Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2021, April 9 - 09:18
Galapetter
Galapetter's picture
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Brons
Joined: 2021-04-09 08:50

Ögonlocksakademin Uppsala - DR REZA ASLANI

Hej!

Jag är 53 år och har under många år haft genetiskt uppkomna påsar under ögonen och har märkt att dessa med åren blivit allt mer markerade och i och med Zoommöten och liknande så har jag nu kommit till insikt om att jag nu vill göra något åt detta. Men frågorna är många och oron att man verkligen vill göra rätt val av kirurg.

Jag bor i Stockholm och mina frågor är som följer:

1. Jag funderar på att utföra op i Uppsala på Ögonlocksakademin och Dr Aslani och undrar ifall det finns någon här som har erfarenhet av honom och hans speciella typ av operation? Jag kommer inom kort besöka honom för konsultation och undrar vilka frågor jag ska ställa till honom?

2. Ni som blivit opererade här, är ni nöjda eller ej? Precisera varför?

3. Har förstått att biverkningar trots allt är ovanliga, men kan kirurgen vid konsultationen ge mig en uppskattning ifall hålighet kan uppstå när mina fettkuddar tas bort? Någon annan skrev att vid hennes op så uppfattade hon att slutresultatet var något ojämnt, är det vanligt?

4. Någon annan skrev att hennes påsar återkom efter bara 3 år, är det ofta så att de återkommer, varför? Kan kirurgen även konsultera kring risken för detta? Det blir ju i så fall rätt dyrt i längden.

5. Vilka alternativ finns det till icke operativa ingrepp? Har läst om injektioner man kan lägga under påsarna för att de ska bli mindre framträdande.

Tacksam för svar.

Annons
2021, April 9 - 10:25
Male
Male's picture
Offline
Last seen: 2 years 12 months ago
Brons
Joined: 2019-01-24 10:00

1. Tänk kvalitet före pris. Du vill att det ska bli bra. Ett par tusen kronor extra är det värt istället för att inte bli nöjd. Kolla priser i Uppsala. Både Carovivakliniken och Art Clinic är bra där. Strunt i anmälningar, det är fällningar som är avgörande. Ring Socialstyrelsen. De kan svara.
2. Gjorde mina undre ögonlock i narkos. Men övre ögonlock med lokalbedövning. Känns inget alls.
3. De kan göra snitten på insidan av ögonlocket och ta ut fett. Men då lär du får överskott av hud. Förmodligen bör du skära bord en avlång halvmåne under ögonlocket, precis som jag gjorde. Snittet lägga i kanten precis under ögonfransen. Syns knappt alls senare.

Man, 50 år, 178 cm
Övre ögonlock
Stockholms Ögonklinik, dec 2018, Dr Sandkull
Pannlyft och nedre ögonlock
Art Clinic, Uppsala, feb 2019, Dr Lindahl
Näsplastik
Art Clinic, Uppsala, maj 2019, Dr Lindahl
Näsplastikkorrigering
Art Clinic, Uppsala, januari 2020, Dr Liss
Carovivakliniken, Uppsala, februari 2020, Dr Lindahl

 

Annons
Annons
Annons