Annons

Blygdläppsförminskning, Klitorislyft, Bröstvårteplastik/Nippelplastik Jun 2022 - Carovivakliniken - Uppsala Andreas Lindahl - Hevi

Hevi's picture
Hevi

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 14 June, 2022

Jag genomförde en blygdläppsförminskning, klitorislyft och bröstvårtsförminskning på klinik Caroviva den 14/6. Detta är ingrepp som jag har funderar på att göra i flera år. Jag tog dock aldrig tag i det på grund av obehag inför att utlämna mig själv i en konsultation samt på grund av rädsla för dåliga resultat som inte är reversibla. Efter mycket sökning på nätet valde jag att kontakta Caroviva. Valet föll på dem på grund av uppfattning jag fick efter det info jag fann. Dels positiva recensioner kring Andreas Lindahls arbete samt att jag fann att han var kopplad till Uppsala universitet och således forskning . Detta gav mig känslan av att han är seriös i sitt utövande och inte enbart ute efter att tjäna så mycket som möjligt.

Jag var väldigt nervös inför konsultationen och bestämde mig i sista stund för att enbart be om konsultation för bröstvårtorna på grund av att jag inte ville visa mig för konsultation kring intimkirurgin men väl på plats kände jag mig otroligt trygg med Andreas Lindahl och valde då att berätta att jag även ville genomföra blygdläppsförminskning och klitorislyft. Han var förtroendeingivande, trygg och respektfull så jag valde att berättade för honom att jag tyckte hela processen var jobbig för mig. Han hanterade detta på ett föredömligt sätt och jag behövde inte exponera mig mer än nödvändigt för att vi skulle kunna gå igenom vad som skulle göras. Han var tydlig, noggrann och seriös i genomgången kring vad som var möjligt att genomföra. Han var noga med att förklara vad som var realistiskt att genomföra och för- och nackdelar. Han avrådde också från vissa ingrepp som han ansåg inte behövdes för mig, som kliniken hade kunnat tjäna pengar på om han bara hade följt med i vad jag sa. Tex kring att förminska även vårtgårdarna vilket han inte tyckte att jag behövde men beslutet var så klart mitt och då gick jag på hans bedömning. Detta gav ytterligare en känsla av seriositet och professionalism.

Jag valde efterbild betänketid att gå vidare och genomföra operation med två ingrepp samtidigt. Den 14 juni checkade jag in på kliniken och blev tilldelade jag ett eget rum. Jag fick ett varmt och personligt bemötande av personalen. Innan operationen kom Andreas in och stämde av. Därefter fick jag besök av Johan narkosläkaren. Väl inne i operationssalen blev jag lugnad av Andreas och Johan då jag var orolig inför narkosen. Jag kände mig lugnad och trygg precis innan jag somnade. När jag väl vaknade upp blev jag genast tryggad i att allt hade gått bra, narkosläkaren Johan, Andreas och Ewa som arbetar där kom in till mig och stämde av. Jag fick tid att återhämta mig och blev påpassad.

Jag har varit på ett första återbesök och allt såg bra ut.
Jag är hittills mycket nöjd med resultaten och hela processen. Under hela tiden har jag fått snabba svar på mina frågor och mejlen har besvarats nästan omedelbart.

Framförallt har jag fått ett så fint bemötande under hela denna process. Jag är så glad att jag har genomfört operationen och som jag länge önskat och att jag valde Caroviva.

2022, August 12 - 17:41
Deccibecci
Deccibecci's picture
Offline
Last seen: 1 year 10 months ago
Brons
Joined: 2022-08-12 17:33

Hej! Jag överväger också blygdläppsförminskning hos Caroviva och tänkte höra hur allt har gått nu efter din operationen? Hur var smärtan? Hur ser det ut nu? Är du nöjd?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons