Annons
1 post / 0 new
#1 2012, January 2 - 22:10
admin
admin's picture
Offline
Last seen: 5 days 11 hours ago
Administrator
Joined: 2010-02-19 03:07

Avataren syns för alla, även google - *Bilder*

Det här är egentligen en självklarhet, som gäller alla webbplatser: Allt som syns för icke inloggade syns för google också.

Jag vill bara påminna Er angående avataren som syns vid Era inlägg. Utöver att  detta är självklart och tydligt synlig om man besökt POF innan man reggade sig, sen står det också tydligt där ni laddar upp avatarbilden (vid kontoinställningar).

Avataren (profilbilden) syns för alla oavsett om man är inloggad eller inte.

På internet inkluderar "alla", även google. Dvs google "ser" era avatarbilder och indexerar dem (ibland) precis som med alla trådar och inlägg. Det betyder att söker man på google efter plastikoperationsorienterade ämnen och tittar i bildfliken på google kan Era avatarer synas där.

Google eller andra sökmotorer ser dock inte brons, silver och stålbilder som ni lägger i gallerierna på POF. Google ser endast det som är synlig för icke inloggade, precis som människor som är icke inloggade på POF.

Detta gäller samtliga sökmotorer även Bing, Yahoo eller andra.

 

Så för Er som visar Ert ansikte, är detta något ni bör beakta om ni vill behålla Er anonymitet.

 

Mvh

Admin

POF är grundat av och drivs av Admin (mig) och Marina. Vi delar på alla arbetet med POF i mån av tid och men kunskap. Huvudsakligen sköter jag webbutveckling, och drift av POF och dess kringsystem; Marina i egenskap av chefsmoderator; sköter det mesta av medlemshantering och modereringen. Har ni frågor eller förslag på förbättring kring POF, skicka ett PM till mig "Admin" så hjälper jag till och svarar på frågor. Gäller det medlemsuppgraderingar så PM'ar ni "Marina". Men läs också (först) de PM ni fått vid registrering och medlemsuppgraderingar.

Annons
Annons
Annons
Annons