Annons
11 posts / 0 new
Last post
#1 2011, June 20 - 20:25
anonym (not verified)
anonym's picture

vad tittar dom snett på mig för ??

de här hör inte till ämnet men jag måste bara få skriva av mig ..

 

det e så att jag va ute och då satt de 2 tjejer på en bänk och kolla snett på mig. Dom sa nåt till varann , tror de va om mig.

Men de jag inte förstår e vad som får en del att hålla på sådär :( jag va med min kompis och vi ser ut som vem som helst
,inte emo elelr nåt. Hon hade shots och en tröja , och jeans och en tunn jacka. inte utmärkande på såt sätt. vi va sminkade som dom felsta och jag hade ett litet tunt grått hårdband , (fick för mig att dom titta på de , men ja vet inte, hon såg itne de)

men jag kan inte släppa tanken VAD dom titta på :( min kompis va hos mig ida och hon sa bara "släpp de"

men vad e det som gör att en del e sådär?

tkr det e fler i små städer som e så ..men de e bara vad jag tror. När jag e istockholm e de inte alls så ..

eller så har ja bara haft tur när ja varit där ..men vad får dom ut av de?

Jag har sett flera som jag tkr ser udda ut , nu ser jag inte ett dugg udda ut , men ändå. De ja ville komma till va

att jag inte tittar ut dom på de sättet. En kompis till mig va sån hon skratta och sa "fin mössa!" och gjorde en min.

Då kände ja , och om hon hade en lite färg stark mössa , låt henne ha de. Vad e det med de? de e modigt att ha en lite udda stil.

Dom flesta jag umgås med e runt 90 -92 , kan de va därför? Jag tkr dom ska ha växt ifrån de , trodde bara de va 94- 95or som höll på så- nu ska man inte generalisera men ändå. dom flesta. vad tror ni?

Nästa gång ni ser nån som fångar er uppmärksamhet på ett negativt sätt , tänk på det här jag skrev. Dom ser mer än ni tror och tar åt sig av de. dom flesta ser de. en del e lika larviga som mig och kan itnew släppa det. jag har haft kompisar som sagt saker om mig som kommit fram på annat håll , jag känner bara "vad får man ut av det?" ska man förlåta vad som helst? de va för att första gången gilla hon och jag samma kille men hon "fick" honom. ett halv år senare gilla hon samma kille som mig efter att hon fått veta att jag strulat med honom. då ville hon ha honom , jag sa då att ingen av oss skulle ta honom, för jag gilla han och fick ge upp den andra. Dock höll de bara mellan dom drygt en månad. efter de sa hon upp kontakten.

hon sa att jag hade slitet hår och att jag va helt störd som inte ville gå utan smink. omogen och  "en liten hora" va jag med. och hon skulle föreställa min kompis.

Jag vill hitta en tjej kompis. det e just nu det jag vill ha mest , det känns som ett stort tomrum. Jag har en som heter frida men hon e rätt upptagen. Sen har jag kill kompisar , men vi har så olika intressen. Dom gillar inte sånt jag gillar om ni förstår. förut hade jag massa . Jag har flera tjej kompisar i stockholm med men vi har "glidit" ifrån varann på nåt sätt ..finns de nåt sätt man akn efetrlysa ? jag kom inte in på den utbildningen jag ville , så jag går ju i skola på distans så jag får inte så mke nya kontakter:(

nån som känner igen sig i det jag skrev ??

 

 

Annons
2011, June 20 - 20:44
Dancehall (not verified)
anonym's picture

Jag förstår precis hur du känner dig, jag är lite likadan och har jättelåg självkänsla.

Skicka gärna ett PM till mig så kan vi fortsätta prata där, jag bor också i Stockholm (eller strax utanför), så vi kanske kan träffas och fika någon gång eller så :) Skicka mig ett PM!

2011, June 20 - 20:54
Malin88
Malin88's picture
Offline
Last seen: 4 years 7 months ago
Silver
Joined: 2010-05-29 10:42

att man tittar snett så säger bara hur omogna de personera är eller att de själva har väldigt dåligt självförtroende. du får försöka tänka att de tittar snett för de tycker du är snygg :) jag har också märkt tjejer tittat snett, men de lär va för brösten då de oftast sker i bastun på gymet eller i duschen haha. men jag tänker bara att de är avundsjuka. men jag hatar verkligen folk som stirrar. de är det värsta jag vet. man kan inte va mer oförskämd. och om man stirrar tillbaka så tror de stället man är intresserad (om det är killar) usch!

jag har heller inte många kompisar, jag har två som jag är nära men som jag knappt träffar sen har jag sambon. svårt o lära känna nya människor om man inte pluggar eller kanske börjar på nytt jobb. :/

 

25 år

168 cm / väger ca 54kg.

