Annons
1 post / 0 new
#1 2022, December 6 - 09:01
Boss
Boss's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 months ago
Brons
Joined: 2017-04-22 14:39

Bröstförstoring hjälp

Hejsan
Så jag är lite förvirrad och behöver era kloka tankar. Jag har varit på konsultation hos Patrik, Said och Daniel S. Patrik går bort för mig men de övriga är kvar.
2 barn och tomma på överpool som jag vill återställa. För lite fett för att kunna fylla ut så utan implantat. 172cm lång och 60kg (75cm omkrets för bh-n)

Nordiska Said; 450cc round full motiva och minilyft (dvs via bröstvårtorna) 68tusen

Plastikkirurgen Daniel; 325cc mentor moderate plus extra och lyfta via bröstvårtor
86 tusen

Vad för skillnad mellan implantatet är det (förutom cc)?

Men jag får inte ihop vad som skiljer klinikerna åt. Jag siktar på att inte ha komplikationer och behöva korrigera- MEN om det behöver åtgärdas problem så är det här jag har svårt att se vilken som är bäst. Det är just detta som mest skrämmer mig- att lämnas i sticket om det skiter sig
Priset är stor skillnad på men garantier? Enligt Daniel så kommer jag få hjälp med komplikationer på återbesöket. Det står dock dåligt om det i papperna och på hemsidan. Nordiska står det mycket bättre men det är mer regel än undantag att läsa om alla som INTE får hjälp trots försäkring som köps.
Jag tänker inte om det blir mindre bröst än vad jag har tänkt mig utan om det är osymmetriskt, BO, DB, rippling, muskelpåverkan osv

Jag är ute efter ett naturligt resultat och har två bilder som visar vad jag tycker är snygga bröst för mig och jag skulle vilja ha (som jag visat även på konsultation)

Så hjälper ni mig med förklaring, erfarenheter och även vad jag skulle kunna mejla om och fråga? Även om ni har några erfarenhet av när det inte har gått bra och hur det har hanterats.

2 barn, 37år, 172cm, 58 kg

Bröstförstoring och lyft planerat att göra när jag har tillräckligt med information om rätt klinik och läkare
Konsultation på Nordiska Kliniken- ej nöjd
Strl före op:75B
Strl efter op:

Annons