Annons

Bröstförstoring maj 2011 - Aleris Plastikkirurgi Läkarhuset Norr - Umeå * - Nenne

Nenne's picture
Nenne

21 år, 178 cm.
Bröstförstoring, 155cc och 195cc.
Opererades via Landstinget Gävleborg, maj 2011.
Hade innan AA-kupa(nästan platt)och har nu C kupa.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 16 May, 2011

(Opererades inte via läkarhuset Norr, utan via Landstinget Gävleborg, men det finns inte med i listan)

 

Opererades i en stad 1,5 timme från min hemstad på ett sjukhus. Åkte dit på söndagen, sov då över, fick kvälls-fika och fick duscha i descutan och sätta på mig en rock och trosor. Väcktes vid 7-tiden morgonen efter, fick då duscha igen. Låg sedan i sängen på mitt rum och inväntande att min kirurg skulle komma. Han kom vid 9-tiden och då pratade vi om ingreppet,implantaten och hur allt skulle gå till, samt att han ritade på mig.

 

Jag tyckte att tiden gick väldigt sakta och jag var väldigt nervös, när han gått fick jag en nål i armen. Halv elva kom två sköterskor

som skulle rulla mig vidare in till operationssalen. Innan fick jag något medel i nålen, var så nervös så jag inte minns så väl..

 

Rullades sen in i operationssalen där jag sedan klev ur sängen och hoppade upp på operationsbänken. Där inne var det två läkare som pratade med mig och fixade allt som skulle göras. Sedan kom min kirurg in och pratade lite allmänt. Därefter tog en läkare hand om mig, höll min hand, och så fick jag narkosmedel så jag somnade.. Det kändes väldigt lustigt och konstigt på samma gång..

 

Vaknade sedan någon timme efter, minns inte så väl, var ganska yr och låg då i ett rum där andra också hade opererats. Hade inte så ont just då, fick smärtstillande. Efter en timme ringde jag mina närmaste och fick därefter åka tillbaka i sängen till mitt rum. Där inväntades det lunch. Jag fick hjälp med maten, att gå till toa osv. När smärtstillandet gick över kände jag att det verkligen tröck över bysten, det gjorde ont men var ändå helt okej. Var dock väldigt svårt att röra på sig...

 

Jag somnade tidigt och fick smärtstillande under natten, på tisdagen så mådde jag bättre men kände av smärtan, mådde också väldigt illa.

 

Jag fick åka hem på onsdagen, runt tio tiden då min pojkvän kom och hämtade mig. Jag mådde väldigt illa, och hade en bilresa framför mig. Den gick bra, men var mindre rolig pga smärtan i bysten och illamåendet.

 

Jag är nöjd att jag gjorde min operation och brösten har läkt väldigt bra, hade ont i ca en vecka och svårt att röra på armarna..

Annons
Annons
Annons