Mått:
första op: 15 september 2010 på Citadellkliniken av Jörg Bohn.
La i 390cc hög profil Perthese Sensitive genom armhålan delvis bakom muskeln.

Fick Muscle Flex

2011, June 20 - 21:09
idaa (not verified)
anonym's picture

dancehall de har jag gjort nu :)

 

 

Annons
2011, June 20 - 21:15
idaa (not verified)
anonym's picture

 

 

tror du det e därför dom tittar? de kan va så :)

men jag tkr inte jag ser bra ut , men jag över analyserar allt , gör du det med? men om dom tittar på dig tror jag dom tänker "dom vill ja med ha" , sen tror jag dom kanske försöker se om dom e riktiga eller om du fixat dom.

men jag tror inte dom kan se de på dig , möjligtvis känna , fast de beror ju på hur länge du haft dom. dom blir ju mjuka efter 2 -5 månader :) men om ja ser nån med fina som jag skulle vilja ha tittar jag med ..men de e skillnad på hur man tittar. Det e så jag ser de. Man kan göra olika miner som visar vad man tänker , så som dom gjorde. Men om man ler mot nån e det ju en annan sak. e det fler yngre tror du som tittar elelr e det alla?

2011, June 20 - 21:36
Malin88
Malin88's picture
Offline
Last seen: 4 years 7 months ago
Silver
Joined: 2010-05-29 10:42

de som tittat på mig har varit väldigt unga, sägert 15 årsåldern. så det är ju rätt vanligt i den åldern :) men om man tittat otrevligt o viskar är väldigt oförskämt, man vill ju säga åt dom men man vet ju inte om det är en själv de pratar om.

men det är lätt o överanalysera saker, speciellt om man är osäker på sig själv, då tar man lättare åt sig. om nån tjej tittar på en tänker jag direkt det är nåt som är fel, men de kanske är för hon tycker man ser bra ut. men eftersom man är osäker på sig själv tänker man inte så.

 

25 år

168 cm / väger ca 54kg.

Mått:
första op: 15 september 2010 på Citadellkliniken av Jörg Bohn.
La i 390cc hög profil Perthese Sensitive genom armhålan delvis bakom muskeln.

Fick Muscle Flex

2011, June 20 - 22:01
Cookie (not verified)
anonym's picture

När jag var yngre, typ kring 14-15år, hade jag extremt dåligt självförtroende, panikångest, BDD och allt möjligt... men det är bättre nu och har ärligt talat ganska bra självförtroende nu vid 22. :) Jobbar på självkänslan väldigt mycket så mycket jag kan.

 

Det där med "titta snett" känner jag igen allt för väl. När jag hade dåligt självförtroende trodde jag att ALLA tittade snett på mig och snackade skit om mig och om någon typ viskade nåt och sen skrattade och tittade åt mitt håll var jag övertygad om att det var MIG de skrattade åt. Men sen efteråt har jag insett att det var faktiskt inte så oftast. Oftast skrattade de och pratade om annat. För folk är inte så väldigt intresserade av folk runtomkring. Det är väl om man ser väldigt speciell ut som omogna tonåringar kanske skrattar och viskar och pekar, men såna personer vill ofta ha uppmärksamhet och därför klär de sig annorlunda t.ex. Så de stör sig väl inte så mycket på det antar jag.

 

Vad jag menar är bara att bara för att man går förbi någon som man tycker "tittar snett" så betyder det faktiskt inte att personen gjort det. De kanske knappt lagt märke till dig. Det är faktiskt störst sannolikhet att de INTE viskade om dig eller skrattade åt dig. Sannolikheten att det handlade om dig är väldigt liten. Och om det nu skulle visa sig att de fnissade åt något du hade på dig t.ex. så får man på nåt sätt lära sig att tänka "so what? vem bryr sig vad andra tycker?". När man får bättres jälvkänsla är det lättare att tänka så.

