Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Polarkliniken - Umeå Anders Nilsson - ekblomman

ekblomman's picture
ekblomman

Ålder: 20
Längd: 163
Vikt: 50
Innan op: liten a-kupa (75a glappade)
Efter op: C liten D?
lagt in 400cc HP delvis bakom muskeln
mentor inplantat med coh1

Op den 15/3-12 på polarkliniken av Anders Nilsson

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

då har jag äntligen fått mina bröst som jag aldrig fick naturligt!! wink tänkte dela in berättelsen i delar, så blir det lättare..

 

Dagen innan OP- var nervös och surrade & tänkte bara på vad som skulle ske osv, duschade med descutan svamp och renbäddade sängen, trodde jag skulle somna men inte det! sov en timme på den natten, så var uppe och åt en massa ;) packade och såg tv..

 

Innan OP -kom till kliniken vid elva, checkade in på hotellet osv. sen vid tolv skulle jag till kliniken för att få emla ( då jag är stickrädd ) haha.. fick emla och sen ta fyra panodil som jag fick svälja med lite vatten.. sen kom Anders in och vi diskuterade inplantat mellan 375cc & 400cc, till slut så blev det 400cc.. så då ritade han och sånt där, sen kom narkosläkaren och hade "frågestund", sen gick jag på toa innan vi gick in till oprummet, där var dom alla så gulliga och allt, dom fick sticka två gånger.. sen yrade jag bara sen minns jag inget förens jag vaknade upp! 

 

Efter OP - vaknade till, men tydligen fortare än vanligt :) fattade lixom inte att jag hade opererat mig.. jag hade bara as ont så fick massa smärtstillande, sen fick jag fika då jag vart piggare.. sen fick dom byta sportbh för den jag hade var för trång runt om så den skärde som in där op såren ligger.. låg kvar en stund innan jag fick skjuts mot hotellrummet, då hade jag nästan inte alls ont!  förens då jag fick typ nått slag av nervsmärta... blev likblek i ansiktet och började svettas, så då kom sköterskan in och "fixade" till det med lite smärtis och högläge på benen. 

 

sen dagen efter så fick jag ta ut slangarna och så la hon om såren och tog ut nålen, sen fick jag massa information osv :)
och kan verkligen rekomendera Polarkliniken, dom är såååå fina och mysiga där!! 

 

( gått snart fyra dagar och har ännu AS ont... bara bita ihop )

 

 

2012, March 18 - 11:35
Flowers (not verified)
Flowers's picture

Roligt att läsa din berättelse. Fick du inga starkare smärttabletter med dig hem? Alvedon eller pandodil är inget. Inte roligt att ha så där ont. Men som jag förstår så är du tålig och stark. Hoppas din smärta avtar snart. Lycka till.

2012, March 18 - 14:08
Emerald
Emerald's picture
Offline
Last seen: 11 years 7 months ago
Silver
Joined: 2012-02-18 01:26

Yay, grattis! Nu har vi båda äntligen fått våra bröst då! :D

Kul att det gick bra för dig med, och kan bara hålla med om att dom verkligen är gulliga på polarkliniken!

2012, March 18 - 21:58
ekblomman
ekblomman's picture
Offline
Last seen: 10 years 4 months ago
Silver
Joined: 2012-03-04 07:43

Nä fick bara svaga tabletter, och ångrar att jag inte ringde tidigare och bad om starkare.. Lider fortfarande av all smärta :-s usch! Men är väl värt det sen hoppas jag.

Annons
Annons
Annons
Annons