Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Polarkliniken - Umeå Anders Nilsson - MissB

MissB's picture
MissB

2 barn, 31år, 163 cm, 53 kg
Strl före op:70B
Strl efter op: 65 E/F
Konsultation 15/9 Anders Nilsson, Polarkliniken
Op 8/11 Anders Nilsson, Polarkliniken
425 cc hp bakom bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Vaknade av mig själv 05.00, det är torsdag den 8:e November. Jag skulle egentligen inte kliva upp förrän 07.00 men jag antar att att jag vaknade för att jag var så nervös. Jag låg kvar i sängen till klockan blev 06.30. Jag gick sen och duschade med descutan. Sen klädde jag på mig och blåste håret. Jag var så otroligt nervös så jag skakade i hela kroppen. Jag har inte blivit sövd innan så det var det jag var mest nervös över. Jag grät lite när barnen vaknade (fast i smyg). Jag tänkte tänk om jag inte vaknar upp igen och får träffa mina barn.
 
Hur som helst så gick klockan och den var nu 07.40. Det var dags att åka till kliniken, min man skutsade mig medan min mamma stannade hemma och passade barnen. När jag kom till kliniken fick jag vänta ungefär en kvart innan en sköterska hämtade mig. Jag fick gå in på ett rum och vi gick i genom en hälsodeklarartion och så fick jag svälja 4 alvedon som skulle vara basen i smärtlindringen. Sen fick jag vänta en stund till på att läkaren skulle komma. Anders kom in till mig efter 10 minuter och ritade och skrev mått på mig. Sen pratade vi lite om hur operationen skulle gå till. Vi pratade lite om vilka implantat jag skulle välja och han fotade några förebilder. Sen fick jag vänta några minuter innan narkosläkaren kom in till mig och frågade lite frågor med.
Jag fick sen följa med narkosläkaren mot operationssalen, innan vi gick in dit fick jag gå på toaletten.
 
Det var dags att gå in i operationssalen jag var nu sjukt nevöst. De började koppla på EKG och dropp. Min puls låg på 96. Jag fick lugnande medel och sen var det dags att andas in i masken som skulle göra att jag somnade. Det gick väldigt snabbt.
 
Jag vaknade av att sköterskorna fick hålla fast mig för att jag ville vända mig på mage och sova. Jag har nog alldrig varit så trött i hela mitt liv. Jag frossade så att jag hackade tänder och skakade i hela kroppen. Jag fick något medel mot detta så att jag slappnade av. De berättade att operationen hade gått bra.
Jag försökte sova men jag somnade alldrig riktigt utan slumrade mest hela dagen. Jag hade jätteont så jag fick citodon och något annat som jag inte minns vad det hette.
 
På kvällen när min man kom fick vi checka in på hotellet där vi sov en natt innan jag fick åka hem.
 
 
Annons
Annons
Annons