Annons

Lidingökliniken - Lidingö

Mer information: 

Har precis varit på konsultation om en bröstförstoring. Gick igenom vad som skulle passa min kropp och vad jag har tänkt mig.
Vill att det ska synas skillnad men ändå inte att man ser direkt att jag gjort brösten.
Det lutar åt anatomiska implantat.Jag har nu varit på konsultation för näsplastik hos Igor Niechajev på Lidingökliniken och Richard Rylander på Conturkliniken. Båda gav mig ett bra intryck, men Igors bilder blev finare än Richards. Bilderna är ju ingen garanti, men då det skiljer så pass mycket i pris mellan klinikerna känns det rimligt att köra på Igor. Jag frågade även Richard, som jobbat på Lidingökliniken tidigare, vad hans åsikt var om Igor.Näsplastik dec 2018 - Lidingökliniken - Lidingö Igor Niechajev - Dorothea

2018-12-20

Hej jag tänkte prata om min näsplastik som utfördes den 20/12-2018 och vill dela med mig av mina upplevelser. För det första eftersom att innan jag opererade mig ville jag läsa om andra och också för jag vill skriva av mig. Jag hade konsultation 2/10-2018. Dom hade inte så mycket tider och tog den första tiden även om den inte riktigt passade mig men ville inte vänta. Själva kliniken ligger i en byggnad och man öppnar dörren som att det är en lägenhet. Man plingar på nere i porten och dem öppnar uppifrån.


Hej, har näsplastik om lite mer än en vecka (20/12) och är jätte nervös. Dock sätt alla videos som finns, läst alla risker och berättelser osv men min största rädsla är att det blir misslyckat och jag måste göra en sekundär. Är det vanligt, dela gärna med er om ni gjort näsplastik och är onöjda och berätta varför ni anser det som 'misslyckat' och varför ni behöver korrigering. Är ni nöjda så dela jätte gärna med er om det också, vart ni nöjda direkt från början eller dröjde det osv.
Hej! Någon som gjort en näsplastik ( under lokalbedövning) hos Dr. Igor på lidingökliniken och som kan berätta hur det gick och även skicka mig lite bilder?
Hej allla! Jag fick en spontan tid idag för min näsa, så om exakt 7 dagar ska jag operera mig i Lidingö av Joakim Athlin. Många har inte hört direkt om Joakim Athlin men jag har många vänner som har gjort det och kom ut med så fiiina näsor därför bestämde jag mig att ta honom. Jag kan inte sitta still och hoppar bara runt. Jag undrar bara ni som också har gjort en HEL NÄSPLASTIK, när gick era svullnader ner så ni kunde sminka över det? Hur mår man första veckan? Får man ont när man tar bort gipset? Sista frågan är, hur lång tid tog eran operation?

Mvh JeanAnnons
Annons
Annons