Annons
8 posts / 0 new
Last post
#1 2012, November 22 - 12:14
Rosenknopp
Rosenknopp's picture
Offline
Last seen: 5 years 4 months ago
Silver
Joined: 2012-02-09 14:38

"Bild" 6 månaders framför.....vad hände egentligen med klyftan!!

Nu har det gått 6 månader sedan min framflytt efter massa jobbiga komplikationer med mina bakom. Rent estetiskt är de mycket finare än med de bakomplacerade trots att mycket har hänt med dem. 
De har hängt in sig på dessa 6 månader (9 månader om man räknar med de 3 månaderna bakom). Helt okej som de är men får hoppas att de fortsätter vara något såhär och inte ähum hänger in sig mer blush
 
Till det som stör mig är den J-VLA klyftan!! Eller rättare sagt att den ännu är nära obefintlig. Dessutom stör det mig mycket att ena fickan förmodligen är för stor (även de med muskelpåverkan ännu) och implantatet tenderar glida över bröstkorgen ut mot armhålan. (har snitt i armhåla) Det andra känns lagomt rörbar och mjukt men inte för mycket. 
 
Vet inte om jag borde vara nöjd ändå eller ska jag än en gång försöka korra? Har varit inne på anatomiska då jag får för mig att dessa fyller ut mer med mindre cc. (vill inte ha större bara annan form) Dessutom går det att få bredare. 
Bör jag isåfall även göra ett vårtgårdslyft? För att inte få bröstvårtor som pekar utåt om man försöker göra klyftan tightare? 
Bifogar med bild på 6 månader respektive 6 dagar så kan ni se vad som hände med klyftan...varför fick den inte vara som den var!!!?
 
Tips, råd, åsikter positiva SOM negativa mottages tacksamt!!  
 
 
 
 
Annons
2012, November 22 - 13:04
LadySS
LadySS's picture
Offline
Last seen: 5 months 3 weeks ago
Silver
Joined: 2011-08-03 13:24

Tycker dina är väldigt fina och ser väldigt naturliga ut, men jag ser hur klyftan blivit större. Min har bara krympt istället, önskar den breddar lite sen. :-) jag masserade mina, lr rättare sagt trycker dom mot mitten och uppåt samt ut åt armhålorna - detta för att motverka kapsel. Mina flyttade sig närmare varandra då, men nu trycker jag dem endast utåt och uppåt och de verkar gå isär lite mer nu. Du kanske kan presse dina inåt samt uppåt för att få kapseln "flyttad" åt de hållen. Pressar du inte utåt borde kapselväggen där lixon sluta sig tightare om implantatet men vidare inåt.... Kanske tänker konstigt men min läkare sa att det var viktigt att trycka lika hårt åt alla hållen annars kan det bli snett. Så påverkar gör det ju :-) massera ett i taget med motsatt hand så inte muskeln i bröstet som masseras aktiveras om du vill prova

Intresserad av: Bröstförstoring
BH storlek före: 70b
BH storlek efter: 65 e,f
Har nu: 300 cc mentor släta framför muskeln
Konsultation: Proforma, Michael Olenius 4/10 2012
Operation: 10/10 2012 hos ovannämnd

2012, November 22 - 13:23
Anna 365 (not verified)
Anna 365's picture
Jag vet hur det känns att nojja över sina bröst. Ska man vara nöjd eller ska man korra. Ibland blir jag helt insöad och behöver säga åt mig på skarpen att sluta lägga så mycket fokus på mina bröst. Jag brukar försöka ta ett kliv tillbaka och återkomma till hur det var innan jag opererade mig och då kan jag slappna och bli glad över att det ändock har gått så bra. Sedan har man ju ganske inte de där toksnygga rattarna som man ser på display här och där och som man önskar satt på ens egen bröstkorg. Men å andra sidan så kan man ju kanske inte skräddarsy brösten heller. Man får bygga på det man har.
 
