Annons
7 posts / 0 new
Last post
#1 2010, September 25 - 09:16
anonym (not verified)
anonym's picture

opertaions dag 28:e sep Citadellkliniken

 Sitter i min soffa o fundera på allt som har hänt o beslutats. Min kroppsförändringar.
 
1996 Innan jag började träna hårt hade jag 70D, jag bygde muskler o ändrade min kropp. Fyllnaden minskade markant. Ja pratade i år efter år att jag önskade mig implantat. Men väntan ska nu ge resultat.

Jag gjorde en/två tribaler på magen då en tant på Sesam sa att jag kan räkna med att jag är steril. Efter 3 missfall trodde jag på hennes ord, o skaffade mig en tatuering på magen, trodde ju inte att en bäbis kunde växa där inne
Jag blev mamma 2003, gick upp 30kg under graviditeten,Min son kom ut genom Akuttjejarsnitt... ammade länge. Åh oj det syns. Singel mamma under hela perioden. Hade inte mycket till självkänsla kvar.

2005 blev jag sjuk, 4 operationer på 3 månader, 3 narkoser, de slutade med att de tog min högra njure, o lämnde 32 styng från midjan upp över min navel :(

2008 Opererade mig för navelbrock.

Så nu ska det äntligen ske, bli av..på tisdag ska jag till Citadell kliniken kl 08,00 o genomgå bröstlyft,implantat, o en stor bukplastik ( ihop om att njur ärret sjunger sååå långt ner det bara gå)

Men hur ska vardagen bli efter? Ensam med barn?...Hitta lösningar nu i helgen:)
Jag ska städa tvätta ordna, hitt på nåt med sängen så den kommer som en ställbar säng. Eller liknande.
Jag tog några förre bilder i går, både med bh o utan, för att nu hoppas jag att de ska blir såå mycket bättre, o utan infektioner eller komplikationeryes

Annons
2010, September 25 - 10:09
teamgrens (not verified)
anonym's picture

hej

 

Gud vad du har fått gå igenom mycket. Du ska se att nu börjar det nya livet. Det kommer att gå bra. Jag opererades i torsdags på citadell och dem är helt underbara där. Nu gjorde jag bara förstoring så jag har ingen koll på det andra men jag är jätte nöjd än sålänge.

Har du någon som kommer och hjälper dig eller passar din son de första dagarna?

Jag har tre katter, 2 som är 1,5 år och en som är 14 veckor. Jag fick väcka sambon kl 4 imorse så han kunde flytta den ena katten så jag kunde gå upp ur sängen. Jag kan inte själv flytta dem. =)

 

Se till så du har tadit ner saker ur skåp som du behöver. Jag kunde inte ta ner ett glas imorse då man inte kan sträcka upp armarna.

 

Jag håller tummarna för dig.

2010, September 25 - 11:24
lisbethg
lisbethg's picture
Offline
Last seen: 9 years 5 months ago
Silver
Joined: 2010-04-17 09:58

Hej Asteria,

Jeg skal opereres på mandag af Cosmo - så vi ses måske tirsdag morgen :-))

Jeg skal også have lavet bukplastik, bryst og fedtsugning - puha - en stooor omgang. Jeg har heldigvis en dejlig mand der kan passe hus, børn og dagligdag.

 

Jeg håber du har nogend er kan hjælpe dig?

 

Hilsen

Lisbeth

 

177 høj, 64 kg

mor til 3 :-)

BFO og stor bukplastik

operation 27 september Peter Cosmo

2010, September 25 - 15:00
Asteria (not verified)
anonym's picture


lisbethg

hejsan, ja vi kanske ses:)

Jag har ju nu när min son ska vara kvar "Hemma" o jag reser ner till Landskrona, o under veckan, för hanbehöver ju med gå till skolan, men sedan kommer helgen o mitt ansvar, o ja jag är själv på det sättet.

De flesta vännerna vet j om att jag nu opereras. O jag sagt att jag ta all hjälp jag kan få,men...Efter opererat bort min njure 2005, fick jag INGEN hjälp alls, då var jag riktigt sjuk. Vännerna finns där när de...nja kommer till annat,vad vet jag inte en...Men:(

De flesta har ju sitt eget:(

 

Men bra att du kan göra detta för dig Lisbeht <3

Kramar

 

Annons
2010, September 25 - 15:04
Asteria (not verified)
anonym's picture


teamgrens

hejsan

Tack för dina varma ord, det känns onekligen som jag har burit på en låååång gravidiet som äntligen ska bli nåt av.

Tack ska du ha, jag tänkt på det med disken o glasen,men tack för att du påminde mig att jag behöver ner demi nte bara ställa in dem.

Ska hitta nåt så jag inte stör mig på stöket bara...Heheh...Men tack, jag ska ha kastrull o stekpanna framme med för de är tunga...

Nä jag är rätt ensam i detta, tur har jeg en god vännina med två egna barn på samma skola som tar leo nästa vecka, sedan nja..vet i 17 än... En dag i taget nu o se vad som sker efter Nästa torsdag:)))

Vad glad jag är för att du är nöjd:))))) Hoppas smärtan har lagt sig för dig nuyes

åh vilken vänta detta är de sista dagarna, 3 månader har gått sedan jag på konsultationen, o trodde aldrig tiden skulle vara så när som nu....Bra med sol:))

Sommaren gick snabbare:)))

Kramar

2010, September 27 - 09:58
teamgrens (not verified)
anonym's picture

Hej igen.

Man är inte helt handikappad såklart. Finns mycket man klarar av själv, men vissa småsaker som att glasen står för högt tänker man inte på ju. =) Jag har en pall som jag kan kasa fram på golvet så jag kommer åt lite mer. Man är så fruktansvärt stel och spänd bara. Värsta dagen var igår. Idag känns det lite lättare, men jag är sååååå rastlös av mig så jag kan inte bara ligga still.

 

De e klart att ens vänner har sitt, mina med. Men be om hjälp. För dem vet nog inte riktigt hur dem ska hjälpa dig sen. Det vet inte du heller förrän efteråt, alltså med vad du behöver hjälp med. Jag kunde inte duscha första gången själv. Hahaha... känner mig som 90 år. Ska testa idag igen.

 

Ja tiden har gått riktigt fort i sommar. Skönt. Bli inte besviken efter operationen om du inte känner glädje direkt. För jag gjorde inte det. Gör det inte riktigt än heller då de är ganska fula i början och den här stelheten går en på nerverna. =)

Lycka till imorgon. Personalen är helt underbar, du kommer att vara i trygga händer.

 

Kram

2010, September 27 - 15:06
Asteria (not verified)
anonym's picture

Hejsan o grattis att du nu sitter hemma:)

Jag ska ta med mig de att be dem om hjälp, o skönt att du säger att andra kan/ha det lika dant :).

Ja jag vet i 17 hur jag ska komma över minbadkars kant...men men få duscha på golvet annars ;P

Jag har ju ärr o tatto som jag hoppas försvinna så mycket som de bara går. det är mina förväntningar.

Drog de bort mycket från ryggen på dig?

Tack så mycket vännen..o grattis än en gång..Jag heja på dig nu <3

kramar

Annons
Annons
Annons
Annons