som exact det jag vill: ett balans mellan anatomiska som ser ut som jag vill, och runda som känner som jag vill.
Så ni som har Motiva Ergonomix, hur känns de? Känns det som de kan röra sig med kroppen när du springer, osv? När du ligger står de upp? Eller flyttar de för mycket när du ligger, som 'lateral displacement/lateral implant malposition' (vet ej vad det heter på svenska, men när implantat ramlar ner på sidorna av bröstkorgen när man ligger)? Har ni fått komplikationer med de?

Jag vet min skriftlig svenska kan vara lite svårt att förstå, så om något är inte tydligt jag kan försöka förklara (: och tack tack tack igen till er som hinner läsa, ni är fantastiska!
Mvh
Z

25 år, inga barn
174 cm
70 kg
Före op: 34A/B amerikansk storlek, har inte köpt BH här i Sverige än :)
Har varit på konsultation hos Paolo Montemurro på AK 02/2020, och tänker boka operationstid med honom.

Annons
Annons
Annons
Annons