Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2010, August 3 - 15:51
anonym (not verified)
anonym's picture

Mirakelkuren: större bröst, finare hy, friskare hår och starkare naglar...?

Hösten/vintern 2009 bestämde jag mig för att prova bröstförstoring på "naturlig" väg med hormonpiller. Dessa piller skulle även ge finare hy, samt stärka naglar och hår. Det tyckte jag lät kalasbra och bestämde mig för att prova en 5-månaders kur av märken Procurves Plus. Fem månader skulle räcka då brösten växer mest månad 3-4.

Det som hände var att jag efter två veckor upplevde att mina bröst kändes fylligare. Huruvida detta var önsketänkande eller om det faktiskt stämde låter jag vara osagt.

Efter fem månader när behandlingen var klar märkte jag ingen skillnad på brösten. Idag, ytterligare några månader senare, kan jag säga att behandlingen inte gjorde något alls för brösten.

Däremot gjorde denna kur underverk genom att stärka mina naglar, stärka håret, och minska antalet finnar i ansiktet. Dock lärde jag mig inte att uppskatta detta förrän en bit in på månad sex då alla finnar återkom och de långa fina naglarna gick av..

Min fråga är alltså: Finns det någon som kan tipsa mig om medel, piller, behandlingar, eller annat smart, som ger bättre kvalitet på hy, hår och naglar? Vill inte köpa samma kur igen då den främst förespråkat bröstförstoring, något jag fixar med op, och därmed är onödigt dyr.

Alla tips och trix är varmt välkomna! smiley

Annons
2010, August 3 - 17:36
Kicka (not verified)
anonym's picture

Det finns ett märke som heter Exuviance. Mycket bra hudvårdsprodukter som finns anpassade för olika hudtyper yes

Kan varmt rekomendera detta!

2010, August 3 - 21:37
pumbaclaw (not verified)
anonym's picture

Jag rekommenderar dig att köpa Jan Marini produkter som är väldigt bra för hyn. Om du vill veta mer om produkterna kan du läsa om dem här: http://www.ellipseklinikken.no/index.php?site=default/566/595/567/599

2010, August 3 - 22:09
Vanessa
Vanessa's picture
Offline
Last seen: 8 years 10 months ago
Silver
Joined: 2010-04-17 18:55

Finns vanliga hud-hår-naglar-vitaminer som säljs på var och varannan hälsokostaffär. Innehåller mest vitamin b12 som är bra för just håret, naglarna och huden. Jag åt en kur i tre månader och kan säga att det hjälpte! Naglarna blev starkare och håret gick inte heller av lika lätt. Hyn vet jag inte om det gjorde någon jätteskillnad på, kan inte avgöra. Men om du inte är laktosintolerant kan du lika gärna dricka mjölk. Innehåller massvis med nyttigheter som är bra för både insida och utsida :) Mjölk innehåller både b12 och kalcium som är viktigt för just hår, hud, naglar och skelett. :)

//Vanessa
26år, 167cm, 65kg
Strl före op: 70C
Ej op:ad än

Annons
Annons
Annons
Annons