Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Specialistkliniken - se Akedemikliniken - Göteborg * - bubbelgum

bubbelgum's picture
bubbelgum

Ålder: 36 år,längd: 167 cm, Vikt: 50 kg
Barn: 2
Operationstyp: Bröstförstoring på Specialistkliniken i GBG av Hans Mark
Op: 111214
Innan: 70 A knappt
Efter: 300 cc, bakom muskel

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Den 14:e var det äntligen dax för min bröstförstoring på specialistkliniken i Göteborg, hos Hans Mark.

Hade inte tid förs 11, 30 men vaknade mitt i natten och var sjukt nervös...Så det blev inte många timmars sömn intefrown

Vid 11 körde vi mot kliniken (min man var med) och jag var så otroligt nervös. Hade dagarna innan haft mycket tankar kring komplikationer vid sövning. Jag har tidigare varit nedsövd och en liten oro har jag känt tidigare men inte som denna gången... Kl: 11, 30 kom en sköterska ut och vi fick följa med in på ett rum och strax efter kom läkaren. Jag berättade direkt att jag var otroligt nervös inför sövningen och blev otroligt bra bemött i det. Hans sa att narkosläkaren  kommer in om en stund och vi kan prata igenom sövningen. Fick en go coctail med lite gott å blandat (stesolid, antibiotika, medel mot illamående samt panodil) sedan bar det av till ett annat rum för bildtagning.

Narkosläkaren, Rolf,  kom sedan in och vi satt och pratade å då slog stesoliden tillwink Blev cool lugn, bara log och kände mig kanonlaugh Här fick jag säga hej då till min man och blev följd in på toaletten, fick byta kläder och sen in på opbordet. Där slocknade jag direktlaugh

Vaknade upp vid halv två tiden. En sköterska kom direkt och frågade om jag hade smärta men det var mest som ett tryck över bröstet, kände mig manglad. Fick en spruta med smärtlindring och sen slumrade jag till en liten stund. Fick även en voltaren lite senare. Blev så otroligt ställd över att det inte gjorde så ont..Hade räknat med att det skulle vara en otrolig smärta direkt efter men det upplevde jag inte allssmiley Sedan fick jag kaffe och lite annat smått och gott, kaffet var efterlängtat laugh Jag kände mig pigg och inte smärtpåverkad i stor grad, bara tryck över bröstkorgen. Vid 18 tiden kom min man och hämtade mig.

Sköterskorna på uppvaket var verkligen helt underbara, helt otroligt gott bemötanadeyes

Kände mig verkligen trygg i alla de som på något sätt var inblandade i min operation! Dom lyssnade och  tog tid på sig, ingen brådska!

 

Rekomenderar starkt specialistklinikenlaugh

2012, January 8 - 21:55
Mahingsa (not verified)
Mahingsa's picture

Vad roligt att det gick så himla bra för dig! Gott att höra bra omdömen om specialistkliniken, funderar seriöst på att boka en konsultation hos dem. Jag undrar bara några saker! Pushade de på dig att välja en mindre storlek än vad du hade tänkt dig eller var dem öppen för dina önskemål? Alltså att de prioriterade det du ville? Och självklart hur mycket gick din operation på? :)

Annons
Annons
Annons