Annons

Charles Randquist


Ni som opererat brösten eller varit på konsultation hos Charles, vad är er erfarenhet av han som person, resultatet, hur mycket ni betalade ni osv.Mer information: 

Hade tubulära/tuberösa bröst och har i över 10 års tid velat göra ett ingrepp pga väldigt fula bröst. Hade ingen underpol. Jag var på konsultation på 3 olika kliniker (Victoriakliniken, Proforma samt Aleris) i Stockholm.
Med tanke på att jag hade tubulära/tuberösa bröst så fick jag höra (av alla kirurger) att min operation skulle vara tekniskt lite svårare. På Proforma och Aleris kunde de inte heller indikera hur mina bröst skulle se ut (exempelvis att de inte skulle peka neråt, sitta för lång ner etc). Fick även höra att jag utöver förstoring borde/behöver göra ett lyft för bra resultat då jag har tubulära/tuberösa bröst och lite häng. Jag har hela tiden varit inställd på en bröstförstoring och inget lyft. Ville verkligen inte göra ett lyft. Kände mig väldigt osäker med den feedback jag fick av kirurgerna på Proforma och Aleris.

När jag väl träffade Dr Randqvist var det för mig givet att Victoriakliniken och Dr Randqvist var det rätta valet om jag bestämmer mig för att göra ett ingrepp. Han var väldigt rak, tydlig och gav bra vägledning. Han försäkrade mig om att han kunde ge mig fina bröst även utan lyft och att bröstvårtorna inte skulle peka neråt etc. Ca 1,5 v efter konsultation hos Dr Randqvist bestämde jag mig för att boka tid för operation. Jag var trots detta extremt orolig och nervös, vilket är naturligt. Samtliga personer som jag kom i kontakt med på Viktoriakliniken var så otroligt professionella, omhändertagande och vänliga både före och efter operation. Efter operationen får man stanna på kliniken en natt vilket kändes tryggt och borde enligt min åsikt ingå på samtliga kliniker. Otroligt bra känsla, bra vård och miljö (känns snarare som ett spa).

Nu har det gått 3 månader och jag har så galet nöjd med mina bröst. De är superfina! Gjorde alltså enbart förstoring och inget lyft.
375 cc droppform/anatomiska bakom bröstmuskel.
Ytterligare info: Innan OP var jag ganska vältränad och hade mycket bröstmuskel. Tränade ca 5-6 ggr per vecka. Nu när det har gått 3 månader så kommer jag att börja träna som jag gjorde innan OP.Hej!

Jag opererades för 4 veckor sedan och använder nu en sport-bh. Är det dåligt? Måste jag ha den bh'n jag fick på kliniken i 6 veckor? När började ni använda andra bh:ar än den man får på kliniken? Jag gick in under bröstet, implantat under bröstmuskeln. Vaknar även upp på sidan ibland trots att jag blev rekommenderad att sova på rygg de första månaderna, men jag har inte alls ont när jag ligger på sidan. Borde jag vara orolig för att implantat ska vridas(har anatomiska) eller att det kommer bli fult?

Tack så mycket!
Undrar om någon har erfarenhet av att göra relativt små bröst och dessutom så naturliga som möjligt. När jag kollar runt på bilder verkar Victoriakliniken ha de snyggaste resultaten för en naturlig look. Är lrädd att få för stora bröst. Dessutom orolig att överkanten ska synas a la Victoria Beckham om ni sett hennes boobs :)
Ristestet visar att 200-225 är max på mig, men ver ju inte hur den mängden ser ut efter op. Vilka val ska man göra med medium/high profile etc för att få så naturliga som möjligt. T o m lite häng skulle jag inte ha nått emot ;)Annons
Annons

POF-feedback