Annons
17 posts / 0 new
Last post
#1 2013, December 19 - 20:30
anonym (not verified)
anonym's picture

Krymt "där nere" :O

Detta kanske är en lite konstig (och lite pinsam) fråga. angel Men Jag har alltid varit ganska "stor" i nedre regionerna. Om ni förstår. Nu sista tiden har jag blivit avsevärt "mindre" och jag känner friktionen mycket tydligare. Inte gjort knip övningar över huvudtaget. Gått ner i vikt har jag gjort lite, si sådär några kg. Och tränar oftare än tidigare. Vanliga friskis pass. Inget bäckenbotten. Är det någon som vet varför jag blivit så "tight"?

Annons
2013, December 19 - 20:53
wini (not verified)
anonym's picture

Ingen som bryr sig? sad puffar tråden..

2013, December 19 - 21:39
Lindi
Lindi's picture
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Silver
Joined: 2013-08-31 09:38

Kom igen nu tjejer!!! Puff :)

 

Kan ju kanske bero på din viktnedgång, men jag är absolut inte säker. Träningen tror jag absolut, många muskler blir ju involverade när man tränar. Jag har väl kanske märkt lite samma sak, är kanske rent av lite föööör tight :O Har alltid varit smal och tränat på olika sätt. Nu har jag precis tagit upp ridningen igen, men blir lite orolig att det ska tighta till sig ännu mer. Kan ju bli lite problem för min pojkvän isf hahaha. Är det nån mer än jag som upplever att man "växer igen" lite om man varit singel ett tag och inte haft sex? För mig är det nästan lite som att bli av med oskulden igen, och det beror inte på att jag spänner mig el om killen råkar vara en king size blir så varje gång om det var ett tag sen sist. Att använda en stor tampong är heller inte att tänka på och att föda ut ett barn får mig genast panikslagen. Är osäker på om jag ens skulle klara det utan att fördärva mig för resten av livet. En av mina mostrar fick någon slags förlossningsskada som gör att hon inte längre vill ha sex. Det gör för ont :( Fick höra av en gynekolog att jag har bakotlutande livmoder, inte så vanligt som tur är. Det underlättar ju inte precis deras underökningar, och varje gång är ett helvete. Då blir jag spänd och allt gör ont. Vid förra cellprovstagningen envisades de med att inte ta på något slem på instrumentet som skall in, det försvårade tydligen deras provresultat sa dom. Istället tog dom en stålsak och skruvade upp hela tjohejen, fy fan vilken upplevelse.....nu drar jag mig för att åka dit igen, men har lovat mig själv att inte hoppa över det.

 

Så grattis till din nya tighthet hahaha, men träna inte för mycket så du får samma problem som mig ;)) Skojar bara, det beror nog på min anaotomi.

 

0 barn, 32 år, 177cm, 70kg
Strl före op: 75B liten C Assymetri 200 och 275 i egen vävnad
Strl efter op:70H-I på Change beroende på märke
Konsultation: 27/11 2012 Peter Cosmo Citadellkliniken
Operation: 2/4 2013 Peter Cosmo Citadellkliniken
510cc MP+

2013, December 21 - 20:55
wini (not verified)
anonym's picture

tack så jätte mycket lindi för att du svarade. smileyKänns som det är tabu att prata om men kom igen vi är bara tjejer här och jag kan inte tänka mig att jag är den ända som tänker såhär. Att du red tror jag också var en orsak. Men vilken träning tror du påverkar? styrka eller konditions träning? Jag tycker också att man växer igen lite krymper, när man inte haft sex på ett tag. Men hur länge känns de så för dig? Om du har pojkvän hur många grr kan ni ha sex tills du känner dig "som vanligt" ? Jag tyckte innan att det kändes som vanligt efter bara några gånger. Nu vet jag inte. Att jag märkt att jag krymt är inte för att jag haft sex utan för att innan fick jag in 3 fingrar (nästan) och nu 1. När jag fick in 3 fick jag höra att jag var "slapp" och "spräckt". sad Skulle säkert gå med 2 men då tar det emot ordentligt. Att du är tight tror jag kan vara till din fördel mycket. Tror många tjejer skulle känna avund smiley Men problem är de inte bra att de blir. Lyxproblem på sätt och vis. Men jag fattar samtidigt att du inte trivs med det. Bakåtlutad livmoder visste jag inte att man kunde ha, hoppas de inte blir problematiskt. sad Att föda lär göra svinont för oss men tänk såhär att när andra tjejer blir "ystad-haparanda spräckta" och slappa efter blir vi bara "normala" i storlek. angel

Annons
2013, December 21 - 21:07
Lindi
Lindi's picture
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Silver
Joined: 2013-08-31 09:38

Hej igen!

 

Ja det var väldans vad det var blygsamt här hahaha.

 

Jag tror att styrketräning påverkar mer än konditionen. Squats/knäböj borde vara en bra träningsform för allt runt bäckenbenet och i närheten, speciellt om man har vikter el skivstänger så man verkligen får ta i. Benövningar och magövningar med i alla former. Men kondition är ju oxå viktigt för att kunna bygga muskler. Ridning tar ordentligt på hela kroppen, och även musklerna där inne.