Jag tycker absolut att du ska vara nöjd. Jag ser att klyftan försvunnit lite men å andra sidan tycker jag att dina bröst har en jättefin storlek och naturlig form, dom ser mjuka och sköna ut :)
 
Jag misstänker att man kan förbanna sig tokig och man går korrigerar och man får ett slutresultat som blir värre till del av komplikationer. Det finns ju inga garantier och vem vet, man kanske åker på en sådan där förbannan infektion som gör att man måste plocka ut implantaten. Dessutom så kan man ju ändra brösten i ett senare skede av livet. Så brukar jag tänka: även om jag inte korrigerar inom året så beryder det ju inte att jag inte kan göra det om fem år.
 
Hur som, jag tycker du har fina bröst!
2012, November 22 - 15:07
Lingon
Lingon's picture
Offline
Last seen: 8 years 11 months ago
Silver
Joined: 2012-06-07 12:51

Tycker de är jättefina! Visst syns det att mellanrummet blivit lite bredare, men det ser desto mer naturligt ut då. Och det är snyggt tycker jag! Jag har inte heller speciellt tight klyfta, då jag tycker det ser ganska onaturligt ut utan bh och det var inte vad jag ville ha. För mig är huvudsaken att de går och forma snyggt i en schysst bh och då få till en fin klyfta. Men alla är vi ju olika som tur är! Skulle nog inte ge mig på och korra och riskera fler/andra komplikationer. Som sagt, ser de kanon ut!! :)

35 år
3 barn
Bokat konsultation hos Gunnar Kratz 28/8-12
Op 12/9-12
Framförplacering
Mentor runda siltex, moderate plus profile 325cc

Annons
2012, November 22 - 15:40
Rosenknopp
Rosenknopp's picture
Offline
Last seen: 5 years 4 months ago
Silver
Joined: 2012-02-09 14:38

Tack för era svar!
Lady ss: jag tror inte mina går att påverka så mycket längre, kapseln ska vara hyfsat färdig nu och fickorna är där de är. Men de första månaderna är det nog möjligt :) o tack känns skönt att få lite perspektiv.

Anna365: Du har så rätt! De går ju faktiskt förändra vid en senare op och nej jag är rädd för att det istället ska bli massa jobbiga komplikationer ännu en gång, för att som sagt inte nämna infektion :/... Ändå kan jag inte riktigt förlika mig med att: jag tror de kan bli bättre... Typ ;) men som sagt tänk om de skulle bli sämre och dessutom problem? Nu e det egentligen bara det kosmetiska som jag hade velat få bättre.. O tack :)

Lingon: tack så mycket! Känns bra att höra från någon som också har lite bredare mellanrum och faktiskt föredrar det :D och jag kan också få ihop en fin klyfta med en hyfsad bh :) nej det är just det med ännu en ny op och nya risker :/

Tack snälla för era svar! :)

2012, November 22 - 17:21
Opticruise
Opticruise's picture
Offline
Last seen: 9 years 2 months ago
Silver
Joined: 2011-03-10 15:48
Svullnaden gjorde ju att iaf jag hade en tight klyfta i början,de första månaderna typ.Men sen när den försvann helt så blev ju mellanrummet bredare med.Har typ 1 1/2 cm idag,hade gärna haft tightare men är inte så mkt att jag stör mig på det.
 Tror absolut på anatomiska MEN skulle inte riskera göra ett vårtgårdslyft då risken med det lyftet är större att få fula utdragna ärr,vilket jag har på ena bröstet,skulle ta lite utåtpekande vårtor ist,men det är ju jag det :)
Tycker dina bröst är fina men jag förstår dina tankar,skulle satsa på större om jag var digblush

33 år ,Tränar crossfit
160cm
59kg
2 barn på 11 och 14 år

Op 1: April-2011,SPC Falun Dr Simsa,Minilyft+Eurosillicone350/300Lp,släta runda,delvis bakom..
Muskelsmärtor,db,undermuskelhäng,missnöjd med utseende på brösten. Valde att byta kirurg!