Jag brukar ha ganska speciella kläder på mig, speciellt på krogen. Typ korsett och nätstrumpbyxor och sånt. Men jag bryr mig liksom inte att tjejer kollar snett längre. För jag har valt att klä mig så och de får tycka vad de vill. Och jag vet ärligt talat inte vad de tänker. För jag KAN inte läsa tankar.

 

Kom ihåg det. Du KAN inte läsa tankar. Och allt är inte svart eller vitt. Det gäller att sluta tänka så mycket på vad man TROR andra tänker om en. För du är bra som du är. :) Oavsett om du ser konstig eller vanlig ut!

 

Så helt ärligt tror inte jag att de kollade snett på dig, och OM de gjorde det får du försöka tänka att det är deras problem isåfall om de störde sig på dig av nån anledning.

 

Jag har också märkt att när jag var yngre så trodde jag att alla kollade snett på mig, så därför brukade jag kolla snett på dem! Utan att tänka på det. Jag trodde jag kollade vanligt, men fick sen höra att folk undrat varför jag kollat snett på dem. Och då kom jag ju på att sättet jag kollat lite försiktigt på dem för att jag var så rädd att de kollade snett på mig, så hade den blicken uppfattats som att jag kollade snett på dem istället! :D Hahaha svårt att förklara men ni kanske fattar. :) Så nu försöker jag att inte bry mig så mycket om folk runtomkring och omjag tittar på nån så den ser det försöker jag se vänlig ut istället. :)

 

Slutsatsen är alltså. Du kan inte läsa någons tankar. Sannolikheten att de INTE kollade snett på dig är större än att de faktiskt gjorde det. ÄVEN om de faktiskt kollade snett, så händer INGENTING av att de i så fall gjorde det. Ditt liv fortsätter som vanligt, ingen dör, ingen blir sjuk, du skadas inte på något sätt. Och de kommer ha glömt dig någon timme senare.

 

När jag hakar upp mig för mycket på vissa saker brukar jag tänka "vad gör det här för skillnad om 10 år?". Så tänk så. OM de kolalde snett på dig (vilket jag inte tror ens), vad gör det för skillnad om 10 år för dig? :)

 

Jag tycker att du borde börja gå på KBT (kognitiv beteende terapi) Idaa! :) Jag har gjort det, hade väldgit mycket liknande problem som dig (kunde inte visa mig utan smink m.m.), men är mer eller mindre "botad" efter terapin! Man kan få terpin betalad av landstinget också. Tycker du ska kontakta din husläkare och berätta om dina problem och att du mår dåligt och vill gå på KBT. KAN LOVA DIG att det hjälper! :):)

Annons
2011, June 21 - 01:21
idaa (not verified)
anonym's picture

Malin88 wrote:

de som tittat på mig har varit väldigt unga, sägert 15 årsåldern. så det är ju rätt vanligt i den åldern :) men om man tittat otrevligt o viskar är väldigt oförskämt, man vill ju säga åt dom men man vet ju inte om det är en själv de pratar om.

men det är lätt o överanalysera saker, speciellt om man är osäker på sig själv, då tar man lättare åt sig. om nån tjej tittar på en tänker jag direkt det är nåt som är fel, men de kanske är för hon tycker man ser bra ut. men eftersom man är osäker på sig själv tänker man inte så.

 

 

 

nae tänk om man kunde tänka så att de e för att dom tkr man ser bra ut , de kan ju va därför. liten sannolikhet i mitt fall , men ändå :) men vad gör du då? tittar du snett på dom då eller drar du dig undan?

2011, June 21 - 01:45
idaa (not verified)
anonym's picture

Cookie wrote:

När jag var yngre, typ kring 14-15år, hade jag extremt dåligt självförtroende, panikångest, BDD och allt möjligt... men det är bättre nu och har ärligt talat ganska bra självförtroende nu vid 22. :) Jobbar på självkänslan väldigt mycket så mycket jag kan.

