Annons

Lidingökliniken - Lidingö

Kattmamma99's picture
Kattmamma99
Mer information: 

Hej! Igår opererade jag min näsa på Ck kliniken i Nacka, utförd av Dan Razavi! Priset blev 39000 kr och allt gick så bra! Bemötandet av personalen var toppen, super trevliga och väldigt kompetenta. Kom in i kliniken och fick byta om till operationskläder. Fick lägga mig på en säng och ta tabletter för illamående osv, efter det fick jag vänta på att det skulle bli min tur. Efter ett litet tag kom narkosläkaren och presenterade sig och ledde med mig in i operationssalen. Där fick jag lägga mig på sängen och vänta på att kontrollerna av blodtryck osv skulle vara bra. Fler läkare och sjuksköterskor kom fram och presenterade sig och var så snälla och gulliga, kände mig verkligen trygg och omhändertagen! Därefter gick det snabbt att somna av narkosen, var väldigt skönt att bara somna snabbt. När jag vaknade var jag lite förvirrad kring vart jag var, kunde inte koppla att jag var på kliniken och nyss hade opererats utan tänkte att jag var hemma och sov. Efter det vaknadr jag upp en gång till i min säng, var väldigt trött i början men när jag vaknade till var jag jätte pigg och mådde toppen. Smärtan var 0. Fick äta lite fil och dricka saft och efter det gå igenom med läkarna hur jag mådde, pratade eftervård sjukskrivning osv, och efter det fick jag gå hem om jag ville! Jag fick stanna på kliniken med och vila om jag hade velat det men var så pass pigg! Under dagen och jag varit ute på prommenad, gått i gallerian och ätit soppa. Är så himla nöjd med mitt resultat! Dan visade mig före och efterbilder direkt efter och bad han även skicka dom till mig så att jag kunde kolla mer. Han har verkligen gjort ett otroligt bra jobb och allt är över mina förväntningar!!! Gipset på näsan och också super gulligt och inget pinsamt att gå runt med! Ska tillbaka om en vecka och ta bort gipset! Rekommenderar verkligen Ck kirurgi Shape och Dan Razavi!


Malin29's picture
Malin29


Övriga taggar: 


Hej! Jag undrar om ni är fler här som har opererats av Igor på Lidingökliniken senaste halvåret? Efter att de blev uppköpta och han nu inte är kvar på kliniken. Är ganska nervös över att inte ha möjlighet till korrigeringen eller ens återbesök nu. Finns det någon som har fått mer information? :)
Jag är på jakt efter den bästa näsplastikkirurgen i Stockholm. Efter mycket research står det mellan Joakim Athlin, Paolo Montemurro, Per-Olle Haraldsson och för att slänga in en joker i leken; Maximilian Otte (pga jag inte hört så mycket om honom).

Vilka har ni bra/dåliga erfarenheter av? OBS endast de som faktiskt HAR erfarenhet med dessa läkare har TF. Rykten är jag ej intresserad av!:)
hej! jag tänker operera min näsa :) helst av allt skulle jag ju vilja gå till dr saman i västerort (stockholm) det hade varit en dröm. han gör helt perfekta näsor enligt mig men han tar 65000 och har ingen lust att spara så länge. så funderar på att istället gå till lidingökliniken. har kollat runt massor och känner lite att alla gör för naturliga. missförstå mig inte absolut vill jag ha ett naturligt resultat men inte så pass att jag ska känna att jag vill operera mig efter att jag opererats också. det känns som att det inte är så jätte stor skillnad på före och efterbilderna jag hittar.
Jag har nu varit på konsultation för näsplastik hos Igor Niechajev på Lidingökliniken och Richard Rylander på Conturkliniken. Båda gav mig ett bra intryck, men Igors bilder blev finare än Richards. Bilderna är ju ingen garanti, men då det skiljer så pass mycket i pris mellan klinikerna känns det rimligt att köra på Igor. Jag frågade även Richard, som jobbat på Lidingökliniken tidigare, vad hans åsikt var om Igor.Näsplastik dec 2018 - Lidingökliniken - Lidingö Igor Niechajev - Dorothea

2018-12-20

Hej jag tänkte prata om min näsplastik som utfördes den 20/12-2018 och vill dela med mig av mina upplevelser. För det första eftersom att innan jag opererade mig ville jag läsa om andra och också för jag vill skriva av mig. Jag hade konsultation 2/10-2018. Dom hade inte så mycket tider och tog den första tiden även om den inte riktigt passade mig men ville inte vänta. Själva kliniken ligger i en byggnad och man öppnar dörren som att det är en lägenhet. Man plingar på nere i porten och dem öppnar uppifrån.


Hej, har näsplastik om lite mer än en vecka (20/12) och är jätte nervös. Dock sätt alla videos som finns, läst alla risker och berättelser osv men min största rädsla är att det blir misslyckat och jag måste göra en sekundär. Är det vanligt, dela gärna med er om ni gjort näsplastik och är onöjda och berätta varför ni anser det som 'misslyckat' och varför ni behöver korrigering. Är ni nöjda så dela jätte gärna med er om det också, vart ni nöjda direkt från början eller dröjde det osv.Annons
Annons
Annons