Annons
11 posts / 0 new
Last post
#1 2011, March 8 - 18:58
anonym (not verified)
anonym's picture

Ni som ska opereras snart

Hej! ni som ska opereras snart Hur känner ni nu? nervösa? förväntansfulla? glada? tvekar ni något?

Nån som ska till Proforma? Vad ska ni operera? Ska förstora brösten hos Örjan Gribbe den 16 mars och kan inte tänka på annat, satt hela kvällen igår och planerade allt, skrev ner vad jag behöver packa med osv. Är väldigt glad att det äntligen är dags men kan inte låta bli att stressa upp mig ibland. Oroar mig nog mest för narkosen och hur jag kommer må när jag vaknar. Känner stor tillit till Örjan och att han är bra på det han gör. Längtar så, men undrar verkligen hur det kommer kännas att ha stora bröst och implantat. Ska betala op imorrn och sen ska jag på en ytterligare konsultation på fredag. wow, känns nästan overkligt att det äntligen är min tur.

Annons
2011, March 8 - 19:04
Eliiin (not verified)
anonym's picture

Jag ska opas av Örjan om 2 dagar :D Jag har varit gaaalet nervös men konstigt nog så har nervositeten börjat försvinna, nu känns det bara jäklit bra :) Jag litar 100% på Örjan!

2011, March 8 - 19:11
jossaan (not verified)
anonym's picture

va kul!! och skönt att nervositeten har lagt sig, Örjan är nog väldigt skicklig och verkar vara mån om att man blir nöjd med resultatet. Önskar dig lycka till, kommer gå kanon!

2011, March 8 - 19:24
Eliiin (not verified)
anonym's picture

Ja, men den smyger nog tillbaka på opdagen :P Imorgon blir det att byta sängkläder och tvätta! Kan inte fatta att det snart är dax!! En dröm som blir till verklighet :D Hur mycket ska du lägga in? Önskar dig lycka till, imorgon är det ju bara en vecka kvar tills det är din tur :)

Annons
2011, March 8 - 19:54
jossaan (not verified)
anonym's picture

Haha ja det gäller att förbereda sig på alla sätt verkligen. Har hört att många blir lugna när de väl kommer till kliniken. Ska bestämma mig för strl på fredag men blir troligen 425 cc eller 450 cc, hög profil. Du då? Vet:) det är otroligt, man har velat göra det i flera år och planerat så länge, och nu är det dax.. Hur känner du inför narkosen? har du varit sövd förut?

2011, March 8 - 20:14
Eliiin (not verified)
anonym's picture

Jag var jättenervös innan min konsultation men det är som du säger att man blev lugn när man kom till kliniken. Nu är ju inte en konsultation samma sak som en op, men ändå :) Själva lugnet när kommer in till kliniken. Jag sa att jag var livrädd för narkosen (har inte blivit sövd tidigare) men Örjan har verkligen lugnat ner mig. Läääängtar! Jag ska ha 400cc mellanprofil+

2011, March 8 - 22:29
jossaan (not verified)
anonym's picture

det var faktiskt just det jag valde vid min första konsultation, 400 cc mellan+, så du får jätte gärna höra av dig och berätta hur det känns storleksmässigt och hur du mår osv. när du känner att du orkar. Tror det kommer passa dig väldigt bra!! Funderar fortfarande på om jag ska köra på de eller på hög profil. Men de visar sig på fredag!!

Nu är det inte lång tid kvar för dig:) snart har du dina boobs! 

Annons
2011, March 9 - 08:43
Eliiin (not verified)
anonym's picture

Jag har velat jättemycket dehär med mellanprofil... Men på konsultationen tyckte både jag och Örjan att jag såg lite framtung ut när jag provade med lite mer put eftersom jag inte har så mycke rumpa :P Så jag hoppas hoppas detta är rätt beslut! Har haft mailkontakt med Örjan sedan konsultationen och han är helt övertygad om att det är de bästa implantatet för mig. Hade med mig bilder på konsultationen på en hel sida med bröst jag gillar och han säger att med 400cc mellan+ kommer mina önskemål uppnås. Så då känns det ju bra. Jag litar på honom!  Självklart kan jag höra av mig efter op :D Idag är sista jobb-dagen.. Imorgon vid den här tiden är jag på kliniken, späääännande :D 

2011, March 9 - 10:17
jossaan (not verified)
anonym's picture

Det kommer garanterat bli hur fint som helst på dig. Örjan har ju gjort massa op och är väldigt bra på å se helheten och vad som blir proportioneligt, är min uppfattning iaf. Ska ringa Proforma nu och kolla vilken tid jag ska vara där. Ska även betala så finns ingen återvändo;D visade oxå bilder å han såg direkt vad de va för implantat. Men du alltså kommer hålla tummarna för dig imorrn, kommer gå så bra, hoppas du inte får så ont bara!!:D  

2011, March 9 - 11:02
DaniellaK (not verified)
anonym's picture

Opas av Calle på Proforma den 15e. Samtidigt som Kissie, vet inte riktigt vad jag tycker om det... men nervositeten har iallafall lagt sig men den kommer nog tillbaka om några dagar. Bara 6 dagar kvar nu. Tror nog inte riktigt att jag fattat att jag faktiskt ska få ett par tuttar om mindre än en vecka. Eliiin, lycka till på operationen. Det kommer gå super! ;-)

Annons
2011, March 11 - 11:19
Eliiin (not verified)
anonym's picture

Nuu är jag hemma! Allt gick jättebra och ALL personal är verkligen supergulliga. Man ville nästan inte åka hem :) Jag är pigg och mår mycket bättre än förväntat. Var precis nere i centrum och hämtade ut recept på apoteket. Blev dock 375cc ist för 400cc mellan+

 

Lycka till nu! :) Det var inte alls så farligt, tyckte inte jag iallafall.

Annons
Annons
Annons