Annons

Bröstförstoring okt 2014 - Proforma Clinic - Stockholm * - Linnsus

Linnsus's picture
Linnsus

22 år , 167cm, 59kg.
Strl före OP: 75B
Strl efter OP: 75G
Konsultation proforma clinic Said Saidian 7/10-14
OP proforma clinic Said Saidian 20/10-14
495cc HP bakom muskeln.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 20 October, 2014

Hade min operation den 20 oktober på Proforma Clinic med Said Saidian.

Jag kom till kliniken klockan 07,30 och blev då följd till mitt rum, jag delade rum med en supertrevlig tjej! Jag fick lit formulär att fylla i och en morgonrock och ett par tofflor att bytaom till innan operationen. Det visade ig kort efter att jag var den första som skulle opereras och det blev lite brådis. Said kom in och ritade upp över mina bröst och pratade med mig om ingreppet samt frågade om jag var nöjd med 495 cc fortfarande och om jag hade några frågor om ingreppet. Men jag var supernöjd och ville bara ha operationen överstökad. Narkos sköterskan komin och jag fick svälja lite pillersen följa med in i salen och lägga mig på sängen. Dom vr riktigt duktiga och snälla efterssom jag var så nervös inför sövningen. Jag fik nålen i armen och allting förklares för mig innan jag fick medlet in i armen och samtiigt fick hålla syrgasmasken över ansiktet. De sved till endel i armen sen kände jag hur ögonen gick ihop så jag hann precis säga "Godnatt" innan jag inte kommer ihåg något mer.

Jag vaknade tydligen upp i en liten paikattack och hostade som en dåreoch spydde en gång också. Men det hr jag inget minne av.. Sen vaknade jag ignoch blev körd till rummet och hade faktiskt inte sådär ont som jag trodde att jag skulle ha. Skulle försöka gå på toa.. Men jag höll på att svimma där inne så sköterskan fick springa in och hämta mig och sätta mig i en rullstol och så tillbaka till sängen.

Jag sov kvar en natt vilket var guld värt, fick morfin första natten då jag vaknade vid 04 och var helt utan smärtlindring och fyfan vilken hemsk smärta. USCH!

Och nu sitter jag hemma med världens schysstste rattar! Är så otroligt nöjd med Said Saidian!yes

2014, November 2 - 22:59
Tetiti
Tetiti's picture
Offline
Last seen: 8 years 8 months ago
Brons
Joined: 2014-11-02 21:29

Riktig gott att du är nöjd med resultatet! smiley Ligger dina implantat under eller bakom muskeln? Är de runda eller droppformade? Vill själv ha en bröstförstoring!

 

Kram!

 

 

2014, November 13 - 20:57
Linnsus
Linnsus's picture
Offline
Last seen: 5 years 7 months ago
Silver
Joined: 2014-10-06 10:37

Mina ligger bakom och jag har runda Highprofile :)

2014, November 22 - 01:47
Jojobagge
Jojobagge's picture
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Silver
Joined: 2014-11-21 19:35

Hej

Varit idag på konsultation hos Örjan Gribbe på Proforma, det gick fort ca 30 min varav 10min lämnade han mig i rummet och sprang ut för att göra ngt. Vi kom fram till 450cc HP bakom muskeln. Han ville dock flytta på vårtgården uppåt m a o en mini lyft då han menar att vårtgården kan hamna neråt och visade mig en bild på en operation med 500cc HP bakon muskeln men det såg inte snyggt ut. Det såg ut som en man som har tränat hårt och fått muskel över bröstkorgen och vårtan längst ner. Vad tycker ni, är lite nervös att det blir fel. Vi testade bara med en tight Tshirt. Jag har väldigt små bröst och är mkt platt på övre delen av bröstkorgen. Hjälp!

 

170 cm lång

58 kg

3 barn

storlek innan op 80B dock tom bh

han säger att jag kommer att få E eller F

 

Annons
Annons
Annons
Annons