Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2012, August 5 - 21:19
moi
moi's picture
Offline
Last seen: 9 years 8 months ago
Silver
Joined: 2012-06-19 03:22

Nackakliniken

Har sedan 2 månader sedan väntat på min konsulationstid på lidingökliniken , har nästan inget tålamod kvar och har kollat runt på andra klinikers hemsidor...hitills har jag blivit rätt så intreserad av nackakliniken, jätteimponerad av före och efterbilderna...på de flesta står det dock +radiesse...betyder det att i o m att det har sprutats in så kommer det en dag att gå ut? 

 

 

Planerad näsoperation på Lidingökliniken September 2012

Annons
2012, August 5 - 23:27
Milena
Milena's picture
Offline
Last seen: 3 years 9 months ago
Silver
Joined: 2012-05-03 11:29

Radiesse ska hålla i ca ett år. Oftast är det patienter som exvis fått för låg näsrygg (för mycket skidbacke), så kan man fylla ut och få rak. Man kan också fylla ut tippen, höja tippen osv. Kirurgen på Nackakliniken säger att det ska hålla i ett år men att man oftast inte märker när det gått ut, det känns med andra ord permanent. Nackakliniken har väldigt många klipp på youtube, på operationer, återbesök och när de fyller ut med Radiesse. Kika in på youtube, det är bara att söka på klinikens namn. 

Jag tycker också att deras före- och efterbilder är bra, men kirurgen (Gustav Ainansson), finns en hel del dåligt om honom på nätet. Men du kan ju alltid gå på konsultation och känna efter, men efter det jag läste så valde jag bort Nackakliniken. Min första konstultaton var på Lidingökliniken och det räckte, jag var nöjd och är nöjd nu efter operationen. Men läs på och försök få andra att berätta om deras operationer, före- och efterbilderna säger mycket men de lägger ju inte direkt upp misslyckade operationer...

Lidingökliniken - Näsplastik, juni 2012
Lidingökliniken - Omoperation, näsplastik, juni 2013
Astoriakliniken - Näsplastik hos P.O Haraldsson, 2015

Annons
Annons
Annons