Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2021, November 8 - 07:31
Kaizen
Kaizen's picture
Offline
Last seen: 2 years 6 months ago
Silver
Joined: 2012-10-25 20:41

Hjälp svullna läppar!

Hej! Jag hade jättesmala läppar och gjorde en liten rejuvination. Såg bra ut men lite för lite till att börja med. Efter 1,5 vecka var allt nästan borta. Fyllde på lite mer i fredags och givetvis blev de svullna. Mitt problem är att de ser ut som anknäbbar från sidan men jättefina och lagom i storlek framifrån. Kommer anknäbbssvullnaden också gå ner? Vet någon om det kan bli så när de är svullna och sen kan det försvinna och bli bra?
Eller finns det något jag själv kan göra?
Massers eller något?
Sköterskan sa att slutgiltiga resultatet skulle synas om två veckor.
Men blir orolig att det inte ska gå ner...
Supertacksam för all hjälp jag kan få!

Kaizen betyder ständig förbättring på japanska. Det är vad jag strävar efter att konstant befinna mig i både själsligt och kroppsligt. Därför skall jag på en konsultation antingen på Art Clinic eller Proforma för både korrigering av min misslyckade smartl

Annons
2021, November 11 - 18:32
Josefin85
Josefin85's picture
Offline
Last seen: 2 years 4 months ago
Brons
Joined: 2021-11-08 01:46

Det är ju många olika faktorer som spelar in. Använde du samma filler andra gången som du gjorde första gången? Om fillern efter första gången började gå ur snabbt så kommer den troligtvis göra det efter denna omgången med. Det blir ju lite mer varaktigt resultat när man gjort flera gånger. Men vissa fillers förbränns snabbt hos vissa personer medan samma filler håller betydligt mycket längre på andra personer.

Jag började tex att fylla mina läppar med Revolax. Och första tiden var dom rätt stora, lite anknäpp dom första 2 veckorna. Sedan gick det snabbt ur och läpparna såg i princip ut som innan. Körde med Revolax säkert 4-5 gånger, fick alltid väldigt stora läppar första tiden men även efter att ha fyllt på 4-5 gånger så blev det knappt någon skillnad när det läkt. Kör Stylage nu och de har en helt annan hållbarhet på mig. Med det sagt, om det försvann snabbt på dig första gången med samma filler som du använt nu så kan du nog förvänta dig att det kommer gå ner rätt mycket.

Jag skulle inte massera, visserligen säger många att det går ut snabbare då, men man kan ju också råka flytta på fillern.

Vilken filler använde du?

Det låter som att du gjort två fyllningar väldigt tätt. Så det kan ju vara en stor anledning till att det just nu är väldigt svullet. På klinikerna jag varit på har dom alltid sagt att man skall vänta minst 4 veckor mellan behandlingarna.

1 barn, 35 år, 176 cm och 64 kg. Har 75B och vill göra bröstförstoring med ca 500 cc. Är även intresserad av bukplastik. Har tidigare tagit bort åderbråck som jag fick betalt av landstinget. Nu 3 år senare har åderbråcken tyvärr börjat komma tillbaka, så jag överväger att göra något åt det. Söker information om vilken metod som ger minst risk för att dom skall komma tillbaka. Så jag är inte så erfaren inom plastikkirurgi. Har mest gjort olika fillerbehandlingar hitintills.

Annons
Annons
Annons