Annons

Bukplastik - full - stor sep 2014 - Art Clinic Göteborg - Mölndal * - Diiiv

Diiiv's picture
Diiiv

2 barn, 39 år, 169cm, 58 kg
Konsultation 24/5 Carolina borren, Art Clinic Göteborg
Oo 15/9 Carolina Boren, Art Clinic Göteborg
Full bukplastik ihopsydda magmuskler(7cm),440g

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 15 September, 2014

Kl 07:00 hade jag fått min tid att infinna mig på kliniken. Möttes av en sjuksyster som tog mig direkt till ett omklädningsrum där jag tilldelades en morgonrock och strumpor. Fick även låsa in mina saker förutom min mobil. Fick lägga mig i en uppvärmd sjukhussäng för att invänta Carolina min kirurg som skulle rita och fotografera mig. Därefter tillbaka till varma sängen där narkossköterskan kom förbi och ställde rutinmässiga frågor. Sjuksyster kommer med lite piller som gör en lite dåsig. Narkosläkaren hämtar mig och tillsammans går vi in på operationssalen. Lägger mig på bordet får en varm bubblig filt över mig, narkosläkaren förklarar under tiden vad han ska göra. Slutligen får jag andningsmasken och sen var det godnatt!
Vaknar 1 1/2 timme senare vid uppvaket....operationen hade gått bra och snabbare än de beräknat. Hade inte ont bara lite groggy. Hörde bakom skynket hur några till vaknade till och beklagade sig över sin smärta som låg på typ 8....oj vad hade de gjort för operation. Fick äta en efterlängtad frukost, därefter fick jag hjälp och gå på toa. Kände mig faktiskt oförskämt bra, kan varit all smärtstillande man fått. Efter någon timme rullas jag in till mitt rum...fantastisk utsikt och bekväma sängar som du kan justera hur du ville. Bunkrat upp med tidningar, och slökollade på tv...vankade några gånger på toa utan problem...läskigt m dränet som skulle hänga med. Timmarna gick superfort..åt örtinbakad torskrygg...sååå gott..sen kom kvällspersonalen och presenterade sig, delade ut korsetten som jag ska få på mig innan jag åker hem. En dos av smärtstillande innan läggdags fick mig att sova helt ok. Morgonen vaknade jag, gick på toaletten, ostkroksgång. Åt härlig frukost innan sköterska kom och hjälpte mig bli av med mitt drän. Då fick jag se min mage för första gången...helt overkligt. Tummen upp!!!! Ok av min kirurg med...sen på med korsett och kläder för att upphämtad av min man. Är så nöjd med min upplevelse på Art Clinic.

2015, February 23 - 22:00
Britney
Britney's picture
Offline
Last seen: 8 years 3 months ago
Silver
Joined: 2015-02-22 19:27

Vad kul att du delar med dig av din upplevelse.Hur kändes allt med dr Carolina Borén? 

Funderar själv på Art Clinic just nu och kollar in de olika kirurgerna där.

På bilderna ser det supersnyggt och verkligen naturligt ut! Och bara efter sju veckor! 

Hur mår du nu när det har gått lite mer tid? Och hur ser det ut? 

2015, February 24 - 17:33
Diiiv
Diiiv's picture
Offline
Last seen: 6 years 11 months ago
Silver
Joined: 2014-09-23 10:08

Hej!
Jag är så nöjd med mitt val av henne!
Hon är superduktig på att göra navlar, det var min stora fasa att få en navel som ser hemsk ut och man ändå inte kan visa sig i bikini. Men hon sa att det är det viktiga att göra en naturlig navel där ärret göms inne i naveln. Har ju sett bilder på skräck navlar när man googlat... Hujja!!
Sen detta med eftervård, eftersom jag råkade ut för komplikationer, så var jag dit 2 ggr i veckan, supergo tjej som hette Frida tog hand om mig och stöttade, och Carolina nådde jag på telefon med mms/sms... Och fick svar så fort hon fick tid..
Så trygg har jag känt mig hela tiden med Art Clinic!
Lycka till:)

2016, February 8 - 21:54
milen
milen's picture
Offline
Last seen: 4 months 5 days ago
Silver
Joined: 2016-01-23 14:46

Mycket fint resultat. Grattis! Längtar efter att jag själv gör bukplastik

Annons
2016, February 17 - 20:30
Vaken
Vaken's picture
Offline
Last seen: 7 years 3 months ago
Silver
Joined: 2016-01-18 16:23

så stort TACK för denna berättelse !! Ska också ha Carolina men blev lite rädd när jag inte sett hennes namn någonstans. Detta stämmer helt med min positiva bild av henne från konsultationerna. Gör detta främst pga bristningar o diastas..o känner ibland att det är att ta i..men vill så gärna få en bättre kontakt med HELA min mage..trött på den där bulan/huden som jag inte har ngn känsel i knappt. Hoppas du fortfarande är nöjd. Undrar vad det var för komplikationer du fick ? KRAM

 

Annons
Annons
Annons