Annons

Bröstförstoring mar 2011 - Polarkliniken - Umeå Anders Nilsson - pepsi

pepsi's picture
pepsi

25 år, 163 cm, 55 kg

Strl. före op: omärkbar A-kupa
Strl. efter op: 75C

Konsultation: polarkliniken 15/2 -11
Operation: polarkliniken 1/3 -11
300cc hp, runda släta, delvis bakom bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 1 March, 2011

En lyckad historia  :)

 

jag kom till hotellet vid halv 10 tiden med min sambo som var med mig från första stund till sista,

chekade in och gjorde oss redo för att gå vidare till polarkliniken.

Där blev vi mottagna av Anna (som gjorde konsultaionen på mig) hon visade in oss i ett litet men mysigt rum där jag skulle få byta om till morgonrock, hon gick igenom dagen och fick en att släppa nervositeten.

Där efter kom andres nilsson in och ritade på mig och även så han berättade hur hans del i det hela skulle gå till, det kändes väldigt bra och förtroendet för honom växte.

jag fick även träffa de två narkosläkarna en kvinna och en man, även så dem var väldigt omhändertagande och snälla.

det var även så hon som sedan följde med mig in i operationssalen där hon satt och störk på min hand hela tiden, vilket var sååå lugnande, även fast jag inte kände mig vidare nervös så gjorde det att man kände att de tog en som en människa inte bara som en i mängden av alla patienter :)

 

vipps sa det så började jag vakna till, jag låg nu på uppvaket med min sambo vid min sida och även så Anna och hennes gulliga tvillingsyster. jag hade inte ont någonstanns utan kände mer ett tryck över bröstkorgen från bhn och självklart själva operationen.

Jag fick fika och mådde bara bra, lite yrsel och trött men inga smärtor eller illamående.

 

Alla var så oerhört snälla och trevliga och man kände sig nästan som en syster/dotter eller så för de va så söta, och man fick kramar och hjälp med precis allt man behövde. de skrattade och skämtade och skapade verkligen en lugn och härlig atmosfär.

de rullade in mig till hotellrummet vid halv 4 tiden då jag somnade nästan direkt, jag fick med mig några olika sorters tabletter som jag skulle ta med jämna mellanrum.

 

kl.18 vaknade jag upp av en omotståndlig smärta i brösten, jag kunde inte röra en sena i kroppen utan att det strömmade värk, kunde inte ens vicka på tårna eller vrida på huvudet, vi ringde och de sa att ja va tvungen att ta tabletterna så skulle jag få mer lokalbedövning senare, de va alldeles för tidigt för de nu.

tabletterna började verka direkt och allt kändes bra :)

 

de två nattsköterskorna kom in och GUD vilka härliga kvinnor båda två i 45-50 års åldes och de skämtade och skrattade och vi pratade och hade det bara bra :)

 

jag halv sov lite fram och tillbaka under hela kvällen natten och smärtan var som helt borta klarade mig på lokalbedövningen som ja fick vid 20 hela natten till kl 4 då ja tog några tabletter bara för att ja ändå skulle upp på toa.

 

så morgonen har bara gått bra, blivit lika bra omhändertagen idag :D och allt känns bara bra, brösten känns redan som en del av mig, blev såå perfekt i storlek :D så glad att jag gjort detta och et känns som att ähh 38.000 är ju ingenting bort för den här underbara juvliga känsla :D

 

det ända som känns är när man ska resa sig upp då man använder sig av händerna men att gå stå eller sitta och ligga så känns det ingenting :D

högerbröst är som sagt lite mer svullet vilket gör att högerarm inte alls går att röra så mycket, i liggandes till stånd kan ja inte lyfta den högre än kroppen själv och inte utåt från kroppen men vänster är helt okej så :D

 

kan inte bli bättre!! jag är så överlycklig att jag gjort detta :D :D

 

2011, March 2 - 16:26
Meryl
Meryl's picture
Offline
Last seen: 6 years 6 months ago
Silver
Joined: 2011-01-03 22:44

Blir verkligen lugnare av att läsa din berättelse !! :))

2011, March 3 - 11:08
pepsi
pepsi's picture
Offline
Last seen: 9 years 12 months ago
Silver
Joined: 2011-02-08 10:20

jag kände mig aldrig orolig över situationen utan kände tillit till alla direkt, mycket gjorde väl att min sambo även så var med hela tiden och även så han tyckte att dem var väldigt trevliga och seriösa :)

tror att de kommer gå lika bra för dig!

2012, February 19 - 12:40
Plastikfreak
Plastikfreak's picture
Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Silver
Joined: 2011-08-10 21:31

Vad kul att du har blivit nöjd med allting :) jag ska göra en bröstförstoring där den 30 maj av Anders Nilsson så det känns bra att du har varit nöjd med allting!

Annons
Annons
Annons
Annons