Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2012, March 1 - 20:46
Solkatten
Solkatten's picture
Offline
Last seen: 9 years 4 months ago
Silver
Joined: 2012-02-29 08:52

Näsoperation utomlands

Hej!

 

Jag undrar om det är någon av er som har erfarenhet eller känner till något om näsoperationer utomlands. Det är nämligen så att jag har gjort en misslyckad näsoperation här i Sverige och tror inte att detta kan rättas till här på hemmaplan. Verkar som att kirurgerna här i sverige mest opererar bröst och inte har så stor rutin på just näsor (efter vad jag har hört). Funderar på om det finns någon bra kirurg i ex USA som är specialiserad på just secondary rhinoplasties. 

 

Min nästipp blev för kort och skulle nog behöva byggas upp med brosk, och jag har hört att detta ska vara en mycket avancerad procedur, så alltså vill jag hitta en bra, erfaren kirurg som är specialiserad på just näsplastik och som har gjort många liknande operationer innan. 

 

Tycker egentligen att det verkar läskigt att opereras utomlands, men skulle ändå vilja veta om ni känner till någon bra kirurg som har gott rykte. Mest för nyfikenhets skull. 

 

Är det någon av er som har opererats utomlands och som är nöjd? Vad kostade det? Hur gick det till?

 

//Solkatten

Har gjort näsoperation 2012 i Sverige. Väldigt missnöjd tyvärr.

Annons
2012, March 14 - 21:02
tweety
tweety's picture
Offline
Last seen: 10 years 2 weeks ago
Silver
Joined: 2012-02-16 01:31

Jag vet inte så jättemycket om operationer utomlands, men skulle rent spontant säga att usa nog är bäst när man vill bygga på tippen. Deras ideal är ju en lite mer uppbyggd tipp än här i Sverige.

Sen har du ju artnose också, som (du säkert vet) ska vara jättebra på sekundära operationer. Däremot har jag svårt att tro att dr bilkay skulle klara av att bygga upp en nästipp där. Turkarna vill väl mest förminska allt skulle jag tro.

Hur känns det med näsan nu under läkningen? Har den blivit bättre/sämre?

Har gjort en näsoperation 2012

Annons
Annons
Annons