Annons

Bröstförstoring Feb 2022 - Victoriakliniken [node:field_opstory_lakare_terapeut] - Solbeaver

Solbeaver's picture
Solbeaver

32 år, 160 cm, 56 kg
Bröstförstoring
Konsultation 7/8-20 Jörg Bohn Citadellkliniken
Konsultation 8/1-21 Hans Vintertun Art Clinic
Onlinekonsultation 5/1-2022 Marie Jaeger, Victoriakliniken
Utprovning implantat 31/1-22 Marie Jaeger, Victoriakliniken
Operation: 9/2-22 Marie Jaeger, Victoriakliniken
375 cc bakom muskeln
Strl före op: 75 A/B
Strl efter op: ??

Behandling: 
Kliniken: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 9 February, 2022

Eftersom jag har ca fyra timmars restid och jag skulle vara på plats på kliniken kl 07 åkte vi upp dagen innan. Vi (jag och maken) tog in på hotell som han stannade på medan jag var på kliniken. Dagen före var det dusch med descutan och sedan sova i rena lakan. Fasta från kl 00:00.

Dagen D! Upp tidigt för dusch nummer två med descutan och sen i rena kläder. Åkte till kliniken. Fick en sängplats och bytte om till klinikens kläder. Sen fick jag hänga i salen för uppvak. Ingen fick veta sin op-tid utan de kom bara och sa när det var dags. Fick träffa kirurgen innan som målade på mig och tog bilder. Fick blodtrycksfall där inne, men de sa att det är vanligt så hon fick måla klart när jag satt ner. Tillbaka på salen fick jag en dos mediciner; smärtstillande samt något mot illamående. De satte en infart som jag fick vätskeersättning genom. Narkosläkaren kom och pratade kort med mig. Sen började väntan… tabletterna gjorde mig dåsig så låg mest och slumrade. Fick ganska mycket värmevallningar av medicinen så täckte åkte av och på många gånger.

Till slut blev det min tur! Sist, men ca 14:50 fick jag gå in. Narkosen var glada och tog hand om mig. Kände mig trygg. Somnade snabbt och helt plötsligt låg jag på uppvaket igen. Fick lite juice och somnade om. Sen kom kirurgen och tittade till mig. Sköterskorna hjälpte mig på med bh och jag fick mer juice och macka. Sen ner på salen. Sköterskorna kollade till en regelbundet och gav mer smärtstillande vid behov. Kände ingen hunger så bad om något lättare att äta. Fick ett fruktfat som jag kunde pilla i mig en del av. Man är ganska groggy så låg mest och lyssnade på lugn musik. Fick be om mer smärtstillande två gånger på natten, men annars lugnt.

På morgonen blev det lite kort prat med kirurgen. Läsa igenom info och äta frukost. 8:30 hämtade min man mig och vi åkte hem. Bilresan var jobbig, men så skönt att komma hem. Har spenderat resten av dagen i soffan med mina små taxpojkar. Hoppas jag känner mig piggare imorgon. Försöker röra mig regelbundet hemma och framförallt röra armarna. Märker att jag får bättre och bättre rörelse i dem.

Det var allt jag hade nu. Ska försöka uppdatera här framöver. Vad vill ni veta?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons