Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2011, January 13 - 12:51
anonym (not verified)
anonym's picture

Svullen och hård mage efter jeans : (((

Igår var det 7 veckor sen jag gjorde min stora buk med navelflytt och har använt jeans dom sista två dagarna samtidigt som jag kastat operations gördeln och nu sitter jag här svullen som en ballong och med en mage hård som sten! Inte alls skoj. Var dessutom på en akut koll på UMAS i måndags där dom sa åt mig att sluta med att tejpa då det blir som små veck när jag drar åt gördeln och småsår, så jaghar slutat tejpa nu också men det gör mig inget förutom att huden torkar ut otroligt fort. E det fler med samma problem?

Tacksam för alla svar!

Annons
2011, January 13 - 13:11
Nunu (not verified)
anonym's picture

Va??? Har du haft gördelen på i 7 veckor??

Jag skulle av med dem efter 4 veckor, da mine mage muskler annars ville blive for "slappe".

Jag har en fråga, i sista vecka da jag skulle byte tejp, var der litt av mit "kött, 0,5-1mm" utt av såret, lyder konstigt, och det gjörde ont når man rörte ved det, hmmm, hvad kann det väre?

Håpas at du mår bätre :)

2011, January 13 - 15:08
Maggan87 (not verified)
anonym's picture

Hej jag skulle ha min gördel dygnet runt i 4 veckor och sen baar dagtid i 4 veckor. Men jag missuppfattade och hade den dygnet runt i 6 veckor men jag hade serom efter op och fick tömmas. Jag hade också problem med min tejpning men jag pratade med en sköterska där jag opereraades och hon sa att jag kunde sluta tejpa. Men jag tycker du ska kontakta din läkare för att vara på den säkra sidan.

MVH

Annons
Annons
Annons