Annons
131 posts / 0 new
Last post
#1 2012, February 23 - 10:16
anonym (not verified)
anonym's picture

Min pojkvän gör slut om jag opererar brösten...

igår efter jag hade varit på konsultation så visade jag han vad dom hade rekommenderat åt mig, men då var det som att helvetet bröt lös.. Så jag får välja med att göra en bröstförstoring som leder till att jag blir mer bekäm i mig själv eller inte göra någon och fortsätta vara obekäm i min kropp, för att få vara tillsammans med han. Är jag dum nu när jag faktiskt funderar på att göra slut, för det är väl meningen att han ska stötta mig? Och för det andra så ska jag inte göra någon mega förstoring utan bara lite så att jag får ett par fina tuttar. Så det är typ ingen som kommer och märka något direkt. Åh vet inte vad jag ska göra, kände bara att jag var tvungen och skriva av mig..

Annons
2012, February 23 - 10:22
via_dolorosa
via_dolorosa's picture
Offline
Last seen: 2 years 1 month ago
Silver
Joined: 2010-04-24 09:07

Utan tvekan skit i honom!!! Vad é det för något som kallar sig vara din pojkvän. Precis som du säger ska han stötta dig ju! Om han lägger ett sådant ultimatum på dig é han iget att ha i framtiden... Skulle han säga likadant om du fick bristningar efter att du fött barn!? Stackars dig som inte har en riktigt pojkvänn som stöttar dig i vått o tort... Lätt för mig att säga men jag hade inte gett mycket för honom...

Art clinic Göteborg
25/2-09 Kapsel, satt 2cm högreupp + smärta & missformning, delvis bakom
18/5-10 Smärta igen & muskelpåverkan, delvis bakom (rippling)
6/2-12 Korr till framför muskeln

Har haft:
Allergans anatomiska 320 & 420cc delvis bakom
Men

2012, February 23 - 10:26
pojkmorsan
pojkmorsan's picture
Offline
Last seen: 1 month 4 weeks ago
Silver
Joined: 2011-10-26 09:57

gör slut! vilken taskig "pojkvän" han borde va glad för din skull!

Ålder: 23
Längd: 174
Vikt: 62
BH storlek 70 b "tomma" urammade bröst..
Barn: 2
opererad 22/2 på GPC 325cc ´gelehallon helt bakom muskeln.
strl efter: 65F

2012, February 23 - 10:36
sofia_
sofia_'s picture
Offline
Last seen: 10 years 9 months ago
Silver
Joined: 2011-07-19 09:14

Har ni diskuterat det tidigare? Och vad grundar han sitt ultimatum på? För min sambo tycker ju att det är helt onödigt och har typ försökt övertyga mig om att det inte är nödvändigt och vill inte alls tänka på alla risker och komplikationer... Men det är väl för att han vill mitt bästa. Ibland kastar man ju ur sig saker av ren typ panik, så han kanske blir rädd? Jag tycker ni först ska prata ut om det och kan han inte samla sig då och liksom föra fram varför han ogillar idén är det ju en sak. Men jag tycker inte man ska vara superdrastisk i första taget utan för ett samtal om det och berätta varför du känner som du gör. För ärligt talat, om det första man tänker göra är att avsluta förhållandet utan att ens diskuterat saken för en sak som kanske bara slipped out i lite panik, då är man ju själv lika drastisk och ja, då kanske det är lika bra att vara singel.

20 år
0 barn
165 cm lång
57 kg
idag: 70A
Konsultation med Örjan Gribbe på Proforma 13/12-11, kom fram till 450 hp bakom muskeln
Operationsdatum bokad 26/4

Annons
2012, February 23 - 10:41
Mrs V
Mrs V's picture
Offline
Last seen: 6 years 2 months ago
Silver
Joined: 2010-11-23 17:29

Jag tror han är rädd för just det du säger, gör du en bröstförstoring blir du bekväm i din kropp.. och kanske är han så pass osäker att han tror att bara för du blir bekväm i din kropp kommer du inte vilja ha han sen.

Men det är absolut inte rätt att hans osäkerhet gör så att han inte kan stötta dig och gör att han inte vill du ska må bra i dig själv.

Och det spelar ingen roll hur stora du vill göra.. om du så ens vill bli nästa pamela andersson så är det inte okej som partner att ställa sådant ultimatum.

 

Hade min pojkvän sagt han gör slut med mig om jag gör en operation hade han åkt ut lika snabbt som om han hade sagt "gör en operation annars gör jag slut"

Logiken är lika dum... precis som det finns tjejer som blir påtrycka att operera sig bara för killen vill så är det lika fel att bli påtryckt att inte operera sig bara för killen inte vill. För det handlar om dig och din kropp. Han ska stötta dig och vilja ditt bästa men stötta dig i vad du än beslutar dig för.

 

Min kille tyckte inte jagens behövde en operation från början.. men han va med mig, stötta mig, hjälpte mig. Han gillar mina bröst nu efter även om han säger att för honom spelade det ingen roll.

Nu vill jag gör en operation till... gå över kanske i lite vad han tycker är "för stora" bröst för hans smak.. men han säger bara "om det är det som gör dig lycklig, så gör det"

Som han säger, han är inte med mig för mina bröst eller för något annat ytligt.. så enda han bryr sig om är att jag ska må bra och det han hoppas att mina val får mig att göra... tror han att det skulle bli ett missbruk hade han nog gått in på annat sätt.

 

Men som sagt va.. kan inte din kille stötta dig så har du nte alls fel som funderat på göra slut.. för han ska inte få styra över dig och ställa ultimatum angåeende din kropp.. passar det inte honom kan han lika gärna gå då anser jag..

Längd: 163cm
Vikt: 49kg
Bhstorlek innan op. 65F, 500cc egen bröstvävnad

Operation 26 januari 2011.
Citadellkliniken hos Ron Van Raath
Framför muskeln - Perthese High Profile textuerad, 400cc.

Bhstorlek efter op: 65H/I

------

22 juli 2011:

2012, February 23 - 10:43
citron
citron's picture
Offline
Last seen: 5 years 7 months ago
Silver
Joined: 2012-02-13 10:48

 

Min förra pojkvän sa till mig att han aldrig mer skulle ta på mig om jag gjorde detta och jag fann mig i det, men det var han inte värd.. Stanna inte hos en sådan människa som inte kan förstå hur du känner, detta kommer vissa sig negativt i flera situationer i livet.

 

Du ska må bra, det är det som är det viktigaste. :)

0 barn, 20år, 154 cm, 48 kg
Strl före op:70B/75A
Nu: ?
Konsultation 9/2 Tuve Mårtensson, Citadellkliniken
Op 26/3 Tuve Mårtensson, Citadellkliniken
275 cc mx bakom bröstmuskeln

2012, February 23 - 11:00
GoldenHeart
GoldenHeart's picture
Offline
Last seen: 3 years 3 months ago
Silver
Joined: 2010-06-06 20:09

Mrs V; Du tog orden ur min mun. Jättebra skrivet!! :)

nyabröst; Jag säger precis om Mrs V - kan han inte stötta dig genom detta som är din önskan, så är han inte värd dig. Ett "riktigt" förhållande ska inte funka sådär.

Tjej 34år, 158cm & 48kg
Innan op, BH-storlek: 70A, Bröstbredd: 11,8cm

2011-02 (Jörg Bohn, Citadellkliniken Landskrona) Perthese 440cc HP, Bakom muskeln med snitt i armhålorna

2012-02-09 Korrigering av DB; höjning av bröstveck och byte av implantat (Jörg Bohn, Citadellkliniken Landskrona), Mentor 590cc UHP, Bakom muskeln med snitt i bröstvecken

2019-10-14 (Jörg Bohn, Citadellkliniken Landskrona) Uttag av bröstimplantat och kapsel

Annons
2012, February 23 - 11:10
Sjörövare
Sjörövare's picture
Offline
Last seen: 4 years 5 months ago
Silver
Joined: 2010-08-22 18:56

När man läser detta så tror man först det är ett skämt, för att sedan förstå att din pojkvän är en jävligt dålig sådan. 

Du är inte så gammal, antar att din kille inte heller är det. 
För att försvara honom (vilket jag egentligen inte vill) så är han kanske inte så mogen. Mogna män förstår oftast varför, och stöttar oss igenom det. Medans omogna bara tänker på sig själva. 
Sen att man kan vara orolig och rädd att ens flickvän ska få komplikationer, helt okej, men man hotar INTE med att göra slut. 

Du ska inte lyssna på honom, det är din kropp och ditt liv! Och du, stå på dig! <3

 

31 år

161 cm / 48 kg.

Mått:

84 cm över brösten
67 cm under brösten
64 cm midja
81 cm höfter

Op 1: 5/3 -10 Plastikkirurgi Hässleholm
PIP Hög profil 270cc Runda. Bh 65E.

Op 2: 17/2 -12

2012, February 23 - 11:19
nyabröst (not verified)
anonym's picture

via_dolorosa wrote:

Utan tvekan skit i honom!!! Vad é det för något som kallar sig vara din pojkvän. Precis som du säger ska han stötta dig ju! Om han lägger ett sådant ultimatum på dig é han iget att ha i framtiden... Skulle han säga likadant om du fick bristningar efter att du fött barn!? Stackars dig som inte har en riktigt pojkvänn som stöttar dig i vått o tort..

Jadu jag vet faktiskt inte.. Ne du har nog rätt. Men han säget att han inte tänder på stora bröst, men det är ju en lögn för 2 helger sedan när vi hade hemma fest så fösvann min så kallade "pojkvän" och även en kompis pojkvän och även en utav min så kallade "kompis" och då gick vi och letade efter dom och då såg vi sovrumsdörren var stängd, men min kompisa J knackade innan hon öppnade dörren 8och det skulle hon inte ha gjort) men iaf då vi öppnat dörren så möts vi utav att min kompis står med öppen skjorta men hon stänger den fort och säger "vf utmanar ni mig till det där?" medans killarna står mot henne. Vi stänger dörren  och går ut för att vi är så chockade sen när vi går in igen så har dom flyttat sig närmare sängen och hon står nu bara i bh, och jag ställer mig framför min så kallade pojkvän så han inte ser min "kompis" som står i bh längre. och vad tror du han gör då? jo han flyttar sig så han kan fortsätta se och ignorerar mig. Och dagen efter skyllde han på att han var full och hon hade ju större tuttatr än jag och alcoholen gjorde att han inte kunde slita blicken ifrån hon.. Så det jag är tsm med är en jävla mansgris! och håller med om att han ska stötta mig och jag skulle ha lämnat honom redan den helgen....

2012, February 23 - 11:23
nyabröst (not verified)
anonym's picture

Mrs V wrote:

Jag tror han är rädd för just det du säger, gör du en bröstförstoring blir du bekväm i din kropp.. och kanske är han så pass osäker att han tror att bara för du blir bekväm i din kropp kommer du inte vilja ha han sen.

Men det är absolut inte rätt att hans osäkerhet gör så att han inte kan stötta dig och gör att han inte vill du ska må bra i dig själv.

Och det spelar ingen roll hur stora du vill göra.. om du så ens vill bli nästa pamela andersson så är det inte okej som partner att ställa sådant ultimatum.

 

Hade min pojkvän sagt han gör slut med mig om jag gör en operation hade han åkt ut lika snabbt som om han hade sagt "gör en operation annars gör jag slut"

Logiken är lika dum... precis som det finns tjejer som blir påtrycka att operera sig bara för killen vill så är det lika fel att bli påtryckt att inte operera sig bara för killen inte vill. För det handlar om dig och din kropp. Han ska stötta dig och vilja ditt bästa men stötta dig i vad du än beslutar dig för.

 

Min kille tyckte inte jagens behövde en operation från början.. men han va med mig, stötta mig, hjälpte mig. Han gillar mina bröst nu efter även om han säger att för honom spelade det ingen roll.

Nu vill jag gör en operation till... gå över kanske i lite vad han tycker är "för stora" bröst för hans smak.. men han säger bara "om det är det som gör dig lycklig, så gör det"

Som han säger, han är inte med mig för mina bröst eller för något annat ytligt.. så enda han bryr sig om är att jag ska må bra och det han hoppas att mina val får mig att göra... tror han att det skulle bli ett missbruk hade han nog gått in på annat sätt.

 

Men som sagt va.. kan inte din kille stötta dig så har du nte alls fel som funderat på göra slut.. för han ska inte få styra över dig och ställa ultimatum angåeende din kropp.. passar det inte honom kan han lika gärna gå då anser jag..

Du låter så klok och allt du säger är ju rätt. Låter som att du har hittat en toppen kille! :) Finns inte så många av dom så håll hårt i honom!

Annons
2012, February 23 - 11:27
nyabröst (not verified)
anonym's picture

citron wrote:

 

Min förra pojkvän sa till mig att han aldrig mer skulle ta på mig om jag gjorde detta och jag fann mig i det, men det var han inte värd.. Stanna inte hos en sådan människa som inte kan förstå hur du känner, detta kommer vissa sig negativt i flera situationer i livet.

Du ska må bra, det är det som är det viktigaste. :)

Verkar finnas många killar som är osäkra på sig själv så att dom inte vill att sin tjej ska må bra och trivas i sig själv, för dom tror att då hittar dom någon ny. Men så är det ju inte utan man gör det ju bara för att man ska trivas bättre med sig själv och har inte med något annat och göra. Förstår iinte hur killar tänker ibland.

Annons
Annons
Annons