Annons

Bröstförstoring jan 2017 - KKAB - Kosmetisk Kirurgi AB - Falköping * - soonbigger

soonbigger's picture
soonbigger

Ålder: 22 år
Längd: 174cm
Vikt: 59kg

OP: 8/12 KKAB Falköping, 450cc hög profil bakom muskeln.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Ska det va, så ska det va.. Tänkte dela med mig av min op berättelse nu medan den är färsk i minnet, haha..
Nu har jag åkt från KKAB Falköping:) som förövrigt var en uuuunderbar klinik!!!:) personal, läkare å klinik, trevligt å mysigt!:)
Bröstresan började i onsdags eftermiddag, då tog jag tåget mot Falköping.. Var super nervös!! När jag kom fram till station fick jag en chock och såg att det va snö! Kallt men mysigt.. Jag tog mig en promenad med min iphone som gps:) vart inte så svårt att hitta!!
Jag kom dit vid 18.45 ungefär och då fick jag komma in till mitt rum.. Fick en hälsolapp som jag fyllde i me en gång.. Fick tofflor, t-shirt och en morgonrock.lR Satt och greja lite me min iphone innan jag gick för att ta min första descutan dusch! Sen blev det att jag låg å titta på film på mitt rum ett tag:)
Sen ställde jag klockan på 6.45 och sov gott.. Hade lite svårt att somna och vaknade nog några ggr under natten, men kände mig inte alls nervös längre!! Kände mig hel lugn, super skönt!
Gick upp 6.45 och duschade den sista descutan duschen.. Sen satte jag mig på mitt rum och tittade på tv och så:) och väntade på att få träffa Stefan..
Vid 9 fick jag komma in på ett rum och ta nya före bilder och sen kom Stefan å ritade på mig och så provade vi storlekar igen.. Blev 450cc high profile!!
Sen blev det till att prata lite me nåra andra som skulle opas eller hade opats dan innan.. Sen gick jag tillbaka och la mig på mitt rum och kolla på tv och så i väntan på att det skulle bli min tur!:)
Vid 10 kom en sjuksköterska in me lite piller, så fick ja en nål me lite "frukost" som hon sa hehe, en påse dropp:) och så fick jag reda på att jag va SIST ut idag, nr6.. Riktigt seegt!! Blev lite orolig att stefan skulle va trött när det va dax för mig haha.. Sen blev det till att kolla tv igen:) va super trött då..
Vid 12 fick jag ännu en tablett å den somnade jag stenhårt på.. Så plötsligt blev jag väckt å klockan va då kvart över 2 å det va min tur.. Fick hjälp att promenera in till op.salen där alla sköterskor gjorde saker på en gång.. Nån på me blodtrycksmanchett å nån gav mig nått i nålen nån tog en mask på mig.. Dom sa sov gott å vips somnade jag..
Minns inte att jag va på uppvak utan trodde jag vakna på operationsbordet å hörde bara "sådär ja, då ska du få promenera till din säng"
WHAAT tänkte jag.. Promenera.. Jag kan väl få vakna först.. Men, det gick riktigt bra! Fick ju hjälp, men till sängen kom jag:) och då hade jag tydligen legat på uppvaket i 2h utan att ja märkt nått:)
Väl inne på rummet låg jag hela kvällen och sov å kolla tv.. Försökte röra armarna mycket men det gjorde ganska ont.. Sen på kvällen kom ssk håkan å tvinga upp mig haha.. Så ja fick promenerat lite å kissat å så innan ja skulle sova för natten:)
Sen fick ja en morfin spruta i låret å smärtan försvann nästan helt så ja somna gott:) sov mellan 22.30-03.30 typ.. Sen va ja pigg så ja va uppe och gick å kissa å så, trippad runt å kolla läget hehe:)
Försökte sen sova ett tag till, men det gick bara till 6 nånting.. Så då gick jag upp och gjorde mig iordning, sminka mig å klädde på mig så jag såg någorlunda fräsch ut, haha;)
Åt frukost med dom andra ute i matsalen.. Allt va frid och fröjd, jag va hungrig å super glad att det va matdax.. Men smack så kände jag hur jag blev helt kallsvettig och illamående.. Sprang till toaletten å spydde., la mig på mitt rum lite.. Och när sjuksköterskan kom för att ta bort nålen å ge lite info va jag blek som ett lakan å spydde igen.. Så hon gick och hämtade lite mot illamåendet innan hon tog nålen..
Sen öva vi på å massera och så fick jag lite info å så:) hon bokade taxi för mig till 10.20.. I väntan på den låg jag och kolla tv, nu hade dom andra åkt hem!
Innan taxin kom fick jag åksjuketablett eftersom ja fortfarande va lite illamående! Sen bar det av hemåt! Åkte taxi till station, å sen tåg! Shiiit,det va faktiskt jobbigare än ja trott att det skulle vara! Stört ont å massa folk!! Men det gick ändå bra!
När jag kom fram så va det dax för att hitta ett apotek å få alla tabletter.. Men det fanns inte på det apoteket så jag fick åka vidare.. Gosh.. Fasen va ont jag hade.. Trodde jag skulle svimma när jag stod i kön på andra Apoteket.. Svimma av smärtan!!! Men det gick bra.. Jag fick mina tabletter, köpte vatten, svepte lite smärtstillande å åkte vidare! Phju, det va i sista stund!;P
Nu är jag hemma.. Borta bra men hemma bäst!! Ligger å kollar film å är lycklig att jag har boooooobisar.. Glad att ja får va inne å mysa å slipper va ute i stormen!
Jag ångrar ingenting.. Trots att mycket fortfarande kan hända, å att det fortfarande är lång tid kvar tills de är klara å fina.. Men trots det är jag lycklig!!!:)

2011, December 10 - 20:49
Lollipop78
Lollipop78's picture
Offline
Last seen: 7 years 8 months ago
Silver
Joined: 2011-11-04 17:33

Ååååh, grattis till boobisarna!!!  Snart är det min tur!   :)

2011, December 10 - 23:23
Saraaa
Saraaa's picture
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Silver
Joined: 2011-08-29 23:09

Åh grattis!! Kul att läsa din op berättelse! Helt annorlunda upplevelse från min;) va tuff du va som reste hem själv efteråt! De skulle ja aldrig göra;) vila på nu! Kram

Annons
Annons
Annons