Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2011, August 12 - 10:57
anonym (not verified)
anonym's picture

Misslyckade fillers behandlingar

Jag har gjort några fillers behandlingar. De första behandlingarna. Två gånger "rynkan" mellan näsa och mun och sedan en utfyllnad av kinder. Bägge dessa måste jag nog säga att jag blev nöjd med.

Sedan gjorde jag i våras en till för rynkan/ vecket mellan näsa och mun. Denna gång användes Teosyal och på ett nytt ställe. Från och med detta så förändrades mitt utseende. Sedan gjorde jag två till för att åtgärda mina mörka ringar under ögonen. Jag var då tvungen att göra två behandlingar. Nu gick jag till ännu ett nytt ställe. Men ändå efter två behandlingar så var mitt ansikte assymetriskt. Denna gång användes något annat fillers material. Denna behandling har gjort så att mina ögon ser ut att blivit mindre och när jag ligger i sängen så trycks fillers materialet upp mot ögonen.

Nu senast gick jag tillbaka till det stället som jag gick till först. Detta enbart för att få mitt ansikte mer symmetriskt.

Då fick jag reda på att man kan spruta in ett ämne som löser upp fillersmaterialet.

Om man räknar på vad jag lagt ut på dessa olika behandlingar men ändå inte blivit nöjd, bortsett från de första så blir jag mörkrädd.

Så nu ska jag besöka stället för att få bort lite av de misslyckade behandlingarna. Detta känns onekligen för jäkligt när man bekostat stora summor för att få in det i ansiktet.

Det man lärt sig av detta år med olika fillers insprutningar är att det verkligen gäller att välja rätt klinik samt doktor. Dels så ska personen vara sjuksköterska men också ha någon estetisk ådra.

Annons
2011, August 13 - 10:43
cherryblossom (not verified)
anonym's picture

Nu i morse fick jag återigen en kommentar om att jag såg svullen ut under ena ögat. Som om jag svullen pga vätska.

Har ni inte några kommentarer kring detta?

Annons
Annons
Annons