 

Det där med "titta snett" känner jag igen allt för väl. När jag hade dåligt självförtroende trodde jag att ALLA tittade snett på mig och snackade skit om mig och om någon typ viskade nåt och sen skrattade och tittade åt mitt håll var jag övertygad om att det var MIG de skrattade åt. Men sen efteråt har jag insett att det var faktiskt inte så oftast. Oftast skrattade de och pratade om annat. För folk är inte så väldigt intresserade av folk runtomkring. Det är väl om man ser väldigt speciell ut som omogna tonåringar kanske skrattar och viskar och pekar, men såna personer vill ofta ha uppmärksamhet och därför klär de sig annorlunda t.ex. Så de stör sig väl inte så mycket på det antar jag.

 

Vad jag menar är bara att bara för att man går förbi någon som man tycker "tittar snett" så betyder det faktiskt inte att personen gjort det. De kanske knappt lagt märke till dig. Det är faktiskt störst sannolikhet att de INTE viskade om dig eller skrattade åt dig. Sannolikheten att det handlade om dig är väldigt liten. Och om det nu skulle visa sig att de fnissade åt något du hade på dig t.ex. så får man på nåt sätt lära sig att tänka "so what? vem bryr sig vad andra tycker?". När man får bättres jälvkänsla är det lättare att tänka så.

Jag brukar ha ganska speciella kläder på mig, speciellt på krogen. Typ korsett och nätstrumpbyxor och sånt. Men jag bryr mig liksom inte att tjejer kollar snett längre. För jag har valt att klä mig så och de får tycka vad de vill. Och jag vet ärligt talat inte vad de tänker. För jag KAN inte läsa tankar.

 

Kom ihåg det. Du KAN inte läsa tankar. Och allt är inte svart eller vitt. Det gäller att sluta tänka så mycket på vad man TROR andra tänker om en. För du är bra som du är. :) Oavsett om du ser konstig eller vanlig ut!

 

Så helt ärligt tror inte jag att de kollade snett på dig, och OM de gjorde det får du försöka tänka att det är deras problem isåfall om de störde sig på dig av nån anledning.

 

Jag har också märkt att när jag var yngre så trodde jag att alla kollade snett på mig, så därför brukade jag kolla snett på dem! Utan att tänka på det. Jag trodde jag kollade vanligt, men fick sen höra att folk undrat varför jag kollat snett på dem. Och då kom jag ju på att sättet jag kollat lite försiktigt på dem för att jag var så rädd att de kollade snett på mig, så hade den blicken uppfattats som att jag kollade snett på dem istället! :D Hahaha svårt att förklara men ni kanske fattar. :) Så nu försöker jag att inte bry mig så mycket om folk runtomkring och omjag tittar på nån så den ser det försöker jag se vänlig ut istället. :)

 

Slutsatsen är alltså. Du kan inte läsa någons tankar. Sannolikheten att de INTE kollade snett på dig är större än att de faktiskt gjorde det. ÄVEN om de faktiskt kollade snett, så händer INGENTING av att de i så fall gjorde det. Ditt liv fortsätter som vanligt, ingen dör, ingen blir sjuk, du skadas inte på något sätt. Och de kommer ha glömt dig någon timme senare.

 

När jag hakar upp mig för mycket på vissa saker brukar jag tänka "vad gör det här för skillnad om 10 år?". Så tänk så. OM de kolalde snett på dig (vilket jag inte tror ens), vad gör det för skillnad om 10 år för dig? :)

 

Jag tycker att du borde börja gå på KBT (kognitiv beteende terapi) Idaa! :) Jag har gjort det, hade väldgit mycket liknande problem som dig (kunde inte visa mig utan smink m.m.), men är mer eller mindre "botad" efter terapin! Man kan få terpin betalad av landstinget också. Tycker du ska kontakta din husläkare och berätta om dina problem och att du mår dåligt och vill gå på KBT. KAN LOVA DIG att det hjälper! :):)

 

 

de känns bra att du med varit där med tagit dig förbi de :) de ger hopp. MEN jag ska föröska tänka så. Det spelar ingen roll vad dom tkr , ska bara föröska släppa de. De jag skulle vilja göra om ja inte va en fegis e att gå fram och fråga "vad hålle rni på och tittar på egentligen?" men tänk om det e som du skrev att dom inte ens gjorde de. Eller om dom gjorde de skulle dom nog itne erkänna de. Det där med KBT lät bra , trodde allt sånt där var mer eller mindre dyrt.

 

dom som tittar på dig på krogen tänker nog "sådär vill jag se ut". Det e coolt att du vågar stå emot och ha dte ändå fast du vet att en del tittar. för om du gillar de , trivs i det , då blir du självsäker. Det syns om man trivs i sina kläder.

Man kan inte lådsas , jag har försökt. En del saker trivs jag inte i bara hur fint jag än tkr det e på andra så e de inte de på mig. De kan va jätte fint att ha tofs/uppsatt hår på andra men på mig ser de dumt ut till exemple. Men om ja var där du va på krogen och jag såg att flera titta på dig sådär då skulle jag gått fram till dig och fråga vad du hittat så fina kläder :)

då skulle nog dom som titta på dig få nåt att tänka på-. sen skulle jag nog lagt till nåt "det e nog flera som e avundsjuka på de där" och då kanske dom skulle kännt sig träffade. Jag gillar inte när mina kompisar håller på sådär , jag har sagt åt flera att sluta. Dom kan komma med nåt dumt som " lite för liten tröja dags att inse att hon inte e m utan en xL ..haha!"

men dom har slutat med de , tror dom gör de med varann , dom vet att dom inte får ut nåt av att hålla på och baktala andra inför mig. MEn jag tror dom som gör så har så dåligt självförtroende att dom bara mååste ha nån att se ner på. dom måste hitta fel på alla andra för att själva känna sig lite mindre dåliga. dom måste sänka nån för att själva höjas upp , det e tragiskt.

De e flera som jag känner som pratar illa om sina egna kompisar. Jag va med en och på en fest och då kalla hon henne för "köttbullen" och jag fråga vad hon sa så för ..och hon sa" men ska du springa efter och tjalla eller?hon skulle ändå inte tro på lilla dig" dom skratta , men om jag har en kompis som säjer så om andra då kan hon ju lika gärna säja så om MIG när jag inte e där eller hur?

därför drar ja mig undan såna så fort jag ser nån. de tkr jag ni med ska göra. vi ska stötta varann ju , om jag ser nån kompis som klippt håret eller nåt annat berömmer jag. Eller om hon fick bra på fysik provet så grattar jag henne , vad som helst. de kan va alltifrån små till stora saker. de gör så mycke att få beröm. de jag tkr e att världen skulle bliu en mke finare plats om alla gav varann lite mer beröm och uppmuntra varandra. En liten sak , nåt ord , kan göra såå mycke mer än man tror.

så nästa gång ni ser nån ensam som ni tycker har fin jacka , gå fram och säj de De kan göra mycke , rädda en dålig dag. 

tänk om alla kunde sluta cva dryga , le och erbjud er saker. Jag fick låna en mobil en gång av en som ja inte kände utan att jag frågat , hon hörde att jag sa till min kompis att jag inte hade nåt att ringa för-. men de e ovanligt , dom flesta man sitetr med på t banan e tysta , tittar snett eller ner i marken . Möjligtvis i nån tidning. dom vill helst inte att man sitter brevid dom , därför lägger dom upp saker brevid sig. tänk om världen kunde se ut lite mer så som jag vill då skulle allt bli mycke lättare :) färre skulle må dåligt tror jag :)

2011, June 21 - 01:52
Malin88
Malin88's picture
Offline
Last seen: 4 years 7 months ago
Silver
Joined: 2010-05-29 10:42

Ne jag undviker typ ögonkontakt då. Beror på situationen o vem det är :) men om man är säker de pratar om en kan man ju vrålstirra mot dom o le hånfullt :P

25 år

168 cm / väger ca 54kg.

Mått:
första op: 15 september 2010 på Citadellkliniken av Jörg Bohn.
La i 390cc hög profil Perthese Sensitive genom armhålan delvis bakom muskeln.

Fick Muscle Flex

Annons
2011, June 21 - 07:05
Rosa (not verified)
anonym's picture

Men det här med tjejer och nära kompisar. Jag tror faktiskt inte att det är så himla mÅnga tjejer som har många nära vänner.

Föresten testa att le mot dom som glor, det har jag gjort och många ser lite förvånade ut och ler tillbaka. I många fall tror jag inte folk glor för att vara elaka. Kanske bara något annat typ: det där linnet satt bättre på tjejen där. "precis dn hårfärgen var det jag ville ha" osv. Problemet e ju just när det är två tjejer som sitter brevid varandra och "viskar" att man gärna tror dom snackar skit...

Annons
Annons
Annons