Annons
4 posts / 0 new
Last post
#1 2012, May 16 - 00:54
Boobie88
Boobie88's picture
Offline
Last seen: 6 years 7 months ago
Brons
Joined: 2011-08-16 21:41

Sport Toppar & Amnings Bhar Efter OP?

Hej Tjejor! Nu är det exakt 2 veckor till min op. Ankarlyft+förstoring på proforma clinic, vill gärna få i 600-700cc, är lång å har höfter så stora implantat skulle göra sig bar på mig om de får plats! =)

 

Men till frågan, har hör från många håll att amnings bhar är bra att använda direkt efter man kommer hem eller bra sportbhar för att få en fin form. En bekant sa sig fått höra av sin klinik att man skulle byta till bh utan byglar, amningsbhar eller sport topp direkt när man komemr hem och inte gå med den man får från kliniken för den inte ger lika bra stöd och gör att brösten ej håller formen lika fint.

 

Vad säger ni som opat er, vart hitta ni bra amningsbar el sporttoppar till oss som skall ha lite större implantat utan att det kostar multum?

 

tack på förhand =)

Annons
2012, May 16 - 08:33
Flowers (not verified)
Flowers's picture

Alla kliniker säger olika men viktigast är ju vad din klinik säger.  Lite konstigt att vissa säger att BH som man får av kliniken inte ska ge något bra stöd, men det får stå för dem. Den jag fick är så skön och ger ett sånt bra stöd. Jag kommer att använda den nattetid länge.

Jag har testat olika BH:ar och det är verkligen svårt att få tag på en bygelfri BH. Men jag hittade en hos en affär som kan BH:ar. Var även till Lindex, Kappahl, HM men de har inga alls. Ännu svårare är det om man är liten under bysten, ex.70.

Provade även en ammnngsbh och den var skön. Men jag valde ändå en annan. Så prova dig fram vad som pasa dig bäst.

Lycka till med din operation och ditt letande av BH:ar.

 

2012, May 16 - 09:14
justsillisar (not verified)
Flowers's picture

Jag opade mig på Proforma och den sportbhn man får utav dom är den bästa jag någonsin har haft. Jag opade mig för snart ett år sen och jag sover med den fortfarande på nätterna och har den väldigt ofta på mig.

Otroligt skön och formen på mina bröst kunde inte varit finare.

Låter konstigt att man inte skulle kunna ha den som dom själva ger en.

2012, May 16 - 21:27
Boobie88
Boobie88's picture
Offline
Last seen: 6 years 7 months ago
Brons
Joined: 2011-08-16 21:41

Ja jag känner mig lite fundersam över detta jag oxå har mailat örjan å hoppas på svar, men denna tjej ha oxå opat sig på proforma liksom jag skall å tydligen hade hon blivit rek att köpa en bygellös bh som ger väldigt bra stöd å inte använda denna hemma som jag uppfattade det. Få väl se va örjan säger =)

 

känns som en amningsbh skulle va bra å ge bättre stöd på nå vis men ja e ju int opad än så vet inget nu få testa mig fram.

Annons
Annons
Annons
Annons