Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2020, September 2 - 17:37
Sansv
Sansv's picture
Offline
Last seen: 3 years 6 months ago
Brons
Joined: 2015-03-04 11:29

Något som inte stämmer

Hej allihopa!

Jag har under en längre tid funderat på att operera min näsa. Jag skulle vilja ha ett resultat som gör att min profil från sidan blir finare (största fokuset ligger där). Jag hade för mig att jag behöver göra min näsa lite kortare och lite mindre samt ändra lite på formen. Men nu är jag osäker på om jag kommer nå det resultatet jag vill ha om jag genomgår en rhinoplastik eftersom jag anser att det är mer än bara näsan som gör att mitt ansikte inte ser balanserat ut. Utan det är eventuellt hakan som bidrar till att sidoprofilen inte ser så bra ut. Jag vet att det finns kliniker i Sydkorea som kollar närmare på ansiktet och dess "balans". Finns det liknande ställen eller konsultationer att gå på i Sverige/Stockholm?

Annons
2020, September 4 - 20:42
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 14 hours 34 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Det finns det svenska kirurger som också gör. Det är bra att du har tänkt till och är noggrann, för om det visar sig att det kanske är t ex hakan som är lite fört kort för en optimal harmoni i ansiktet, så blir det verkligen inte finare av att du krymper näsan.

Du skulle ev också kunna testa att lägga filers där du tror att du kanske skulle gynnas av det, för en "light-test", som ändå går bort så småningom.

En ganska ny simuleringstjänst har dykt upp, www.crisalix.com  som jag inte själv testat men som erbjuder en möjlighet att själv simulera t ex näsplastik och hakförstoring utifrån ens egna foton. Kanske kan det vara en hjälp för dig att sätta fingret på vad det är du inte är nöjd med. Sen ska man vara försiktig med att göra om sig alltför mycket, för det är inte alltid man mår så bra av det som man kanske tror.

 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
Annons
Annons