Annons

Bröstförstoring dec 2017 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Polenta72

Polenta72's picture
Polenta72

1 barn, 45 år, 169 cm, 58kg
Bröstförstoring
Storlek: 375cc
Hög Profil
Konsultation 13/10, Patrik Höjer, Nordiska kliniken
Storlek före op: 75 B
Storlek ef op: 70D
Implantat: Motiva Ergonomix
OP datum: 19 dec 2017

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 19 December, 2017

Nu är det gjort! Hemkommen från Nordiska Kliniken och känner mig väldigt fräsch för tillfället. :-)
Igår körde jag Descutan tvätten och likaså nu på morgonen. Urk så tråkigt det var. Håret känns som Svinto och huden är torr som f_n.
Sov i rena lakan och hade rena nattkläder och rena kläder till kliniken. Allt bra så långt.

Jag hade tid bokat till kl 15 och anlände därför till kliniken kl 1430 som instruerad. Kände mig helt lugn.
Hemma innan under dagen hade jag förberett lite genom att laga några middagar och ställt in i kylen, städat och burit fram dammsugaren (som är tung) så att det är riggat till efter operationen.

Väl på plats gick det lagom fort. Ingen stress, utan behagligt och målmedvetet framåt. Jag fick byta om till badrock tofflor och mössa. Jag fick några smärtstillande tabletter inför OP. Sedan kom Patrik och hämtade mig. Vi tog "före"-bilder i alla vinklar. Sedan skulle han mäta och rita på bröstet. Jag fick då äntligen häva ur mig hur osäker jag fortfarande kände mig kring storleken. Vi hade på konsultationen för 1,5 månad sedan valt Motiva, demi profil 320 ELLER 340cc. Nu förklarade jag för Patrik att jag hade tittat på säkert en miljon (!) bilder på nätet på bröst och undrade om jag inte fegade lite för mycket med mitt val. Det verkar som om tjejer med min längd och vikt och kroppstyp alla har valt större implantat. Han sa direkt att han var säker på att jag skulle se bra ut i Full profil 355 eller 375. Jag höll på att smälla av! Det lät så stort och långt ifrån vad vi hade talat om och kommit fram till på konsultationen. Men, så plockade han fram mina 3D-bilder och vi tittade på hur det skulle kunna tänkas bli och jag kände direkt att han hade nog rätt ändå. Med Full profil puffades bröstvårtan upp fint och då främst med 375. Jag hade aldrig trott detta! Min yttersta mål har ju hela tiden varit ett "naturligt finish" och att även fortsättningsvis kunna träna och (på sikt) löpa igen. Jag vill INTE bli bystig! Men, helt galet, på stående fot tog jag beslutet att följa Patriks inrådan, då främst för att jag tycket att han har gjort så många otroligt fina bröst som jag sett på bild här på forumet. Och på Nordiska Klinikens Instagram. :-)

Så var det bara att gå till operationssalen, lägga sig, få nål i armen, småsnacka lite med narkosläkaren men så somnade jag på en hundradels sekund! Plötsligt vaknar jag av att någon säger mitt namn och jag ligger på uppvaket. Har knappt hunnit fatta vad jag har gjort. När jag vaknade var klockan strax efter 16:00. Vilken skön sömn det var!!! Önskar att jag kunde ta narkos varje kväll ! ;-)) Hur som helst, jag kände ett tryck över bröstet, med en molande slags värk, men ingen skarp smärta alls. Jag kände inget illamående heller. Jag fick frossa och efter en stund fick jag ett efterlängtat extra täcke. Tiden på uppvaket gick otroligt fort! Jag bad om mobilen och skickade sms till de närmsta. Sedan låg jag och tittade på en film på Netflix på mobilen till dess en fin bricka med macka, te, yoghurt, smoothie och chokladbitar kom in!

Så blev det rätt fort 19:00 och min väninna kom och hämtade mig. Att stå på benen och gå runt var först lite ovant men det gick snart över. Jag hade ju mindre ont än jag hade räknat med! Så bar det av hemåt.

Väl hemma kunde vi inte motstå att ta av behån och titta på resultatet! De var verkligen groteska!!! Storleken ser fin ut och det är jag nöjd med, men formen nu precis efter är riktigt riktigt fult!! Jag räknar naturligtvis helst på att de kommer att forma till sig med tiden. Men BLÄÄÄ va fula de är just nu.

Klockan 20 00 var det dags för smärtstillande och antibiotika och i skrivande stund kl 2230 känner jag ingen smärta alls. Har fått veta av sköterskan att det är värst dag två och tre, så jag får väl återkomma om det. Det ska bli intressant att sova sedan men just nu är jag så pigg antagligen av adrenalin!
Återbesök hos Patrik är bokat om tio dagar. Nu börjar en spännande tid! Är sjukt nyfiken på hur de ska se ut framöver!!

2017, December 29 - 11:44
KarolinaP
KarolinaP's picture
Offline
Last seen: 4 months 1 day ago
Silver
Joined: 2017-07-28 22:59

Tack för att du delade med dig av din upplevelse :)

2018, January 12 - 23:45
stina6991
stina6991's picture
Offline
Last seen: 6 years 1 month ago
Silver
Joined: 2018-01-08 01:21

Tack för att du delar med dig! :-)

2018, December 13 - 11:57
lillsann
lillsann's picture
Offline
Last seen: 1 year 1 week ago
Silver
Joined: 2018-12-10 11:11

Tack för en bra berättelse :)
Jag blir så förvånad över hur pigga de flesta verkar vara efteråt, jag har konsultation i januari, har dock inte kommit fram till när det passar bäst att vara ledig för operationen..

Annons
Annons
Annons
Annons