Annons

Näsplastik mar 2013 - Lidingökliniken - Lidingö Rickard Rylander - shagadelica

shagadelica's picture
shagadelica

Konsultation 31/1 Richard Rylander, Lidingökliniken
Op: 11/3 Richard Rylander, Lidingökliniken

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 11 March, 2013

Tänkte sammanfatta min operationsdag:
 
I söndags klev jag upp vid ca 04 för att duscha descutandusch nummer två, har ca 3 timmars resväg så behövde gå upp så tidigt. Var på lidingö ca 08.00 och jag skulle op:as 08.30. Gick in, betalade och blev visad till ett rum av sköterskan där jag fick byta om till ett par gröna byxor och en vit, lång sjukhusnattlinne, strax efter kopplade hon i droppet.
 
Richard kom och vi pratade om operationen och vad vi skulle göra åt näsan. Sedan svalde jag 3 tabletter och fick träffa en av sköterskorna som skulle vara med under operationen. Var tvungen att gå och kissa, sen fick jag gå in i operationssalen och lägga mig på "bordet", de började genast greja med mig, sätta på mig en mössa, ge mig en filt, sedan tvättade de mig, vilket jag tyckte var väldigt obehagligt då det var starkt.
 
Sen gav de mig lugnande och var "borta" i min fantasivärld innan ens Richard kom in i salen, vaknade till då och då och var torr i munnen, försvann lika fort igen. vaknade till när han hamrade i min näsa och jag tyckte det var fascinerande att jag hörde och kände varje slag utan att det gjorde ont, kunde inte titta heller då mina ögonlock var sååå tunga. Sedan hör jag Richard säga att allt är klart och jag får hjälp till sängen igen av en sköterska. Har jättesvårt att prata så säger ingenting alls fast jag egentligen har massa frågor. Lägger mig och spelar 4 pics 1 word på telefonen.. hehe.
 
Efter en stund kommer Richard och säger att allt gått bra och att han nu måste åka hem och vila eftersom han är sjuk fortfarande. Låg väl kvar 1-2 timmar, minns faktiskt inte, sedan smsade jag min pojkvän och sa att jag var klar. Fick en festis och information(kompress, medicin, salva osv) med mig hem och sen åkte vi. 
 
När vi hade va 1 timme kvar hem började jag verkligen känna mig dålig, började få svårt att andas och kompressen blödde igenom på 5min, kände mig yr och hungrig och blåmärkena började komma. Det var min berättelse, lite kort sammanfattat.
Annons
Annons
Annons