Annons

Astoriakliniken - Stockholm


Jag opererade mig December 2020 och nu är det mer än 3 år sedan och näsan är inte alls som jag ville ha den- och det blev bara värre ju mer tiden gick eftersom tippen fortsatte sjunka mer o mer och förlorade definition.

Han lyssnade inte på mina önskemål och bestämde själv hur min näsa skulle se ut. Jag visade bilder på diverse näsor som jag ville ha och han sa att han kunde fixa det men han ljög ju såklart.
Hej alla
Jag ska genomgå en näsplastik hos Dr. Po Haraldsson på Astoriakliniken och är så nervös. Jag vill inte se opererad ut och att det ska vara ojämnt lixom på sidorna, men samtidigt har jag också alltid stört mig på min näsa.
Jag har sett många näsor jag gillar från PO både på Instagram men också folk som har rekommenderat honom som har gått till honom och jag tycker de näsor han har opererat på ser väldigt naturliga ut vilket jag är ute efter och själv vill ha - det här invisble change som han säger.
Hej!

Tänkte dela med mig av mina erfarenheter från mina tre konsultationer ifall att det kan vara av nytta för andra här på forumet.

Min första konsultation var hos Jonas Röjdmark på Akademikliniken i Stockholm. Konsultationen kostade 500 kronor och tog ca 30 min.
Helt ny på det här forumet. Har varit här och kikat men nu bestämde jag mig för att anmäla mig på sidan.Annons
Annons
Annons