Op2

2012, November 22 - 18:32
twinky
twinky's picture
Offline
Last seen: 1 year 11 months ago
Silver
Joined: 2010-04-17 15:14
Jag tycker de är fina som de är men om du absolut vill minska klyftan skulle jag satsa på bredare implantat med samma höjd och inte titta på antal cc. Jag säger som opticruise nej till vårtgårdsplastik pga risk för fula ärr och känselbortfall (amningsförmågan kan oxå påverkas negativ ifall d e intressant för dig). Dessutom tycker jag inte du behöver det heller. På den andra bilden med tajtare klyfta ser d ju inte konstigt ut. Personligen skulle jag avstå från anatomiska dels för att de är så fasta men framförallt pga rotationsrisken som ska vara något högre med framför muskeln. Men det kan ju bli superbra ändå. Eller det är det ju redan men det kan alltid bli liiiite bättre, eller hur ;)? Funderar själv på ännu en korr ibland men har bara inte orken kvar så nu får det va ett tag. Kom ihåg att även om chanserna för att det ska bli bättre är goda så finns risken för att det ska bli sämre alltid med oxå. Det är lätt att bestämma sig för en korr när det ser ut som fan och man mår dåligt av det men är det värt det när det bara handlar om perfektion? Inget lätt beslut det där. indecision

BF + 3 korrigeringar pga olika komplikationer
NP + 1 korrigering
Fillers, Botox, Skinbooster, PRP, PMU, Mikronålning, Veinwave

Annons
2012, November 22 - 21:32
Rosenknopp
Rosenknopp's picture
Offline
Last seen: 5 years 4 months ago
Silver
Joined: 2012-02-09 14:38
Tack Opti för svar! j-vla lurendrejerisvullnad....Hmm Ja jag har ju diskuterat det här ett tag som du vet blush 
Inte kul med fula vårtgårdsärr heller och det var nog mer en tanke jag hade just för det där med bröstvårtornas position... frownJaja får väl se hur det blir kanske ska tänka mig för vad det kan innebära. Men jag kommer inte vilja ha större, nästan så att jag ibland vill ha något mindre (om det nu då inte vore för omöjligheten med tanke på klyftan). Om jag ska göra en ny op så kommer jag troligen ändå behöva gå upp något för bredden o putets skull men..njaaa haha. Svårt detta! 
 
Twinky:Du får åtminstone alltid mig att tänka en och två gånger extra genom det du skriver! Det är just det....Det kan ju (förhoppningsvis) bli bättre, men likväl vågar jag riskera? Läste någonstans att chansen för att få ett lyckat resultat minskar efter varje ny operation man utsätter sig för...Beslutet att göra en korr efter min första op var ingen tvekan, jag hade hellre valt att plocka ut dem än att ha dem som de var men den här gången är de ju ändå...okej...wink Eller ja de ser ju inte totaldeformerade ut utan ser ändå ut som vanliga bröst med vääldigt brett mellanrum men som sagt är det värt det för att få "perfekta" som det kanske ändå inte blir?
Jobbigt beslut (I-lands problem maxat) för jag tänker att om jag inom "garantiåret" opererar dem så kanske det gör skillnad i kostnad? Fast kanske inte och då kan jag gott vänta lite men det är den tanken som får mig att stressa lite i tankarna.....Kanske vore bäst att höra med kirurgen i detta. Jo jag funderar också på just det med rotation av implantaten och framförallt eftersom jag nu har fickor skapade för runda men måtten på de anatomiska lockar mycket och kanske borde jag inte snöa in på cc men om de redan nu känns stora ibland kanske det resulterar i att jag opererar mig ännu en gång för att få mindre igen...suck..
Du står lite i samma dilemma då förstår jag...Inte lätt detta hehe..Får du rabatterat pris om du skulle göra det nu?
 
Jag känner mig löjligt jobbig och jag är verkligen tacksam för era svar! Man får lite mer perspektiv och infallsvinklar och kanske främst en mer objektiv bild av det hela! smiley
Annons
Annons
Annons