 

Jo visst är det ett lyxproblem, oftast! Men ibland får jag verkligen besvär och då är det inte roligt längre. Den där oskuldskänslan brukar försvinna efter ett par gånger som för dig. :) Skumt att det kan bli så..

 

Hoppas någon mer vill svara :)

0 barn, 32 år, 177cm, 70kg
Strl före op: 75B liten C Assymetri 200 och 275 i egen vävnad
Strl efter op:70H-I på Change beroende på märke
Konsultation: 27/11 2012 Peter Cosmo Citadellkliniken
Operation: 2/4 2013 Peter Cosmo Citadellkliniken
510cc MP+

2013, December 21 - 21:18
lunsan
lunsan's picture
Offline
Last seen: 8 months 1 week ago
Silver
Joined: 2011-08-22 15:23

What ! Ja måste börja träna, seriöst . Ja känner mig vid som bara den ! Trist

Kön: Tjej/Kvinna
Vikt: 52 kg
Längd: 158 cm
Ålder: 35 år
Antal Barn: 2
Har 295 cc = c-kupa och gjort fettsugning.

2013, December 21 - 21:22
wini (not verified)
anonym's picture

Tror du man blir större igen om man inte tränar lika mycket eller kan man hålla sig så? Jag brukar ha perioder när jag slarvar med träningen, ofast på sommaren då vill man slappa på stranden och träningen kommer i kläm. sad Vintern och hösten då går de inte lika trögt på något sätt. Sedan är de lite jobbigt att träna när det är 30 + grader ute. Ush, svettigt. Så hoppas jag inte blir "större" till sommaren. Kanske är en konstig fråga men hur många fingrar får du in innan de tar "stopp"? Är 1 finger tight eller "normalt" ? Jag har inte små ,utan normal stora fingrar. Ska lägga vikt på styrketräning då. Jag kör Core , bodypump´, bodyAttack. gruppträning. Gör de mycket roligare. Vi får leva med lyxproblemen. "Problemet" löser sig efter vi fött barn wink Hoppas du inte känner dig pressad med gynekologen jag kan tänka mig att det var pinsamt. Men undra hur många underliv dom ser under sin yrkestid. Läskigt många. Haha. Kanske kan ha i åtanke.  angel

Annons
2013, December 21 - 21:26
wini (not verified)
anonym's picture

lunsan: Kör på Lindis tränings råd wink Många övningar går att göras överallt, Inte bara på gymmet. wink Hört andra råd att man ska hålla sig när man är kissnödig och dylikt men vet inte om det är bra så inget jag rakt av rekomenderar. Men träning är ++++++kiss

2013, December 21 - 21:27
Luna_81
Luna_81's picture
Offline
Last seen: 9 years 6 months ago
Silver
Joined: 2013-11-21 09:07

Ja vad tusan här ska vi väl inte vara blyga ;) när jag går på diet inför tävling blir jag också tightare jag vet inte varför det blir så men har blivit det varje gång, jag får också sjukt mycket mera mensvärk när jag går ner i vikt, min teori är att det inte är lika mycket fett i vägen för musklerna runt omkring.
Sen styrketräning blir ju alla muskler starkare eftersom du tar ju faktiskt i med hela kroppen i alla övningar och involverar andra muskler runt omkring, det märker man också verkligen nu hur mycket bröst är med i nästan alla övningar som jag inte ens tänkt på innan :)

33 år, 166 cm, 65 kilo,
Storlek före op: 75A
Storlek efter op:
Konsultation: oktober Jesper Bergdahl akademikliniken
Operation: 19 november Jesper Bergdahl akademikliniken Stockholm
345 cc bakom muskeln

2013, December 21 - 21:33
wini (not verified)
anonym's picture

bra luna_81 en till modig tjej smiley tummen upp. Jag blev inspirerad att prova och märkte att när jag gör situps så känns de i bäckenet. Squats samma där. Särskilt om man tar ut rörelserna ORDENTLIGT och verkligen pressar. Jag brukar göra sit ups ganska snabbt upp och långsamt ner och hålla emot precis innan jag når golvet. Plankan också. Men använder man bröst musklerna när man gör plankan tro?

Annons
2013, December 22 - 00:06
Luna_81
Luna_81's picture
Offline
Last seen: 9 years 6 months ago
Silver
Joined: 2013-11-21 09:07

Plankan med armbågarna direkt i golvet gick inte alls då blev boobies ledsna, men plankan med armbågarna på boll gick bra för det blir ju mjukare och man sjunker ner i bollen lite och kan vila bröstet mera under övningen :)

33 år, 166 cm, 65 kilo,
Storlek före op: 75A
Storlek efter op:
Konsultation: oktober Jesper Bergdahl akademikliniken
Operation: 19 november Jesper Bergdahl akademikliniken Stockholm
345 cc bakom muskeln

Annons
Annons
Annons