Annons

Ansikte och Huvud


Hej
Jag planerar att göra ett Ansiktslyft och undrar om någon har erfarenhet av Tyge Tindholdt eller någon annan kirurg på akademikliniken i Malmö?

/KKatten75's picture
Katten75Hej!

Jag ska snart på konsultation på Hermelinen i Luleå hos Svein Arthur Jensen. Jag vill lyfta haklinjen. Det finns inte mycket att hitta på nätet om honom.. Är det någon som varit och opererat sig hos Svein Arthur Jensen och har några erfarenheter att återge?

Tacksam för all info :)

Mco's picture
McoSverige känns tryggt att opereras i på så sätt att jag känner till hur de arbetar och har för kvalitet på vården, narkosen, övervakningen, sterilitet och lagar osv, ett land med hög säkerhet inom operationer. Men hur är det utomlands, vilka länder kan man vara lika trygg med dessa saker eller mer trygg till och med?
Vart skulle man våga vända sig för att kika på möjligheter att operera sig utomlands?

Någon som opererat sig utomlands eller vill/ska operera sig utomlands?

Hur tar ni reda på informationen om det landets och klinikens säkerhet?Angelica321's picture
Angelica321Hej,

Undrade om det är någon som har erfarenhet av operation genomförd av Erik Neovius från Akademiskt Centrum?

Alt någon som har bra tips/erfarenhet med läkare som utfört buccal fat removal samt borttagning av fett i dom nedre ögonsäckarna?

Tack på förhand!91an's picture
91anHej!

Jag går i funderingarna att genomgå ett ögonbrynslyft på endast höger sida, då denna hänger ner märkbart mer än vänster sida, vilket även bidrar till att hud faller ner mer över det ögat. Ger ett väldigt trött utseende. Att tillägga är att jag har ganska kraftiga ögonbryn (man) så asymmetrin blir därför ännu mer tydlig.
Hej,

Finns det någon näskirurg i Sverige, Turkiet, Libanon, Iran eller var som helst i världen som erbjuder garanti innan man genomför näsoperation hos personen ?

Tex om man kommer överens på före och efter bilder om hur min näsa ska se ut efter operationen och sen gör kirurgen fel eller slutresultatet inte blir som vi kom överens om då vill man ha skriftlig garanti att kirurgen åtgärdar problemet gratis inom 1-3 år tex.

Även om något går fel som kirurgen orsakar under operation då ska han täcka skadan.Vivmojs's picture
Vivmojs


Övriga taggar: 


Ska på middag kvällen innan jag ska göra fillers i läpparna (zfill) och undrar om det är okej att man tar några glas vin kvällen innan? Kommer ska göra på eftermiddagen men det kommer inte hinna gå 24 timmar mellan. Vad kan hända? Hittar nästan bara om alkohol efter fillers.Nockie's picture
NockieJag har sett några trådar här på sidan som undrat om just Giovanni så jag tänkte dela med mig av min upplevelse.

Jag gjorde en näsplastik hos Giovanni för exakt 11 dagar sedan och har nu tagit bort gipset.
Jag fullkomligt ÄLSKAR resultatet. Han gjorde exakt allt han sa att han skulle göra om jag är verkligen nöjd.Aliceli's picture
AliceliHej, jag är en asiatisk kvinna som söker efter en klinik som specialiserar i ansiktsimplanta. Jag skulle vilja ha en mer västerländsk panna som "putta ut mer" (min egen panna är rak) speciellt runt ögonbrynsområdet som ger mina ögon en mer djupsittande vy.

jag letar efter en klinik som gör pannimplanta här in Sverige (eller EU).

Referens: http://www.eppleycustomfacialimplants.com/forehead-implants/

https://www.cadskills.be/sv/patient/concepts/ansiktsimplantatSlufsi82's picture
Slufsi82Hejsan,
Jag har tagit bort filler med Hyalase från misslyckade TT behandlingar under ögonen 3 ggr.
Tycker inte att det hände så mycket dom 2 första gångerna.
Nu tredje ggn så tänkte jag näää nu får det räcka så direkt efter att jag att fått Hyalase så gick jag hem och började massera rejält och trycka på det svullna området.
Och nu har äntligen allt försvunnit :) Thank god!
Men det jag undrar nu är...varför säger alltid behandlarna att man absolut inte får röra området där man fått Hyalase?Annons
Annons
Annons