Annons
27 posts / 0 new
Last post
#1 2011, July 8 - 18:58
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 1 day 10 hours ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Apropå att radera sina inlägg

För att ingen ska tro att man när som helst kan ta bort precis allt man skrivit:

Föreställ er följande: Du kommer till ett forum, där det pågår en massa diskussioner, men inte om just det du vill veta. Du använder sökfunktionen och slår in det du är ute efter, och får upp några förslag. Du börjar med en tråd, men där fattas några inlägg och nån får ett svar riktat till sig som är helt obegripligt, för man fattar inte vad svaret avser. Äsch, du prövar en annan tråd. Där är flera inlägg tomma och du får svårt att följa tråden och sålla bort vilka svar som riktar sig till ett numera tomt inlägg.

Vi kan inte riskera att hamna i scenariot ovan, för då blir kvaliteten på sajten urdålig och folk får svårt att hitta det de söker men många tillfällen att bli irriterade - och risken är stor att man dömer ut sajten som oanvändbar (med visst fog).

POF är gratis. Det finns för att man ska kunna skaffa så mycket info det är möjligt att erbjuda inför ett beslut om ev operation.  Den som anser sig färdig med sitt POFande, får "tacka för hjälpen" genom att lämna efter sig sina inlägg, som vidarebefordrar relevanta frågor, tankar, kunskap och erfarenheter till nästa "generation" - det är så forum fungerar! Och skriv överhuvudtaget inte trådar och inlägg av en typ ni inte kan stå för.

Om man ångrar nåt i ett inlägg, som en misslyckad formulering eller att man lämnade ut nån viss detalj, går det givetvis att ändra på - men att radera det bärande innehållet i hela inlägg (som inte är dubletter!) är helt enkelt inte okej.

Vi uppmanar ju på alla sätt till anonymitet;
visa inte ansikten eller bilder som identifierar er om ni inte nu och alltid kan stå för det,
Använd inte nick som Stina75 om ni heter Stina och är födda 1975 och vill vara anonyma.
Använd inte samma nick som på andra internetajter, om ni inte vill bli igenkända därifrån.
 

Era inlägg är ju skrivna under pseudonym, och då kontot raderas, försvinner profilsidan med avatar och signatur; bara namnet är kvar. Det kan man förhoppningsvis leva med, som tack för hjälpen!

Men, till sist - vi är också människor, och om det finns synnerliga skäl försöker vi ju oftast hitta en lösning. Så PM:a oss om ni har orosmoment att hantera, vi brukar vara snabba tillbaka.

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
49 år, 164 cm, 69 kg?
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Rösta gärna i våra undersökningar och ta del av andras svar!

Annons
2011, July 8 - 19:53
Stardust84
Stardust84's picture
Offline
Last seen: 3 years 4 months ago
Silver
Joined: 2011-04-17 18:14

Word!

Bröstförstoring, 35 år, två barn, 170 cm lång, ca 73 kg.
Innan: Urammad 70-75 b kupa.
Nu: 65 H el 70 G, 425cc, mentor, runda, Hp, Framför muskeln.
2018: Uttag av implantat och lyft. 75B

2011, July 8 - 19:55
Guldfisken (not verified)
Guldfisken's picture

Tack. Sorry för mina dubbla inlägg innan idag. Stor tack för hjälpen Marina. tummen upp!

2011, July 8 - 21:50
flaxx (not verified)
Guldfisken's picture

Jag tycker dock att man borde få bestämma själv om man vill att ens nick ska vara kvar när man lämnat POF. Men det är som sagt vad jag tycker. Du har rätt i att man inte ska behöva ta bort inlägg då allt blir obegripligt för nästa som söker på tråden. Men Nick namnet borde iafl få raderas.

Hoppas vi kan komma fram med en lösning, jag har mailat dig nu iafl Marina :)

Annons
2011, July 8 - 22:24
Stardust84
Stardust84's picture
Offline
Last seen: 3 years 4 months ago
Silver
Joined: 2011-04-17 18:14

Fast på en tråd som jag följt så står det fd pofmedlem (gäst) och den personen verka ju ha avslutat sitt konto här. Så jag förstår inte ens varför man ska sitta och radera massa inlägg om namnet på en ändå försvinner?

Bröstförstoring, 35 år, två barn, 170 cm lång, ca 73 kg.
Innan: Urammad 70-75 b kupa.
Nu: 65 H el 70 G, 425cc, mentor, runda, Hp, Framför muskeln.
2018: Uttag av implantat och lyft. 75B

2011, July 8 - 22:52
Greta
Greta's picture
Offline
Last seen: 4 years 2 weeks ago
Silver
Joined: 2011-04-23 20:09

Tycker också att det är upp till var och en om man vill ta bort eller lämna spår kvar, om jag vill ta bort en tråd så bestämmer väl jag det själv??!! 

förstår att man inte kan ta bort svar i trådar då dom blir helt obegripliga, men en hel tråd jag startat är väl min ensak??

 

2011, July 8 - 23:03
Cookie (not verified)
Guldfisken's picture

Man ska nog isåfall tänka noggrannare INNAN man startar en tråd eller skriver ett inlägg om man kan tänka sig att det är kvar "för alltid" eller inte. Jag har själv varit lite snabb ibland och startat trådar till höger och vänster, ibland lite väl personliga. Men i slutändan har de hjälpt mig så mycket och jag är så hemskt tacksam över hjälpen jag fått att jag ändå väljer att andra ska få ta del av dem ifall de råkar ut för liknande problem någon gång.

Om man raderade hela trådar och inlägg överallt skulle allt bli helt kaos till slut och forumet skulle bli tomt och splittras. Finns väl inget forum i hela sverige där man tillåts att radera trådar och inlägg på det viset.

I så fall får man vara mer försiktig när man skriver saker om man vill vara anonym så man inte råkar skriva något som man senare ångrar liksom.

Så tycker jag iaf, så jag håller med Marina till 100%

Däremot håller jag också med om att ens nick ska raderas också om man väljer att lämna POF och inte vill att det ska stå att just "Cookie" startat eller kommenterat i vissa trådar. Utan att det istället ska stå "före detta POF-medlem" eller nåt. Om man vill alltså.

Annons
2011, July 8 - 23:16
Greta
Greta's picture
Offline
Last seen: 4 years 2 weeks ago
Silver
Joined: 2011-04-23 20:09

så här tycker jag att ni kan göra!!

 

om nu inte trådar ska kunna raderas, så ska man inte kunna gå in på en person här på forumet och se alla trådar hon/han har startat.....

 

det har blivit en jätte jobbig situation för mig pga av det, jag har skrivit personliga saker i trådarna och när man sedan läser och + i hop mina trådar så vet man vem jag är, har nu hittat en gamal jobbar kompis här på forumet som säkerligen läst alla mina trådar....

och fler där till.

därför ha sökmotorn kvar men ta bort alla trådar man har startat i den personliga infon så man har chansen till att vara ononym!!mail

jag kommer att avsluta min profil i detta forum om inget görs åt saken!!??

 

och nää man tänker inte innan man skriver för jag trodde man kunde radera och visste inte från början att alla mina trådar las upp på min sida, vilket leder till att man inte är annonym.

2011, July 8 - 23:42
flaxx (not verified)
Guldfisken's picture

Jag håller faktist med Greta lite i det hon säger.
Stradust: Det stämmer inte att nick namnet försvinner när man avslutar sitt konto. Jag har haft ett POF konto innan jag öppnade mitt andra konto och kan än idag se dom inläggen jag skrev från det kontot och det stårt fortfarande mitt nick namn. Just därför valde jag nu att radera mina inlägg.

2011, July 9 - 10:57
Miss Anastasia
Miss Anastasia's picture
Offline
Last seen: 6 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-01-12 21:27

Marina har helt rätt i det hon skriver.
Vill man inte att folk ska veta vem man är så skriv inte personliga saker o ha inte bild på ansiktet. Var anonym och skriv bara sånt som man står för. Då blir det inga problem.
Ett forum finns ju för ett syfte och detta forum är helt enkelt grymt bra!! Tänk på hur många som får hjälp varje dag.

Bröstförstoring 2010-12-02
Victoriakliniken Charles Randquist
Style410 MF 295g / Style410 MM 280g
Storlek innan: 70A
Storlek efter: 65F-G

Så nöjd såå!!

Annons
2011, July 9 - 12:02
admin
admin's picture
Offline
Last seen: 5 days 10 hours ago
Administrator
Joined: 2010-02-19 03:07

När en medlem tas bort, dvs medlemskapet raderas händer följande:

  • Ens profil tas helt bort
  • Bilderna raderas (om ni inte väljer att överlåta dem till POF för nytta till andra medlemmar).
  • Alla skapade trådar byter författare till "gäst/fd. medlem"
  • I alla inlägg bli nicket kvar
  • I alla citat blir nicket kvar
  • När någon skrivit ert nick i sin tråd blir det kvar.

Det är så det fungerar. 

Det är helt omöjligt att ta bort ett nick helt. Det är så i stort sätt alla forum. Vi har förtydligat det i reglerna och ni är ombedda vid registrering att titta till dom regelbundet. De ligger under fliken/meny "Om POF".

Det är inte aktuellt att ändra på detta eller ens söka andra lösningar.

Om ni finner att något inte passar gällande detta är ni välkommen att genast avsluta medlemskapet på POF, det gör man under "Mitt POF".

Sen tar det ca 3 dagar inan vi raderar Er profil.

 

Mvh

Admin

POF är grundat av och drivs av Admin (mig) och Marina. Vi delar på alla arbetet med POF i mån av tid och men kunskap. Huvudsakligen sköter jag webbutveckling, och drift av POF och dess kringsystem; Marina i egenskap av chefsmoderator; sköter det mesta av medlemshantering och modereringen. Har ni frågor eller förslag på förbättring kring POF, skicka ett PM till mig "Admin" så hjälper jag till och svarar på frågor. Gäller det medlemsuppgraderingar så PM'ar ni "Marina". Men läs också (först) de PM ni fått vid registrering och medlemsuppgraderingar.

Annons
Annons
Annons