Annons

Ansiktslyft Aug 2022 - Nordiska Kliniken - Stockholm Markus Ehrström - Pysan

Pysan's picture
Pysan

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 23 August, 2022

​Positiv upplevelse från 1:a besöket, trevligt bemötande i receptionen och fick en jättebra känsla för Marcus tydlig, rak och saklig beskrivning av ingreppen. Men ändå inte stel utan glimten i ögat. Först fick jag tala om vad jag själv var ute efter och vad jag tänkte. Sedan gick han genom och berättade hur ingreppet gick till och visade med en spegel hur upplyfter på det olika områden ”skulle bli” fick även se före & efter bilder av patient och vi gick genom min hälsostatus. Jag frågade Marcus om jag behövde ett pannlyft eftersom mina ögonlock blivit väldigt tunga, har gjort en ögolocks op för ca 12 år sedan som blev ok. Men M var tydlig med att ett pannlyft skulle inte hjälpa mig, onödigt stort och kostsamt utan att jag skulle känna ngt resultat. Istället tyckte han att en ny ögonoperation skulle ge positivt resultat. Enligt hans tycke så hade för lite hud tagits bort vid 1:a ö op, samt att jag fått lite ”knölar” på ärren. Min magkänsla var väldigt bra för M & Nordiska kliniken så jag valde att inte göra ytterligare konsultation på annan klinik. Bokade in tid och det fanns så det passade jättebra i mitt privatliv.

Operationsdagen

Hade tid kl:8 den 23/8-22, när jag kom fick jag ett eget litet väntrum och kläder att byta om till, efter en stund fick jag lite olika läkemedel och dom tog vikt inför narkosen. Sedan kom Marcus och hämtade mig och vi pratade genom de olika områdena som skulle fixas och han ritade och fotade. Sedan fick jag vänta ytterligare en liten stund och så bar det iväg till operationen. Där gick det väldigt fort med nedsövningen. Efteråt var jag lite omtöcknad och minns inte att sköterskan pratat med mig, 2:a gången hon kom och tittade till mig så var jag vaken & mer klar i huvudet. Då gick det upp för mig att jag hade kylmasken på mig som dom informerat om innan. Den var lite irriterande och det rann en hel del tårvätska ,tror jag totalt låg i 2 h med masken.

När masken plockades bort kände jag mig förvånansvärt pigg och inte smärtpåverkad, det sved lite på ögonlocken och på magen där dom fettsugit för transplantationen.självklar svullen och kan se missfärgning under gördeln på halsen, men värst är ögonen. Trodde det skulle se mycket värre ut och trodde att jag skulle ha mer smärta. Har inte alls varit direkt smärtpåverkad 2 av 10 på smärtskalan, mer som obehag och lite sveda.

Uppvaksavdelningen/ övernattningssalen var tillsammans med andra, vilket självklart medför en del prat och spring, människor som låg och prata i telefon & jämrade sig en heldel. Två patienter som pratade högt och den ena konstant med sig själv, så sjävklart bidrog det inte till någon vidare avkoppling. Men vid kl:22 släcktes det ner och då blev det ganska lugnt. Men Jag ger personalen 10/10 topp betyg, alla var så gulliga och hjälpsamma och full service på mat. På hemdagen kom Marcus förbi och tittade till ansiktet och stämde av hur jag mådde. Snart dags att få åka hem vilket känns bra, om en vecka ska stygnen tas och nu hoppas jag att allt läker som det ska och ser fram mot att se hur resultatet blev.

2022, September 19 - 07:06
Skripala
Skripala's picture
Offline
Last seen: 1 year 6 months ago
Novis
Joined: 2022-09-18 11:29

Hej Pysan.

Det låter ju som en bra operationsdag.
Vilka områden har du opererat?
Själv har jag operationstid hos Dr. Davor d.7/12 för nedreansiktslyft/halslyft.

mvh Skripala

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons