Annons
21 posts / 0 new
Last post
#1 2016, January 9 - 16:32
Nieve
Nieve's picture
Offline
Last seen: 2 months 1 week ago
Silver
Joined: 2014-11-13 18:04

Ryktet om Peter Cosmo stämmer inte!

Jag har nyligen varit på min första konsultation hos Peter Cosmo på Citadellkliniken. Anledningen till varför jag valde att besöka honom var givetvis för att många har varit oerhört nöjda med hans bröst. Det enda jag oroade mig för var hans mottagande och attityd. Så många timmar man spenderat här så har man snappat upp att han inte är särskilt trevlig utan väldigt arrogant.

MEN... Peter var en otroligt vänlig, tålmodig och skämtsam person. Han lyssnade uppmärksamt på mig och svarade genomgående på alla frågor jag hade. Skrattade även flera gånger under konsultationen och jag gick därifrån med ett stort leende. Alla rykten om honom var felaktiga. Jag känner mig så trygg i hans händer och han är verkligen ett självklart val för mig.

Så... Till alla tjejer som känner sig osäker på honom. Låt dig inte luras av allt som skrivs här. Jag kan varmt rekommendera honom.

Ser fram emot min operation nu! :)

Ålder: 23 år, Längd: 172cm, Vikt: 54kg
Intresserad av: Bröstförstoring
Har nu: 75A (ca 150cc egen vävnad)
Konsultation: Peter Cosmo (Citadellkliniken) 2016-01-09
Konsultation: Patrik Höjer (Laser & Estetik) 2016-01-16
Operation: Peter Cosmo (Citadellkliniken) 2016-02-09 400cc Motiva Round Full (high profile)

Annons
2016, January 9 - 16:37
bish
bish's picture
Offline
Last seen: 1 year 9 months ago
Brons
Joined: 2015-11-08 14:24

väldigt skönt att höra att det gick bra! planerar och gå på konsultation hos honom om några månader så får hoppas på att det går lika bra för mig! :) 

2016, January 9 - 17:19
MissMc
MissMc's picture
Offline
Last seen: 1 year 3 months ago
Silver
Joined: 2013-10-18 00:01

Skönt att han enbart är trevlig ibland också. Mitt besök idag slutade nästan i tårar. Vissa saker säger man helt enkelt bara inte. Sedan att han ändå kan vara trevlig, men ja.. raderade precis min novell då jag är allt för rädd att han ska kunna läta den. Men önskar dig all lycka :)

Bh-strl före op: 65A
Bh-strl efter op: Perthese 380cc HP 65E/F, Perthese 580cc UHP samt Motiva 650cc Corsé 65G/H, Mentor Xtra 650cc High 65I

Påbörjade min bröstresa 2014 på Citadellkliniken
Genomgick där 1 bröstop. + 2st korr. och implantatbyte pga muskelpåverkan med smärta, DB m.m men blev aldrig bra.

2017 valde jag att byta klinik och kirurg till Patrik Höijer på Nordiska kliniken, vilket jag önskar att jag gjort direkt.
Gjorde fettransplant från lår till bröst 2017 för att täcka db. vilket blev lite bättre men 2019 valde jag att genomgå helt ny bröstop. hos Patrik.
2020, korr. av släppt ficka samt BBL med fett från höfter/nedre rygg, samma klinik och kirurg.
2021, korr. av samma ficka samt fettsugning mage

2016, January 9 - 17:26
Disneyprinsessan
Disneyprinsessan's picture
Offline
Last seen: 8 years 2 months ago
Brons
Joined: 2016-01-04 12:01

Jag har en vän som opererat sig hos honom och hon rekomenderar också honom. Jag bor tyvärr mot Sthlm så det blir en lång resa men jag tror att den kan vara värt det.

1 barn, 27 år, 164 cm, 62 kg
Stl före op : 70-75C, osymetriska och det är mest hud, ingen fyllnad..
Har ej varit på konsultation ännu

Annons
2016, January 9 - 19:31
Isabella88 (not verified)
Isabella88's picture

Nieve wrote:
Jag har nyligen varit på min första konsultation hos Peter Cosmo på Citadellkliniken. Anledningen till varför jag valde att besöka honom var givetvis för att många har varit oerhört nöjda med hans bröst. Det enda jag oroade mig för var hans mottagande och attityd. Så många timmar man spenderat här så har man snappat upp att han inte är särskilt trevlig utan väldigt arrogant. MEN... Peter var en otroligt vänlig, tålmodig och skämtsam person. Han lyssnade uppmärksamt på mig och svarade genomgående på alla frågor jag hade. Skrattade även flera gånger under konsultationen och jag gick därifrån med ett stort leende. Alla rykten om honom var felaktiga. Jag känner mig så trygg i hans händer och han är verkligen ett självklart val för mig. Så... Till alla tjejer som känner sig osäker på honom. Låt dig inte luras av allt som skrivs här. Jag kan varmt rekommendera honom. Ser fram emot min operation nu! :)

 

Fast återigen, du kan inte avfärda andra människors upplevelser och deras erfarenheter av Peter enbart baserat på DIN egna erfarenhet av honom. Bara för att du inte upplevde honom som arrogant och som trevlig betyder inte att alla människor har upplevt det så eller att de inte har haft svårigheter med honom i både bemötande och som kirurg. Jag har varit medlem här sen 2012 och har läst mycket om Peter. Han verkar vara en fenomenal kirurg men jag skulle verkligen inte vilja drabbas av komplikationer och ha honom som kirurg.. inte för att han verkar vara dålig, tvärtom för att han verkar vara tvär och svår att ha och göra med och har lite av den attityden att han minsann vet bäst och det är inte så jävla kul när man får komplikationer och vill kunna diskutera med sin kirurg. Peter har också lovat flera tjejer framflytt, bland annat anvädaren casiopeia, men ändå så har de vaknat upp efter korr och haft kvar sin bakomplacering trots att de kommit överens om en framflytt. 

 

Givetvis får du och andra ha er uppfattning om Peter och det är ju lite så det ser ut i livet att man uppfattar folk olika och får olika bemötande.. men det känns ju rätt naivt och dumt att göra en tråd med "Ryktena om Peter stämmer inte" bara för att du själv inte upplevt det som andra pratar om och har upplevt.. lite som att du förnekar och tar ifrån andra människor rätten till deras egna upplevelser och erfarenheter ;) Sen brukar det tyvärr vara så att det inte är förrän man drabbas av komplikationer som man får se vad kirurgen/kliniken går för.

 

2016, January 10 - 18:23
vivaloca
vivaloca's picture
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Silver
Joined: 2015-01-18 22:41

Hur kan du säga "ryktena stämmer inte"? Tror du att folk här suttit o skrivit lögner? Jag ser ingen anledning till att man skulle hitta på saker som inte stämmer om en kirurg. Vi är ju alla olika människor och uppfattar andra på olika sätt. Finns ju såklart många som är nöjda med Cosmo, och det är ju jättebra att du också är det. Sättet du skriver på att man inte ska "låta sig luras av vad andra skriver här" får det ju det dock att framstå som att du förminskar deras upplevelser? Jag har läst om tjejer som verkligen blivit dåligt bemötta av honom och fått tjata o bråka sig till korr när det var en komplikation som definitivt borde korras. DÅ tycker jag det är fel att säga att detta bara är rykten

26 år, 179 cm, 90 kg
Har pectus carinatum (utbuktande bröstkorg)

Operation 3/12-2015 Patrik Höijer
Allergan soft touch texturerade vänster: extra high 700 gram höger: high 605 gram
Fick ett veck på ena bröstet, korrigerades med fettransplantation från insida lår

Intresserad av: fillers, botox, näsplastik, fettsugning av haka, tandblekning, BBL

2016, January 10 - 19:21
Nieve
Nieve's picture
Offline
Last seen: 2 months 1 week ago
Silver
Joined: 2014-11-13 18:04

Jag kanske var lite klumpig i mina formuleringar i mitt första inlägg. Jag menade såklart inte att de tjejer som påstått att Peter är otrevlig har ljugit. De har säkerligen haft orsak till detta uttalande. Jag menar inte att förminska deras åsikter. Utan mitt inlägg var snarare att lyfta fram att Peter faktiskt kan vara väldigt trevlig i sitt bemötande. Att det kanske är lite orättvist hur han framstås här. MEN... Detta är såklart min egen upplevelse och flera kanske inte alls gillade honom. Vi är ju alla olika. :) 

 

Meningen med mitt inlägg var främst riktat för de tjejer som velar mellan olika kliniker/kirurger och kanske oroar sig för hur de blir bemött av Peter. De kanske rentav inte väljer att träffa honom pga detta. Innan jag hade träffat honom, så hade jag byggt upp en förutfattad mening att han är väldigt arrogant mot alla. Men så var ju inte fallet, för mig. 

Ålder: 23 år, Längd: 172cm, Vikt: 54kg
Intresserad av: Bröstförstoring
Har nu: 75A (ca 150cc egen vävnad)
Konsultation: Peter Cosmo (Citadellkliniken) 2016-01-09
Konsultation: Patrik Höjer (Laser & Estetik) 2016-01-16
Operation: Peter Cosmo (Citadellkliniken) 2016-02-09 400cc Motiva Round Full (high profile)

Annons
2016, January 10 - 19:27
litenkanin
litenkanin's picture
Offline
Last seen: 7 years 10 months ago
Silver
Joined: 2015-11-19 19:46

Jag hade också läst innan om hans lite.. vad ska man säga.. attityd och när vi kom dit, jag min man och vår 3 årige son sa han direkt på långt håll att mannen och barnet får vänta i väntrummet, de passar inte in just nu.

Jaha tänkte jag.. hej på dej också.. :/

Hela konsultationen gick väldigt fort, jag kände mej helt plötsligt velig hur jag ville ha det. Men hans attityd var ändå till der bättre, rak och ärlig och ingav fötroende och respekt.

1 barn, 31 år, 170 cm, 65 kg.
Strl före op: 80D
Strl efter op: ?
Konsultation 20/11-15 Peter Cosmo Citadellkliniken, Landskrona.
Bokad operation: 14/1-16.
Egen vävnad idag: 425cc och 500cc.
Bröstlyft, korr hö bröst, implantat Mentor high profil

2016, October 3 - 00:53
Waterend
Waterend's picture
Offline
Last seen: 3 years 5 months ago
Silver
Joined: 2016-09-28 01:44

Ser att denna tråd inte är jätte ny, men skulle ändå vilja tillägga min erfarenhet efter jag var hos peter.
Jag åkte på kosultation hos peter och först kändes det bra då jag läst mycket positivt om honom. Jag tyckte att peter var väldigt strikt med vad han tyckte skulle passa och det tar jag som positivt då han kan sitt yrke, jag kan ju faktiskt inget alls om detta. Men dock märkte jag att han var svår att skämta med, han ville gärna att allt skulle vara på allvar men sen märkte man ändå att han försökte ibland mjukna. Men jag tror att peter är en sån här person och för vissa så passar det bra och för vissa så funkar inte en sån person, det har ju med personkemin att göra.
Dock sa min sambo efteråt att han la märke till saker efteråt som var oprofesionellt, när han ropade in mig kom han direkt från toan (jag satt med ryggen mot) men min sambo såg han knäppa byxorna precis när han ropade på mig. Sen hade han inga strumpor i skorna (vet inte om det har något med baktierier, hygien att göra) detta dock skrattade jag mer mot när min sambo berättade om. Men att han kom direkt från toan och knäppte byxorna när han ropade mitt namn och sen snabbt försvann in i rummet håller jag med om att det var oprofessionellt av honom.
Men jag kände mig ändå nöjd med cosmo, tills lite nu när jag läst att han är svår vid korr.
Bästa är nog att gå på konsultation hos flera.

1 barn, 63kg, 170cm lång

Konsultation hos Karl Bremer, Art clinik Jönköping
Planerat 425cc bakom bröstmuskeln, via bröstvecket

2016, October 6 - 00:30
Redlipstick
Redlipstick's picture
Offline
Last seen: 6 years 6 months ago
Silver
Joined: 2015-10-23 14:28

Rekommenderar verkligen inte att gå till honom.. han är hemsk. Har opats 3 ggr nu och är fortfarande riktigt missnöjd. Han har alldeles för mycket luft, och jag har fått påminna honom precis innan jag ska gå in och sövas, att han hade glömt att vi skulle korrigera min Vårgård samt ta bort vävnad från ena bröstet. Hade jag inte reagerat eller sagt något hade han alltså glömt att korrigera detta. Man blir mörkrädd!! Han ser sig själv som världens mest viktiga person. Usch, kommer aldrig låta den människan röra vid min kropp igen!

Vill även tillägga att jag har ett antal vänner som
Varit på konsultation hos honom och han har tryckt ner dem så fruktansvärt mycket så att de stortjutee framför honom, och det han gör är att flina åt dem. Proffesionellt va?

20 år, 169 cm, 72 kg
Strl före op: 75B
Strl efter op nr 1: 75F
Strl efter op nr 2: 75G
Konsultation 23/2-15 Peter Cosmo, Citadellkliniken Malmö
Op 25/2-15 Peter Cosmo, Citadellkliniken Landskrona
530 cc hp mentor delvis bakom muskeln
Op korr 26/10-15. Peter Cosmo, Citadellkliniken Landskrona. Byte av implantat samt bröstlyft. 725 cc Motiva.
Op korr 7/9-16 Peter Cosmo, Citadellkliniken Landskrona.
Fortfarande missnöjd.
Op implantatbyte och nytt lyft 25/4-17 Tuve Mårtensson, Citadellkliniken

Annons
2017, January 25 - 23:34
bojard71
bojard71's picture
Offline
Last seen: 2 months 2 weeks ago
Silver
Joined: 2012-12-22 15:47

Han var jättetrevlig o tillmötesgående vid min konsultation också. Men d var endast den ggr.
Skulle aldrig gå till honom igen. Fruktansvärt arrogant.

Inga barn, 41år, 167cm, 57kg
Strl före op:75B
Strl efter op:75E
Konsultation 12/9 Peter Cosmo Citadell
Op 18/12 Peter Cosmo
345 cc MP+

Annons
Annons
Annons