Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Aleris Plastikkirurggruppen - Stockholm * - Morris84

Morris84's picture
Morris84

Ålder: 26 år, Längd: 170cm, Vikt: ca: 50kg
Storlek före op: Små a-kupor
Storlek efter op: 65E
Op: 23 augusti, 300cc bakom bröstmuskeln, Janne Ohlsen, Plastikkirurggrupppen
Konsultation 22 maj hos Plastikkirurggruppen
Konsultation 30 april hos Lidingo

Behandling: 
Kliniken: 
Läkare Terapeut: 

 

Jag opererades den 23 augusti kl 12

Under hela augusti hade jag varit väldigt nervös och stressad inför operationen. Jag hade t.o.m framkallat nässelutslag bara genom att vara nervös. I alla fall, natten innan operation var jag faktiskt väldigt lugn, jag njöt av att få sova på mage för sista gången på länge. Klockan 6 gick jag upp och drack vatten och tog min andra descutan dusch. Jag åkte till kliniken vid 10.30. Blev visad till mitt rum där jag fick fylla i papper och byta om till skjorta och strumpor. Lättad över att jag fått ett eget rum la jag mig och tittade på tv. Sen gick det ganska fort, sjuksköterskan, narkosläkaren och Janne in för att  rita på mig i rasande fart.

Sen blev jag hämtad in till operationssalen. Där inne la jag mig ner och fick lite lugnande genom armen. Sköterskorna och narkosläkaren frågade vad jag hade för personnummer, hur lång jag var och vad jag vägde. Sen sloknade jag. 

Vaknade och mådde jättebra. För att tre sekunder senare somna igen och så höll jag på hela kvällen vid 11 tiden hade jag lite ont. Fick mer värktabletter, en insomningstablett och sen var kl 6 på morgonen helt plötsligt.

 

Jag fick frukost och Janne titta till mig. kl 9 kom min kille och hämta mig.

Sen dess har jag mått oförskämt bra. Visst har det varit svårt att sova eftersom jag vanligtvis sover på mage. Men jag har inte haft särsklit ont. Behövde aldrig ta de starka värktabletterna utan alvedon räckte bra.

Nu längtar jag bara tills brösten åkt ner lite. Sitter fortfarande ett par kanonkulor under hakan känns det som^^

 

Annons
Annons
Annons