Annons

Bröstförstoring feb 2011 - Citadellkliniken - Landskrona Göran Elmerstig - anonym

anonym's picture
anonym

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 7 February, 2011

Jaha då var det dags att skriva sin egen operationsberättelse:D Underbart!

Den 7 februari kl 7.30 körde jag och min sambo till Landskrona för min efterlängtade operation. Jag kände mig inte så jättenervös, hade ju väntat på denna dagen i evigheter! När vi kom fram till Citadellkliniken fick vi sitta ner i väntrummet, då slog nervositeten in! Allt blev försenat på grund av något tekniskt fel med datorerna, så vi väntade i 40 min innan jag blev inkallad=/ Sen äntligen kom sköterskan och ropade in mig! Jag fick lite information om hur allt skulle gå till och hon berättade även att de tagit hem en storlek större eftersom jag varit lite tveksam på storleken! Skulle egentligen lagt in 380cc men det blev 410 istället:D Blev skitglad för det!!

Sedan följde sköterskan oss upp till mitt rum och jag fick duscha och byta om till morgonrock. Sedan fick jag en lugnande shot och dropp. Men den där shoten hade inte den effekten jag hoppats på, kände mig inte nervös men jag blev inte sådär lullig som jag läst att andra blivit;) Efter en stunds väntan kom Göran och mätte en extra gång, han var lite orolig att 410 skulle bli för brett för mig, men efter nogranna uträkningar så blev det 410! Han ritade ut operationsområdet och sedan kom en supersnäll narkossköterska och hämtade mig och vi tog hissen ner till operationssalen. Allt kändes så overkligt när jag hoppade upp på operationsbordet, men sköterskorna var supergulliga så jag kände mig trygg! Sedan hann jag inte ens känna mig trött förens jag vaknade upp och det var klart! Lätt det skummaste jag varit med om i hela mitt liv:P Jag hann inte ens känna att jag höll på att somna, så fort gick det! Jag vaknade upp och hade ett enormt tryck över bröstet så jag minns att jag väste något till sköterskan som stod bredvid min säng, sedan fick jag något i droppet och det kändes bättre! Tror jag låg på uppvaket i 30 min innan jag vaknade, sen var jag pigg som attan! jag kördes upp till mitt rum där min pojkvän väntade. Jag hade en hemsk frossa och hackade tänder, hela kroppen skakade! Men det var för alla mediciner som höll på att gå ur kroppen. Min kille såg helt förskräckt ut;)

Ja sedan var jag vaken resten av dygnet, kunde inte sova alls, kände mig inte trött helt enkelt. Jag var uppe på toa 6-7 gånger de första timmarna, droppet gjorde mig extremt kissenödig! Men sköterskorna var jättegulliga och hjälpte mig varje gång=) Min sambo åkte hem till vår lilla dotter efter nån timme och jag blev ompysslad av sköterskorna istället. På natten kunde jag inte heller sova för det var megastorm och mittt rum låg precis ut mot havet!

Dagen efter mådde jag bra, kanske lite mer ont eftersom lokalbedövningen började släppa. Göran skulle titta på brösten så bh:n och bröstbandet åkte av. Läskig känsla! När han började känna och klämma på brösten höll jag på att svimma, det var första gången jag hade riktigt ont! Så då fick jag lägga mig med en kall handduk på pannan. Annars hade jag inte ont när jag var där! Trodde det skulle göra mycket mer ont än vad det gjorde när jag vaknade upp!

De 4 första dagarna hemma var de tuffaste, men igår släppte det värsta och nu mår jag hur bra som helst=)

 

Jag är supernöjd med all personal på Citadell, och speciellt Göran=) Dom är omtänksamma och verkligen måna om sina patienter!

2011, February 13 - 18:28
Maggan87 (not verified)
Maggan87's picture

Vad skönt för dig att du mår bättre!

2011, February 15 - 11:21
Astriden (not verified)
Maggan87's picture

Så skönt att höra!
Jag är inbokad den 8e hos Göran med rekomenderad stl 400 cc.
Får jag fråga vad du har för mått under byst samt läng/vikt?

Gratulerar till nya boobsen!!

Annons
Annons
Annons