Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2021, October 2 - 21:16
matrix10
matrix10's picture
Offline
Last seen: 2 years 6 months ago
Brons
Joined: 2019-10-30 10:49

Garanti näsoperation ?

Hej,

Finns det någon näskirurg i Sverige, Turkiet, Libanon, Iran eller var som helst i världen som erbjuder garanti innan man genomför näsoperation hos personen ?

Tex om man kommer överens på före och efter bilder om hur min näsa ska se ut efter operationen och sen gör kirurgen fel eller slutresultatet inte blir som vi kom överens om då vill man ha skriftlig garanti att kirurgen åtgärdar problemet gratis inom 1-3 år tex.

Även om något går fel som kirurgen orsakar under operation då ska han täcka skadan.

Jag är för övrigt helt frisk och inte har opererat näsan tidigare så det känns ganska skumt att jag ska betala så mycket pengar utan självklara garantier som jag nämnde ovan.

Känner ni till någon duktig kirurg som erbjuder skriftlig garanti innan man utför näs operation ?

Annons
2021, October 3 - 15:57
hanna22
hanna22's picture
Offline
Last seen: 5 months 3 weeks ago
Silver
Joined: 2019-09-25 18:05

Jag vill bara varna dig för att det kan bli konflikter även om kirurgen ger garanti. Speciellt vid en näsplastik är läkningen lite oförutsägbar, du kan t.ex. få broskbildning vilket inte är kirurgens fel. Vissa "fel" som kan uppstå behöver alltså inte bero på kirurgen, utan på hur din kropp läker. Även om det skulle vara väldigt uppenbart att det är kirurgen som orsakat "felet" så är det inte heller säkert att kirurgen tar på sig det. Det är väldigt lätt för kirurgen att skylla på annat, t.ex. på din kropps läkning, orimliga förväntningar eller att du har orsakat felet genom att inte följa rekommendationerna under läkningen.

24 år, 1 barn, 170 cm, 68 kg

Har genomfört bukplastik och bröstlyft efter stor viktnedgång. Planerar även att göra armplastik och bbl.

2021, October 3 - 17:33
Amygdala
Amygdala's picture
Offline
Last seen: 1 month 3 weeks ago
Silver
Joined: 2019-07-09 13:46

Instämmer med Hanna.

Akademikliniken har en trygghetsgaranti och skulle nog säga att de flesta seriösa kirurger i Sverige erbjuder att göra en omoperation om man inte är nöjd. Dock är det ju inte säkert man blir nöjd då heller så man får helt enkelt acceptera att det inte finns några garantier…

Detta var också anledningen till att jag väntade så länge innan jag gjorde slag i saken .. det finns en risk att man kastar ut pengar och att det i slutändan inte blir lyckat. Gör därför bara om du verkligen inte trivs med din näsa.

0 barn, 27år, 173cm, 59 kg.

Näsplastik, 2021 på Akademikliniken, Jonas röjdmark.

Korrigering av näsplastik 2022 Ak

Konsultation bbl
Nordiska kliniken, Mattias Elmér

Konsultation bbl
Nordiska kliniken, Said Saidian

Annons
Annons
Annons