Annons

Bröstlyft - Ankarlyft Akademikliniken - Stockholm - - Bröstlyft - Ankarlyft - okt 2020

Pris på behandling
Beskrivning: 

Brösten ser bättre ut, dock hade jag besvär med kvarvarande tråd på flera ställe som kliades ganska länge. Tappade tyvärr känseln på ena bröstvårta och har väldigt lite på den andra. Ärren blev väldigt bra på vissa ställe, mycket dåligt på andra, men förstår att detta kan vara olika. Kan dock gå utan behå utan problem. Det fettet som las till för att få form och som var fint i början, verkar ha försvunnit och brösten blir helt platta när man ligger på rygg. Hade storlek B innan barnen. Nu har jag A.
I samband med detta tog de bort körtlar under armarna, som gjorde att jag inte hade några riktiga armhålor. Den delen av operationen innebar det, plus fettsugning på sidorna om brösten och lite på armarna. Pris för det 39000. Detta skall dock korrigeras då det fortfarande hänger på ena sidan. Den andra blev platt men det blev inte riktigt en armhåla, så att säga, utan bara platt utan en bula. Bättre än innan iaf. Fettsugningen blev bra på ena sidan, sämre på den andra, så jag hoppas han korrigerar det också.
Jag har pratat med honom om full bukplastik, sjuksköterskorna säger att han är jättebra, men jag vill se resultat på detta först, innan jag bestämmer mig.

59000 kr
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2020, October 26
3
Your rating: 3
Klinik och Salong: 
Försäkringar: 
Jag vet inte (om försäkring ingår i det pris jag angett)
Annons
Annons
Annons